• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirimden ölmek üzereyim. dayanamıyorum artık kızlar...

Bilmiyorum simdi burda bilip bilmeden, yani KV nasil biri oldugunu bilmeden konusmak istemiyorum aslinda.
Fakat abartiyorsun gibime geliyor bana. Tamam bütün kıs uzun bir süre olabilir ama sonucta Annesi. Yok gelmeyin
felanda diyemez. Ve adi üstünde iste kaynana :)

Sen kulak asma bosver. Onlar iki kardes konussunlar, sen evde kendine ugraslar bul onlar geldigi zaman.

Sende onların rahat verme cabuk gıderler
sen yemek yap bulasık camasır yıka utu yap onlar konussun sen sus sıcacık ev ohhhhhhhhhh ben olsam kovsan gıtmem
boyle rahatı bırakıp gıderler mı?
Sabah kalkma yat ogleye kadar acıktıklarında kalkıp kendılerı hazırlasınlar kahvaltıyı
sonra cık gez aksama su yemegı yapın toz alın vs. ısler buyur
senınde varsa aılende sozunu esırgemeyen onlara laf yetıstırebılecek bırılerı gelsın sende kalsın caydırma amaclı:52:
Bak 1 hafta kalabılıyorlar mı:1::1::1:
Tabı bunları yapacagını esıne soyle kı o da bır daha sana sormadan eve kımseyı kabul etmesın
sen korkuluk degılsın o evde onun oldugu kadar senınde evın orası
allah sabır versın

Kocama saygım olmasa, Allah'tan korkmasam, büyüğe saygı nedir bilmesem yaparım da yapamıyorum işte. Biz öyle görmedik ki. O laf atar ben susarım, bazen dayanamam bende anne bu konuyu konusmayalım derim kapatır 5 dk sonra yine açar. ben içime at at at :35:

canım benim. gelsin kalsın ona lafım yok. tabi ki oğlunun evi başımın üstünde yeri var ama susmuyorlar. hep beklenti içindeler. ben çalışıyorum eve yorgun argın gelip yemek yap topla et as ütüle zor yatıyorum bazen. onlar varken hmm geldi yattı bizle oturmadı olacak. Bu da eşime gidecek anlatabiliyor muyum?
Ayrıca ona ne kadar verdin pazara ne harcadın muhabbetleri var. Benim derdim bu. Bende kirada yaşıyorum. Doğalgazı bazen açmıyorum bile tek oturduğum odayı ısıtıyorum.
ya sorulmaz mı? bu evin hanımı benim. çekip çeviren benim. planlarını yapan benim. Hoooop şu gün ordayız olur mu? Bir konuşulur plan yapılmaz mı? Ben mi çok katıyım, vicdansızlık mı yapıyorum anlamıyorum.
Seni Anlaya biliyorum Ozaman Allah yardımcın olsun ama Eşinle sakin bi şekilde konuş surat asarsan ortam iyice gerilir istenmedik olaylar olur sonra

bütün kış çok uzun bir süre
eşinle tatlılıkla sakince konuşsan evde onlarla rahat edemeyiz başbaşa kalamayız özelimiz olmaz gibisinden:44:
asla gelmesinler deme gelip 10-15 gün kalsınlar sözüm yok ama bir kış çok uzun bende çalışıyorum bana da sana da zor olur diye güzellikle konuş
belki eşin bir çıkar yol bulur canım:31:

bence calistiginiza gore bu durumdan istifade edin ornegin aksama bu yemegi yapalim veya ev ile ilgili camasir asmak vs olsun hep yardimci olmalarini saglayin esinizin yaninda tatli dille yapalim edelim diye soyleyin en azindan yukunuz hafifler rahata erersiniz ya da diger cozum evlerini isitin maddi yardim yapin allah yardimciniz olsun

cnm daha önceki konuna denk gelmişdim. Bence kayınvalidenin kışı sende geçirmesi hiç hayra alamet değil
Çocuk istediği için acaba aranızda sorun mu var problem mi var yakından gözlemlemek istiyor bana öyle geldi :)
Aman günahlrını almıyımda yaşlılar sever böle şeyleri varsayımda bulundm

Kendi akrabalarından birini anneni babani vs sağlık sorunlarını bahane ederek davet et hemen.bunların gelişinden 3gün sonra falan.kontrolleri var hastanede 1 ay kadar kalacaklar de.erkek olursa belki rahatsız olurlar.hastaneyi randevuyu falan da ayarla.profesyonelce çalış yani. Ya da kendin hastalan.hem de fena şekilde. Gerisi senin rol kabiliyetine kalmış. Aklıma bunlar geldi.hiç biri olmaz diyorsan gözünü karart evini su falan bastırt.aç muslukları otur. Sinir olmaktan iyidir.sadece bedensel olarak yorulursun.

canım sinirlerini bozmaya, onlar yüzünden eşinle kavga etmeye değmez. Sen sadece onlar yokken evinde nasıl davranıyorsan öyle davran. O gün yoruldun yemek yapamadın mı sofraya kahvaltı çıkar. temizlik yapamadın mı bırak pis kalsın. yanlarında oturamadın mı direkt git yat. Sana laf sokarlarsa sen de kendini acındırır şekilde anneciğim biliyorsunuz çalışıyorum bazen yorgun geliyorum dediklerinizi yapamıyorum mazur görün de. Özellikle kocanın yanında hep sen mazlum ol.

Kızlar,
Bugün akşam saat 9 gibi bendeler. Nasıl karşılayacağım bilemiyorum gerçekte. Ben öyle yalandan yere gülemem anneciğim hoşgeldiniz falan hiç bana göre değil. Annem ben gelmeyeceğim onlar varken diyor(annem teyzesini sevmez, kayınvalidemi görmek ister ama teyzede olduğu için gelmem görmeye dedi) eşim bu durumdan dolayı annemler burda olduğu sürece senin annene gelmeyeceğim haberin olsun dedi. yani nerden baksanız 2-3 ay bizimkilere gelemeyecekmiş eşim. Onunla da aramız nane molla şuan. O kadar daraldım ki
onlar vs ben yani.
Çenemi tutamıyorum hiiç sürekli söyleniyorum. Elimde değil. Eşimde kalma sürelerini bilmediği için huzursuz. Akşam bi o yana döndü bir bu yana. BEnim evim çok büyük değil. 3+1 olduğu için odalar dar. Bir oturma odam var köşe takımı var minik birde misafir odam var. Neymiş aynı oda da yatamazlarmış. Ya benim ne onlara yetişecek nevresimim var ne yorganım. Akşam sinirimden deliye döndüm. Yatak odamın karşısındaki odada da yatmasınlar bir zahmet ya. Ne yapayım bilemiyorum. Dananın kuyruğu kopacak akşam. Zaten bir size anlatabiliyorum bunları. Gelişmeleri de, delirmelerimi de yazarım. hııı bi de şey var eşim dedi ki kışın en soğuk günlerinde burda olacaklar. bu da demek oluyor ki Aralık 15'dn sonra Ocak-Şubat-MArt.....:52::35::53::ssz::18::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Allah yardımcın olsun ...
Fazla önyargıyla doldurma kendini
o ev senin düzen sana ait
bi odayı onlara ver diğer odada boş kalsın
iki odayıda işgal ederlerse rahat hareket edemezsiniz
anneniz bana göre yanlış düşünüyor
bir iki saatliğine uğrasın kimse için değil
senin kocanla olan huzurun için
bak eşin bile hemen karşı atağa geçmiş bu gelme gitme konusunda
kendini hırpalama sitrese sokma
kimseye birşey olmaz olan sana ve huzuruna olur...

uzun soluklu misafirlerden hiç haz etmem birde çat kapı gelenlerden :)
senin yerinde olsam bende çıldırırdım valla
eşinin tepkisni merak ediyorum?

katılıyorum cnm sana misafir dediğin 3 gün yeter 3 günden sonra ınsan sıkılmaya başlıyo zaten valla...bende pek misafir sevmem ama ole kalmaya çok gelmelerını sevmem günlük gelıp gıdenlerı severım:)ben bekarım ama daha evlenınce napcam bakalım:1:

annende kalman kaçış gibi görünebilir ama işler daha da kötü olur.. :50:

bak ne diyeceğim..
şuan sanki bütün kış kalmayacaklarmış gibi düşün..böyle olduğunu varsay..çok kalmayacaklar de kendi kendine..

geldiklerinde de rol falan yapma illaki ama yoklar varsay bu kadar zor değildir. yoksayman ayıpta kaçmaz, bir sürü sorun yaşamışssınız..
yemeğini yap hizmetini et,konuşma gerekmedikçe, onlar oturuyorken içerde başka işlerinle uğraş, git kitap oku..her zamn ne yapıyorsan onu yap

ters laf ederlersede kaile alma..çaban bu olsun sadece..
şuan kendini yiyip bitrmen çözüm değil asla..

Kızlar,
Bugün akşam saat 9 gibi bendeler. Nasıl karşılayacağım bilemiyorum gerçekte. Ben öyle yalandan yere gülemem anneciğim hoşgeldiniz falan hiç bana göre değil. Annem ben gelmeyeceğim onlar varken diyor(annem teyzesini sevmez, kayınvalidemi görmek ister ama teyzede olduğu için gelmem görmeye dedi) eşim bu durumdan dolayı annemler burda olduğu sürece senin annene gelmeyeceğim haberin olsun dedi. yani nerden baksanız 2-3 ay bizimkilere gelemeyecekmiş eşim. Onunla da aramız nane molla şuan. O kadar daraldım ki
onlar vs ben yani.
Çenemi tutamıyorum hiiç sürekli söyleniyorum. Elimde değil. Eşimde kalma sürelerini bilmediği için huzursuz. Akşam bi o yana döndü bir bu yana. BEnim evim çok büyük değil. 3+1 olduğu için odalar dar. Bir oturma odam var köşe takımı var minik birde misafir odam var. Neymiş aynı oda da yatamazlarmış. Ya benim ne onlara yetişecek nevresimim var ne yorganım. Akşam sinirimden deliye döndüm. Yatak odamın karşısındaki odada da yatmasınlar bir zahmet ya. Ne yapayım bilemiyorum. Dananın kuyruğu kopacak akşam. Zaten bir size anlatabiliyorum bunları. Gelişmeleri de, delirmelerimi de yazarım. hııı bi de şey var eşim dedi ki kışın en soğuk günlerinde burda olacaklar. bu da demek oluyor ki Aralık 15'dn sonra Ocak-Şubat-MArt.....:52::35::53::ssz::18::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sana daha önce yukarıda yazmıştım..uygula kesin, kendini öyle şartla işte..
seni anlıyorum sadece k.v ye göre değildir.çok uzun misafiri kimse istemez..
Allah sana sabır versin canım..kasma kendini rahat olmaya çaba sarfet

Altın kızların evı soguk oluyorsa/ sadece bu yilin problemi olmayacaktir. Ne yapin edin onlari sicak bir eve tasittirin. Ben stres oldum. Istenmeden yenen as/ ya dis agritir ya bas. Bu konu burda kalmaz esinizle ilgili sorunlar kapida gorunuyor. Allah yardim etsin

burda bi arkadaş yazmıştı bu taktiği bence kesinlikle işe yarar eşinin yanına sokulma onlar olduğu sürece rahat edemiyorum felan de bak onları kendi eliyle gönderir :51:

ayy vallaha çok sinir bozucu allah yardım etsin. benim kocam ben zorlamasam annesini görmeye bile gitmez o kadar rahat yani nazar değmesinde :nazar: gerçi benim kv asla gelmez düşünceli kadındır.

sende onları rahatsız et başka çaren yok.bir kaç gün iyi davranırsın sonra rahatsız oldugunu belli edersin ufaktan onlarda anlar herhalde.

Kv artı kizkardesi allah sabır versin :( esiminde 3 tane teyzesi var biri susar diğeri başlar. Allahim kendi kızlarını over dururlar benimki bebeğiyle konusur hamileyken müzik dinletti bla bla:))) çok sinir bozucu ya fazla rahat ettirmeyinde kendiliğinden gitsinler evlerine

Back
X