Sinirimden kuduracağım

elune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
1.313
2.573
208
Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!

sinirlenmekte haklısın ..
kabul etmesin babana söyle durumu ..

Gelecekleri gün siz de TESADUFEN!! ailenizin evinde olun eşinle beraber. Sonra bir güzel eve girmeden kapıdan kovun ailecek..

öğrenmişsiniz konuyu, bilmiyormuşsunuz gibi yapmaya gerek yok madem.

öncelikle sakin olun, yarın kapıya dayanmazlar herhalde. belki birkaç güne unutulur bir meseledir.
ama ciddi ciddi düşünmeye devam ederlerse, onlar gelmeye kalkmadan siz de söyleyin nasıl bir saçmalık olduğunu da cesaret edemesinler. babanızdan alacakları cevabı önden siz verin, rezillik büyümesin bari.

koskocamaaaaaannn 21 yaş var arada, imkansız... öyle dalga geçme amaçlı falan konuşuyordur eşinizi kızdırmak için vs vs... hadi oradan be diyip geçin...

Ailenize durumu bildirin, istemeye geleceğiz dediklerinde kabul etmesinler. Böylelikle isteyemezler.

Hadsizler. Hadi adam hadsiz esinizin ailesine ne demeli. Esiniz tekrar konussun kesinlikle istemiyorlar adama da soyleyelim vazgecsin kabul etmiyorlar desin. Onun yuzunden bizim ailemiz sorun yasamasin gerek yok desin.

koskocamaaaaaannn 21 yaş var arada, imkansız... öyle dalga geçme amaçlı falan konuşuyordur eşinizi kızdırmak için vs vs... hadi oradan be diyip geçin...
Ah be canım,keske oyle olsa.esim demiş bunu aranızda bile konuşmayın.aileler aradında buyuk olay cıkar diye.yok tutturmuşlar ya.

Bu ne hadsizlik kızmakta yerden göğe kadar haklısın. Babası yaşında ipsiz sapsız bi adam gencecik bi insana talip ve akrabalarda kısmet diyor entresan. Yok mu aklı başında uyaracak bi insan? Bi de bela olmasın kardeşinin başına.

Kimsenin haberi yok daha kayınvalidem duysa cıldırır.onu bildiklerinden once benimkine soylemişler nabız ölçme maksatlı.
Zaten dedim ya benimkiler duysa çarşı pazar karışır.ondan suphem yok ancak o kadar sinirlendim ki uyuyamıyorum

Ah be canım,keske oyle olsa.esim demiş bunu aranızda bile konuşmayın.aileler aradında buyuk olay cıkar diye.yok tutturmuşlar ya.
o zaman ben olsam direk o herifin karşısına geçer vururdum yüzüne kimmiş ki o kart zamparaya bak ya!
ay ben de sinir oldum!!!

gerçekten istemeye kalkarlarsa babanız niye ölsün niye katil olsun.. densiz, hasta sen bakma baba o adamın lafına hasta o falan diye geçiştirirsiniz.. hatta ben sordum babama yok olmaz dedi diye hemen haber edin konu kapansın..

Ailemin kesinlike duymaması lazım arada esim ve annesi babası kaynar bu sefer.
Babam bize aşırı düşkündür kızını 42 yaşında biri istiyor dersek olacaklar ya kalp krizi ya cinnet.

Kulağına geldiğine göre ağzınızı aramışlar bence. Ya da aradakilerin abartması.

uyuşturucunun beyin hücrelerinde yarattığı tahribattan dolayı baya yüklü bir miktar saçmalamış o "amca" :)

kaile almamak gerekli diye düşünüyorum malum zeka yoksunu olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…