Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!
Ah be canım,keske oyle olsa.esim demiş bunu aranızda bile konuşmayın.aileler aradında buyuk olay cıkar diye.yok tutturmuşlar ya.koskocamaaaaaannn 21 yaş var arada, imkansız... öyle dalga geçme amaçlı falan konuşuyordur eşinizi kızdırmak için vs vs... hadi oradan bediyip geçin...
o zaman ben olsam direk o herifin karşısına geçer vururdum yüzüne kimmiş ki oAh be canım,keske oyle olsa.esim demiş bunu aranızda bile konuşmayın.aileler aradında buyuk olay cıkar diye.yok tutturmuşlar ya.
Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!
Bende oyle yapayım diyorum.araya babaanneyi de katarak,bir güzel ağızlarınım payını vermem lazım ki içim soğusun.o zaman ben olsam direk o herifin karşısına geçer vururdum yüzüne kimmiş ki okart zamparaya bak ya!
ay ben de sinir oldum!!!
Ailemin kesinlike duymaması lazım arada esim ve annesi babası kaynar bu sefer.gerçekten istemeye kalkarlarsa babanız niye ölsün niye katil olsun.. densiz, hasta sen bakma baba o adamın lafına hasta o falan diye geçiştirirsiniz.. hatta ben sordum babama yok olmaz dedi diye hemen haber edin konu kapansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?