Sinirimden durmadan Ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum

Canim lütfen bır önceki yorumumu oku sorun gelip gitmede değil artık abim resmen kazık attı bana sınavlara da birdaha girme şansım yok
Kusura bakma ama biraz kiskanclik sezdim. Sanirim her kiz kardeste oluyor. Yok mu yakinlarinda bir akraban. Sizin evinizde dugune kadar kampa gireyim desen? Her sey senin sinavlarina gore ayarlansin istiyorsun .bencillik yapiyorsun

teyzen falan varsa
onlara git kal o hafta

Yokmu yakınlarda bi akraban sınav haftası orda kal

ben seni haklı buluyorum.
tamam abinin düğünü iyi hoş güzel ama abin çok bencil.
önceki konunu da okudum.
yengenlik bir durum yok.
problem abin.
bu kadar önemli bir sınavının olduğunu bile bile o haftaya düğün ayarlıyorsa ben art niyet ararım.
bende sınava hazırlanıyorum ve o dönemde insan gerçekten çevresininde biraz fedakar davranmasını bekliyor.
ki aileyse bu,olması gereken de budur.
anneniz babanız hiç mi demiyor abinize Esraedgenin sınavından sonra düğün olsun diye?
yerinizde olsam düğüne son 1 ay kala ki en yoğun zamanlardır gider kütüphaneye ders çalışırım.
gerçi anneniz hastaydı değil mi...sizden başka annenine yardım edecek birileri var mı?
yani kuzen vs?nazınızın geçtiği birinden o dönemde yardım isteyebilirsiniz anneniz için.

Sinava hazirlanmaktan gerginsiniz bence
Odaniza cekilip calismak cok mu zor? Siz evin kahyasi misiniz her gelen gidene bakmak zorunda misiniz?
Bir de sinav haftasi dugun olsa nolur? Kac gunde hazirlaniliyor ki bir dugune? Arkadasim cok abartmissiniz, sinav stresinden hep. Giyinip kuafore gitmek kac saat alacak en fazla olsun olsun 2-3. Gece de dugundesiniz farz edin ki erken uyudunuz o gun icin ve calisamadiniz.hepsi bu. Evlenen siz degilsiniz ki daha fazla zamaninizi alsin,asiri abartiyorsunuz psikolojiniz bozulmus artik

Herkes ne olacak katılırsın iki saat düğüne, misafirlerin yanında 15-20 dakika durur odana çekilirsin diyor da, düğün zamanı öyle olmuyor ki. Düğün zamanı ev harman yerine dönüyor. Kimsenin öyle kendi odası falan olmuyor. Düğün zamanı bizim evde yirmi kişi falan yatmıştı herhalde iki gün. Ki annesi de rahatsızmış, nasıl odasına çekilsin. Sınava bu kadar taktıysan, ne olduğunu bilmiyorum ama eminim önemlidir. Ki her sene tekrar girilebilecek bir sınav bile olsa abisi bir hafta düğünü erteleyemezken kız niye bir sene daha çalışsın sınava. Hiç mantıklı bir şey mi bu. Ama işte bizim aile yapımızda hep erkekler daha önemli. Ha ama abinin o düğünü başka zamana almaya hayatta imkanı yoktur, illa o zaman olmak zorundadır, o zaman anlarım ama böyle hiç mantığı var mı....
Ailen sanırım senin eğitimini önemsemiyor. Bana öyle geldi. Bir tanıdığınız falan varsa aynı şehirde evi olan, ya da arkadaşın vs. sınava bir hafta kala oraya yerleş, kampa sok kendini derim. Hiç misafirle falan uğraşma. Düğüne de git ama sadece düğüne git, uzaktan akraba gibi bir iki saat dur, takı takacaksan tak geri dön kaldığın yere. Tek imkan bu gibi geliyor bana.

Sinavlarin her seyden onemli. Simdi bu sinirle bir sey yapma. Abimle sakince konus abi sinav sonrasi olsun ben etkileniyorum. Sen benim icin onemlisin dugunde ve oncesinde kafam rahat olsun istiyorum falan de.

Geçen ki konunuza da yorum yaptım, beni rica ediyorum yanlış anlamayın ama bende bıraktığınız izlenim inanılmaz pasif bir insan izlenimi.

Kendinizi odanızda paralayana, sinir krizleri geçirene kadar ya ağabeyinizle hiç konuşmadınız ya da ki bu daha acı bir durum tüm bu yaşattıkları sıkıntıları bile bile devam ediyor abi bey, ki bu durumda sizde artık bir silkelenin ve sizin de hayatınızın önemli olduğunı hatırlatın.

Dünyanın merkezi ağabeyiniz ve yengeniz değil, her nekadar düğünleri olsada.

Bu kadar abarttigin sinav ne sinavi cok merak ettim. Bence sen sinav stresiyle etrafa sariyorsun oldu ki kazanamazsan (ki bu dunyanin sonu olmaz umarim kazanirsin) bahanen simdiden hazir olsun istiyorsun. Abimin nisanlisi geliyordu, sinav gunu dugun vardi falan diyeceksin.

Rahatsiz oluyorsan geldiklerinde cekil odana dersini calis. Dugun de sinav saatinde degildir heralde, evlenecek olan abin madem bu kadar "bencil" karismazsin hic bir hazirligina dugun gunu sinavdan sonra kuafore gidersin sadece olur biter.

Varya bazi insanlari anlamiyorum, ne var bunda gibisine mesajlar okudum, ya olurmu böyle birsey? Burda konu sahibinin gelecegi söz konusu, asil dügün bi hafta sonrada olur ama sinava bi hafta sonra daha girebilecekmi? HAYIR. Bencillik yapan konu sahibi degil gelin ve abisi. Lütfen yani biraz mantikli düsünün yazdiginizi okuyun ya. Yok sinava sonrada girilirmis, pardonda kimse kimsenin ekmegini önüne koymuyor, kadinlarimiz meslek sahibi olamayincada okusaydin ya deniyor. Dügün arefeside okadar kolay olmuyor malesef, lafda kolay evet.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama düğün nikah işleri her zaman insanın keyfine göre denk gelmeyebiliyor..
Basit bir nikah icin bile istediğimiz tarihe yer bulamamış daha önce bir tarihe kaydırmak zorunda kalmıştık..
Ikinizde gelecek için stres altındasınız ve hersey insanın planladığı gibi gitmeyebiliyor hayatta..
Anlayış beklemeniz normal ama sizde biraz anlayışlı olun..
Kriz geçirmek de ektra bir abartı geldi doğrusu!!

Ne sınavı bu

Son hafta çalışmaz kafayı dağıtırsın

Üni deki klasik sınav değildir meslek sınavıdır herhalde dedim

KPSS falan mı acaba

Evde çalışamıyorsan evde çalışma kütüphaneye git o da olmaz dersen akşam uyu gece çalış son hafta da dinlenmiş olursun

Muhtemelen o hafta düğün yeri boştur ya da ucuzdur

O dönem bir arkadaşında veya akrabanda kalıp çalışsan olmaz mı? Soranlara da sınavların olduğunu söylerler.

Abin de belki o tarihe uygun olanı buldu. Düğün de çok masraflı bir iş insan 3 5 kuruş daha avantajlı olanı istiyor doğal olarak.

Bence bunun için olay çıkarırsan adın kötü görümceye, abisini kıskanıyora çıkar bdv ile sabit..

benimde evde çalışma imkanım yoktu çünkü evde iki çocuğum vardı sabah kütüphaneyi açıp akşam kapanırken çıkıp eve geldim sonuç sınavı kazandım.. artık gözümüz atamalarda canım..

Abinin nişanlısı geliyor da şiş mi sokuyor sana anlamadım? Selam ver, başka odaya git çalış. Ev müsait değilse, git kütüphanede çalış. Kütüphane yoksa git bi kafede çalış.

Çalışacak adam her türlü çalışır. Odaya kapanıp sinir krizi geçirecek bi durum yok.

eve gelen misafiri bahane etmeyin. odanızdan çıkmazsınız olur biter. sınav haftasıda kütüphaneye giiiiidin son gün zaten ders çalışılmaz.

siz çok gerginsiniz. bence oturup dersinizi çalışın beyninizi bunlarla meşgul etmeyin.gereksiz yani. 7/24 evde misafir yoktur ya.bi plan yapın kendinize.

korkarım kazanamazsanız abinizi bahane ediceksiniz.ama komik. kimsenin evi kütüphane değilki

Profilden baktım öğretmen yazmışsınız

4 sınav demişsiniz KPSS bu galiba

Çalışırsınız bir şey olmaz

İnsanlar çoluk-çocuk iş güç arasında çalışıp kazanıyor

Kendinizi olumsuzluğa değil olumluya odaklayın olsun bitsin

Evde durmayın madem misafirden rahatsızsınız siz kütüphanede çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…