Sinirimden durmadan Ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum

Ben sınavlara hep kütüphanede çalışırdım evde mümkün değil verimli çalışamazdım.

Çalışmak isteyen her şekilde çalışılır. Bu ne kıskançlık. Eminim o gelinde ayılıp bayılmıyordur sizine evinize gelmeye alışma sürecidir. Kimse size göre hayatını şekillendirmek zorunda değil . Alt tarafı bi üniversite sınavı nedir ya çoğumuz üniverste okuduk bi okuyan sen değilsin. odanı kapat ders çalış olmadı arkadaşların dediği gibi kütüphaneye gidip çalışabilirsiniz. Eski konularınıza baktım boşanmışsınız. sanırım bunun etkisi var tahammül edemiyorsunuz onların mutluluğuna bilinç altı bence. Kendinizi sakinleştirin insanlara zehir etmeyin bu mutlu günlerini

Sanırım konu sahibi kpss çalışıyor.Bakın sizin için en doğrusu kütüphanede çalışmak çünkü düğünü bir hafta ertelese bile abiniz, yine eve gelen giden olacak,abiniz nişanlısını getirecek siz mutlaka bişeyler yapmak ihtiyacı hissedeceksiniz,dikkatiniz dağılacak bölüneceksiniz.Kütüphaneye gidin akşama kadar ders çalışın.Yakınlarda herhangi bir üniveriste kütüphanesi olabilir halk kütüphanesi olabilir araştırın bulun.Geleceğiniz söz konusu ancak düğünü bir hafta erteleseler de yine verimli çalışamayabilirsiniz.

Ya canım benim abimlerde evlenirken hiç benim sınav haftama yada derslerime göre düğün tarihi seçmediler açıkçası zaten kim öyle seçer ki .biraz da siz sanki streslisiniz gibi geldi bende sınava hazırlanırken herşey batardı bana biri gelse çalışamıcam diye sinir olurdum . Sonra ben gelen olursa evde yok deyin demeye başladım geldiği zamanda odamdan çıkmadan ders çalışırdım yada gelceğini bildiğim gün evden gider başka biryerde çalışırdım çok stres yaptığın zaman o sınavlardan kendi stresin yüzünden başarısız oluyorsun söyliyim. İlk iki sınavımda senin gibiydim çünkü. 3 sınava hazırlanırken amannn böyle işte ne yapım dedim boşverdim kafamda çok rahattı sonraki kpss den hiç beklemediğim kadar yüksek not aldım

Ben seni haklı buluyorum. Düğün dernek mi önemli sınavlar mı dersen sınavlar tabi ki...
Kendi düğünümün tarihini ötelememin sebebi kardeşimin sınavlarıydı. Hayatta kışın düğün yapmam diye büyük konuştum. Yahu dedim düğün tarihim de benim elimde büyük konuşurum yani dedim ve Kasımda evlendim. Çünkü evet benim için kardeşimin sınavları önemliydi.
Ders çalışan her türlü çalışır diyen arkadaşları ben yarın öbür gün çocuklarının sınav zamanı göreceğim. Etrafımda kendi çocukları sınava girene kadar bunu hiç anlamayıp, anneme bizim sınav zamanlarımızı abarttığını söyleyen herkes kendi çocuklarının zamanı gelince bir bir özür diledi.
Düğüne verdiğimiz anlam ve önemin yarısını eğitime versek çok başka bir noktada olurduk açıkçası. Neden düğün özenilecek bir şey de insan çalıştı mı her ortamda çalışıyor? Neden çalışmak, eğitim, sınavlar özenilecek zaman ayarlanacak, çalışan insana önem verilecek şeyler değil?
Kaldı ki abiniz gelse, Esracım bak düğün salonları öyle ha dedin mi istediğin tarih boş olmayabiliyor. Bir tek bu zaman oldu, özür dilerim falan dese bir derece. En azından bu kadar üzülmezsiniz. Ama işte üslup denen şey bazı insanlarda yok. Ama tabi kesinlikle abinizin nişanlısını falan suçlamayın, iş abinizde bitiyor. Sizi düşünmesi gereken o.

Ne sınavı acaba? Zaten son hafta ders çalışmayın derlerdi bizim zamanımızda, kafanızı dağıtın, yoksa bildiklerinizi de karıştırırsınız derlerdi, ben olayı biraz abartıp son 2 ay test çözmek dışında hiç ders çalışmamıştım:)
Çözüm arayan için her daim çözüm bulunur, misafirlerin yanına çıkmazsınız veya kütüphaneye gidersiniz. Kendinizi çok geriyorsunuz bence, hayat sınavdan ibaret değil.

Sebep falan yok.
Kızgın olmamın sebebi ABİMM.
Çünkü ha Mayıs ha temmuz parası değişmiyor Muş sormuş düğün salonuna.
Bunu bile bile bana resmen bilerek yaptı bunu.
Gece boyu uyumadim sinirimden.
Tamam esra sınavından sonra yaparız araya ramazan giriyor temmuz olsun parada degismiyo diyip dün gidip salonu mayisa tuttum diyor.

Haklısınız da sorun abimin hiçbir sebep yokken bilerek o haftaya alması tutması.
Sınır krizi geçiriyorum evet abartiyorum çünkü evdekiler gikini çıkarmıyor.
Abim ona verdiğim kıymeti değeri bana vermiyor inanin kıskançlık falan değil çünkü onun mutluluğu benim mutlulugum.
Abim her masrafı kendi karşılıyor diye anneme babama bile sormadan hareket ediyor bizi hiçe sayıyor .
Bugün akşam gelsin kavga hazır . Adam gibi konuşacağım düğün tarihini değiştir yoksa düğüne gelmiyecem . Çünkü parası bile ayniyken bır an once evlenmek için kimseyi düşünmüyor

Sağol valla beni anlayan birileride var. Beni kiskanclikla falan sycluyolar ama inanin kıskançlık değil bu .

Her türlü iyi niyetimi suistimal etti abim.
Ona çok kızginim ve psikolojim artık kaldırmiyo.
Bizimkilerin bu rahatligini görünce ister istemez krize giriyorum ağlama krizine .
Akşam babama diyeceğim o anneme nazaran daha anlayışlı bakalım ne tepki verecek.
Eğer böyle giderse cidden olay çıkarcam ve asıl gorumcelik neymiş o zaman görecek o abim

Yalnız yaşayan arkadaşına taşın birsüre ev masrafına ortak olursun annene söyle gelecegim daha önemli dersin dügünde görüşürüz dersin .

Çok güzel düşünüyosunuz haklisnnizda
Fakat canımı yakan belkide bu kadar kafaya takip bu kadar büyütmenin sebebi abimin beni umursamamasi.
Söz verip beni anlayipta gidip tam zitti hareket yapması ve bunu da gözüme sokar gibi ulu orta demesi durup durup dugunle alakali konuşması.
Gelipte esra kardeşim 2 gün calismayiver nolacak bile demedi .
Kafasına göre is yaptı .
Ve annem hasta ya ben çocuğum da abim ne .
Nedir bu asilik
O yüzden az öncede bizimkiler de kavga ettim gitmeyecem düğüne mugune

Ben olsam dugune gitmem. Rezil olan o olur. Insanlara tek tek aciklama yapmak zorunda kalirlar.

Babamla da kavga ettim sonunda .
Dedim ya düğün tarihi değişir yada ben yokum siz düşünün.
Bıktım ya artık ufacık birsey gözüme batiyor

Haklısınız bende zaten bu yüzden ortalığı velveleye verdim.
Bıktım artık bu bencillikten. Herkes bana bencilsin yazmış ama abim bencilligine olan tepki bu benim.
Ev ahali herseyi biliyor bakalım ne olacak
Düğüne gitmeyecem böyle giderse
Kızda bugün yarın gelir ve suratimin halini görür anlar diye umuyorum. Yasama sevincimi kaybettim ya herkes kendini düşünüyor.
Pasif olan bendim evet ama uzulsem de aktif şekilde tepkimi koydum artık . Bakalım ne olacak .
En anlayışlı insan babam bile beni yarı yolda koydu

Aynen öyle .
Benim eğitimim kariyerim geleceğim önemli.
Onca anlayış boşa gitmiş abime yazıklar olsun çok pişmanım varya .
Kızı el üstünde tuttum abim mutlu olsun diye . O napti.
Sağolun beni anlayan biri var .
Ayrıca sınava yeniden girersin diyorlarda
Sınav haftası 20 kişilik akraba ve daha fazlası gelip kalacak sınav sonrasında gideceklerini sanmıyorum uzaktan geliyor lar nasıl ben bencilim anlamıyorum.
Evet en mutlu günü onların ben istiyorum ki sınav sonrası olsun bende yardım edeyim rahat rahat hazırlanıp rahatça eğlenelim.
Şimdi mutlu olsun gitmeyecem düğüne

Ben öğretmen adayiiyim kpss gireceğim ekstra AÖF okuyorum ve yüksek lisans hazırlanıyorum.
Onca derdim varken nasıl kıskançlık yapabilirim ki.
İnanın kıskançlık değil.
Bugüne kadar her zorluğu astım yanımda oldu abim bundada zaten son yıl yani niye benim 2 ayağını 1 pabuca sokuyor.
Neyse buda sizin yorumunuz sagolun

Halk kütüphanesi var sağolun öyle yapacagim

valla bence sen abartıyorsun aynı durum benim de başıma geldi ve de benim sınava hazırlanma sürecim sadeci bir buçak aydı düğün hazırlığı olan evin kalabalığını düğün yapanlar bilir giden gelen eksik olmuyordu abime hiçbir şekilde gönül koymadım hatta yeri geldi gece gündüz ders çalıştım abimin de her hazırlığında yardım ettim düğün konvoyuna dahi notlarıma göz attığımı biliyorum çok şükür emeklerimin karşılığını aldım abimin düğünü oldu o hafta kpss ye girdim ve o aldığım puanla atandım demem o ki istdikten sonra her ortamda ders çalışılır geçip odana ders çalışacaksın herşeyi gözünde büyütmeyeceksin. abinin babanlara sormadan hareket etmesine gelince . sınavdan iki sene sonra biz düğün yaptık erkek tarafına düşen herşeyi eşim yaptı ve kimse niye onu öyle bunu böyle yapıyorsun demedi biz kendi bütçemize göre tüm hazırlığı yaptık Allah razı olsun manevi desteklerini eksik eden de olmadı. babamın yapacaklarına gelince ise hiç birşey demedi babam onu niye bunu niye böyle yapıyon alacağı beyaz eşya mobilya neyse babamın alacağı iş çıkışı arkadışımla çıktık beğendik alacağımızı haftasonu büyük abim ablam ve annem geldi hem evimin yerleştirilmesinde yardımcı oldular hem gidip eşyaların ödemesini yaptı ne aldığıma bile bakmadılar tam anlamıyla sen hangisini beğendiysen onu alalım dediiler . demem o ki insanları o kadar zorlamaya gerek yok en mutlu günlerinde trip atarak surat yaparak annenizi sıkıştırarak elinize birşey geçmeyecek sadece siz mutsuz olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…