Sinirimden kuduracağım

Zorla alip goturecek degiller ya, sebeb-i ziyaret icin uygun bir gun istendiginde usulunce reddedilir, eve bile gelemezler. Bu kadar kasilmayin.

ayy canım reddedince kıza bir şey yapmasın kaçırmaya felan böyleleri deli olur

Ne münasebetduyma mis olalım kızımız daha öğrenci kimseye vermeyi düşünmüyoruz deyip gönderin.adamla daiiletişimi kesin bence

yuh ya bu cesaret haber edin bence gelmesinler , gelirlerse de kapıdan kovmak olmaz ayıp bişey , 2 dakika oturular söylersiniz güzellikle giderler, ne insanlar varya utanmadan kedine laik görüyor 21 yaşındaki kızı edepsiz...

Bu kadar kasacaginiza esinizin bir akrabasi net hayit desin esiniz olur biter.

Aileniz ve kardesiniz istemedikten sonra zorla vermezler herhâlde

Adam manyak , eşine bunu söyleyen babananne de manyak 21 yaşındaki kıza o adamı yakıştıran eşinin ailesi de manyak....
Evleri başlarına yıkmada haklısın

Eşiniz zaten tepkisini vermiş, adam da belli ki akli dengesi yerinde olan biri değil sanmam ki babaannelerde onaq uyup gelip kızı istesinler akıl mantık var kızım istemeyeceği zaten belli o kendince konuşmuş öyle saçma sapan nasılsa gelmek istiyoruz diye soracaklar istemezsiniz daha doğrusu anne babanız istemez zorla gelecek değiller ya kapıya boşverin.

Adam hadsiz, siz neden bu kadar sinirlendiniz ki boşuna zehirlemeyin kendinizi. İnsanların davranışlarını malesef kontrol edemiyoruz. Gelmeden önce arayacaklar muhtemelen, aileniz "kızımız daha okuyor yaşı çok küçük evlenmeyi düşünmüyor kusura bakmayın" desin kabul etmesinler.

aramadan gelecek halleri yok sanırım...
kabul etmesinler gelmelerini...

Adam dengesizse her şey beklenir. Bence ailece çok sert bir tepki verin. Neler duyuyoruz, Allah muhafaza...

Adam kızın nerdeyse babası yaşındaymış,ayrıca bu saydığın özeliklerinden sonra nasıl oluyorda istemeye cesaret edebiliyorlar,
ben olsam bende sinirden çatlardım

tv de görüyolar ali ağaoğlunu,rafet el romanı,m.ali erbili aptalca bi özgüven geliyo bunlara

normal hayatta da çok var böyle dedeler

60 yaşında dedenin hiç evlenmemiş 30 yaşındaki kıza talip olduğunu gördüm utanmaz pislikler mide bulantısından başka bişe değil

Bazı erkekler var ki yaşı almış başını gitmiş ama kendinden yaşça epey küçük kızla evlenme peşinde. evlilikte her anlamda denklik olursa güzel olur. bu haddini bilmez de kendini baya aşmış. tekrar bu mevzuyu açarlarsa eve gelmelerine müsaade etmeden uygun bir dille olamayacağını ifade edersiniz.

Kizlar, zaten derdim isteyecek olmalari veya ailemin kizi verme ihtimali degil, ben babamdan 7 yas kucuk bir adamin bunu aklindan gecirmis olmasina sinirleniyorum.durum ortada adam 42 yasinda ustelik o kadar agir uyusturucular kullanmis ki hem beynine hem ruh sagligina zarar vermis.
Yani sorun kiz kardesime gorucu gelecek degil.Yasi uygun, duzgun biri olsa ailem kibarca reddetsin, kiz okuyor falan diye,e bu ne?
Kardesime cok duskunum evet, ancak bir baskasi icin ayni seyi soyleseler yine delirirdim.
Hadi babaanne yasli kadin, kafasi kacmistir diyeyim, adam zaten terelelli.
Ama bunu esime soyleyecek kadar costuklarina gore anasi, babasi falan biliyor olayi bence.

"erkeksin sen" gazıyla büyüyünce, kendilerinde herşeye hakları var görüyorlar.kimbilir çevresindekiler neler demiştir ona.hiçbir kötü huyu yoktur ki ona göre.muhtemelen ondan iyisi de yoktur.bir evi varsa kapılara sığmaz egosu.olay yalnızca yaş da değil.erkek hak olarak görüyor istemeye gelmeyi.kızın hala düşünme hakkı yok.

Sinirlenmekte haklisin , ben olsam bende sinir olurdum ne munasebet canim.
Bence haddini bildirin adamin terbiyesiz 40 yasinda kizi yasindaki ne goz koymus!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…