Ailemin kesinlike duymaması lazım arada esim ve annesi babası kaynar bu sefer.
Babam bize aşırı düşkündür kızını 42 yaşında biri istiyor dersek olacaklar ya kalp krizi ya cinnet.
kiz sakin ol :) bsycik olmaz merak etmeKardesim benim kizim gibi.valla duyunca sinirimden aglayasim geldi.
Biraz sakinlestim, yarin ilk is kayinvalideme anlatacagim.o geregini yapar.
Ha yapmazsa veya zaten haberi varsa hic kimse umurumda degil, atlar giderim nesiller boyu konusulacak rezaleti cikaririm.
Ay adami cocuk tacizcisi diye sikayet etsem ceza alir be.
Mendebur, surati gitmiyor gozumun onunden.
Yok canim, konusmaktan aciz.Almazsınız eve olur biter. Ama sonrasında da dikkatli olmak lazım. Kaçırmaya kalkışacak bir tip mi ?
Sayiyla veriyorlar bunlari bana canim.yaş farkı zaten ortada.düzgün biriside değilmiş.neyine güvendide gencecik kıza göz koymuş pes...yüzsüzz.
haklısın yap sende bişeyler evi başlarına yıkamıyorsan sinirini alacak birşeyler yap ben öyle yapıyorum hep bu yüzden yalnızımKızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!
Aynen oyle yapacagim, bir sabh olsunda.haklısın yap sende bişeyler evi başlarına yıkamıyorsan sinirini alacak birşeyler yap ben öyle yapıyorum hep bu yüzden yalnızım
3-4 yıl önce benide dayımın karısının kardeşine istemeye niyetlenmişlerdi.öyle böyle birisi değil ama tövbe yarabbi insan ayırt etmek gibi olmasın ama öyle işte.boyu belime gelen birisiSayiyla veriyorlar bunlari bana canim.
Sanirim arada bir tur akrabalik olunca kendilerine hak goruyorlar:) birsey olacagindan degil de insan sinirleniyor iste...3-4 yıl önce benide dayımın karısının kardeşine istemeye niyetlenmişlerdi.öyle böyle birisi değil ama tövbe yarabbi insan ayırt etmek gibi olmasın ama öyle işte.boyu belime gelen birisio zamanlar ablamla annem sinirden küplere binmişti.ben erkek olsam kendimden uzun kız istemem şahsen.manyak bunlar
heh işte böyle ol en güzeliAynen oyle yapacagim, bir sabh olsunda.
Korkulu ruyalari kayinvalidemi salicam ustlerine.
Vaktinde kafalarinda sandalye kirmisligi var, onden o versin ayari.
bide canım insan kendini kötü hissediyor.ben bunlara mı laiğim diye.kardeşinede duyurmamaya çalışın canım.yazık kızcağız kafasını çok takar sinirdenSanirim arada bir tur akrabalik olunca kendilerine hak goruyorlar:) birsey olacagindan degil de insan sinirleniyor iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?