• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirimden ölmek üzereyim. dayanamıyorum artık kızlar...

en sevmediğim şey işte laf sokma, imalar. neyse söyle arkadaşım derdini. Görüşmeyiz olur biter kimse kimseye katlanmak, kabullenemediği huyları alttan almak zorunda değil ki:34:

hendicim ah dediğin gibi görüşmemek mümkün olsa bütün içini döksün hayatımdan cıksın gitsin ama zorla giriyo hayatımdan cıkarmak ıstesem de.bi de ben kötü oluyorum.lafı sokuyolar,yapıcakları terbiyesizliği görmemişliği yapıyolar.sonra biz gidip gelmeyince uzak durunca da kendileri eşimi arayıp,sizi özledik size gelicez diyolar ve gelip eşime bir yalakalık ,onu da geçtim beni sevmediklerini biliyorum yaşananlardan,ama eşimin yanında bi de bana neden canın sıkkın kızım sen bızım kızımızsın üzülüyoruz sizi böyle görünce diyip güya ilgili görünüp ,eşimin gözünde onlar bana samimi içten ama ben soğuk ve art niyetli oluyorum.bu da beni kahrediyo.eşimi kaybetmemek için rahat bırakmazlar benımkıler.eşimi de para için seviyolar ve çok açık belli o kadar üzücü ki aslında eşimi düşürdükleri durum...ama napcan eşinle evlenince malesef ailesiyle de evleniyosun resmen.rahat bırakmıyolar.zaten farkındaysan genelde hep erkeklerın aileleri bırakmıyo oğlanlarını.dertleri oğlanlarını gelinlere kaptırmamak tam anlamıyla bence.ama kızların aileleri öyle olmuyo.aman kızımın geçimi iyi olsun diye karısmazlar,tatsızlık olmasın ısterler.zaten hep demişimdir kaynana-damat kavgası ya da kayınpeder-damat kavgası die bi kavram yok gelin-kaynana davası var hep.burdan da erkeklerın anasının gercekten gelinleri hazmedemediğini düşünüyorum.(mutlaka böyle olmayanlarda vardır.kimse üzerine alınmasın ben sadece etrafımda ve kendımde olanı yazdım.)

insanlar çok düşüncesiz yaaa...sen onlarla aynı evde bütün kış kalmak zorunda değilsin.kızma ama ne enteresan eşin varmış.soğuksa evi değiştirsinler.soba kursunlar.saçmalığa bakın.ben bile sinirlendim.benim eşim böyle bişi yapsa çekeceği olur elimden.sen de onları evde rahat ettirme.kendi istekleriyle gitsinler :)

hendicim ah dediğin gibi görüşmemek mümkün olsa bütün içini döksün hayatımdan cıksın gitsin ama zorla giriyo hayatımdan cıkarmak ıstesem de.bi de ben kötü oluyorum.lafı sokuyolar,yapıcakları terbiyesizliği görmemişliği yapıyolar.sonra biz gidip gelmeyince uzak durunca da kendileri eşimi arayıp,sizi özledik size gelicez diyolar ve gelip eşime bir yalakalık ,onu da geçtim beni sevmediklerini biliyorum yaşananlardan,ama eşimin yanında bi de bana neden canın sıkkın kızım sen bızım kızımızsın üzülüyoruz sizi böyle görünce diyip güya ilgili görünüp ,eşimin gözünde onlar bana samimi içten ama ben soğuk ve art niyetli oluyorum.bu da beni kahrediyo.eşimi kaybetmemek için rahat bırakmazlar benımkıler.eşimi de para için seviyolar ve çok açık belli o kadar üzücü ki aslında eşimi düşürdükleri durum...ama napcan eşinle evlenince malesef ailesiyle de evleniyosun resmen.rahat bırakmıyolar.zaten farkındaysan genelde hep erkeklerın aileleri bırakmıyo oğlanlarını.dertleri oğlanlarını gelinlere kaptırmamak tam anlamıyla bence.ama kızların aileleri öyle olmuyo.aman kızımın geçimi iyi olsun diye karısmazlar,tatsızlık olmasın ısterler.zaten hep demişimdir kaynana-damat kavgası ya da kayınpeder-damat kavgası die bi kavram yok gelin-kaynana davası var hep.burdan da erkeklerın anasının gercekten gelinleri hazmedemediğini düşünüyorum.(mutlaka böyle olmayanlarda vardır.kimse üzerine alınmasın ben sadece etrafımda ve kendımde olanı yazdım.)

Benim yasadiklarimi yazmissin. Benim elimden cikmis gibi yazilanlar...

kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan. :43:

şu kayınvalideler evlenen oğullarının da artık ayrı bi ev ve ayrı bi aile olduklarını kabullenseler her şey güllük gülistanlık olucak. Başkası olsa da laf etseler keşke herşeye herkese bi kusur bulurlar en büyük saçmalıkları ve haksızlıkları kendileri yaparlar. Bir kız gelip oğullarıyla evlendi diye elin garibine kafayı yedirtmeleri gerekmiyor. Biraz da şu duruma fırsat veren kocalara uyuz oluyorum!! evlenmek için binbir takla atarlar evlenince de annem annem olurlar. Bu ne saçmalık. Benim eşimin ailesiyle bi sorunum yok,, bu durumu yaşamadığım halde okuyunca bile sinir oluyorum. Psikolojini bozmamaya çalış arkadaşım.. Esen kal...

kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan. :43:
geliş sebepleri cok saçma .kesin altında bişey var evin soguklugu bahane:1:allah yardımcın olsun :26:

Kv hala bende kalıyor. 1 ay olacak birkaç gün sonra. Henüz herhangi bir doktora gitmediler. Malum karda yağdı şuan zaten hiçbir yere gitmeleri mümkün değil. Evde huzursuzluklar oluyor ve rabbim o kadar büyük ki hepsine eşim denk geliyor. Ben anlatsam belki fitne yaptığımı düşünecekken kendisi kulaklarıyla duyunca boş yere yüz eğmediğimi anlıyor ama o da ne yapsın annesi sonuçta. Susarak, başka odada zaman geçiriyorum. Bilg. oyun indirdim oyun oynuyorum, dizi izleyemiyorum zaten(tv onlara ait oldu) indiriyorum sonra izliyorum. Böyle böyle geçiyor günler. Bir de hastalık geçiriyorum arkadaşlar :( Tükürük bezimin içinde taş vardı 3 yıldır. Artık son raddede . Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Çok ağrım oluyor yüzüme, gözüme, kulağıma vuruyor. Şimdi iğne falan vuruluyorum bir 15 gün sonra Allah nasip ederse ameliyat olacağım. Bir de bu çıkınca zaten ne tadım kaldı ne tuzum. Ağrıdan yatıyorum eve gider gitmez.
Böyle işte... Ben susuyorum, konuşan konuşuyor. Allah herşeyi görüyor. Yapacak birşeyim yok bu seneyi böyle atlatacağım artık. Ya kendimi telkin edeceğim ya da kafayı yiyeceğim. En güzeli bol bol dua etmek.:85:

Aboooooow:d:( Ne alaka soğuk? Madem soğuk, başka yere taşınsınlar! Hayret bir şey...
Soğuk diye, ozaman her kişi sizde geçirsinler, kendi evleri yazlık, sizinkide kişilik olsun.

kv hala bende kalıyor. 1 ay olacak birkaç gün sonra. Henüz herhangi bir doktora gitmediler. Malum karda yağdı şuan zaten hiçbir yere gitmeleri mümkün değil. Evde huzursuzluklar oluyor ve rabbim o kadar büyük ki hepsine eşim denk geliyor. Ben anlatsam belki fitne yaptığımı düşünecekken kendisi kulaklarıyla duyunca boş yere yüz eğmediğimi anlıyor ama o da ne yapsın annesi sonuçta. Susarak, başka odada zaman geçiriyorum. Bilg. Oyun indirdim oyun oynuyorum, dizi izleyemiyorum zaten(tv onlara ait oldu) indiriyorum sonra izliyorum. Böyle böyle geçiyor günler. Bir de hastalık geçiriyorum arkadaşlar :( tükürük bezimin içinde taş vardı 3 yıldır. Artık son raddede . Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. çok ağrım oluyor yüzüme, gözüme, kulağıma vuruyor. şimdi iğne falan vuruluyorum bir 15 gün sonra allah nasip ederse ameliyat olacağım. Bir de bu çıkınca zaten ne tadım kaldı ne tuzum. Ağrıdan yatıyorum eve gider gitmez.
Böyle işte... Ben susuyorum, konuşan konuşuyor. Allah herşeyi görüyor. Yapacak birşeyim yok bu seneyi böyle atlatacağım artık. Ya kendimi telkin edeceğim ya da kafayı yiyeceğim. En güzeli bol bol dua etmek.:85:

allah sabır versin canım sabrın sonu selametmiş mukavatını alırsın inşallah

Allah yardımcın olsun cnm
uzun süreli misafrliklerden nefret ederim
hem uzun süre misaf ağırlamak hemde misafri olmak sinir bozucu
allah yardımcın olsun...

Kv hala bende kalıyor. 1 ay olacak birkaç gün sonra. Henüz herhangi bir doktora gitmediler. Malum karda yağdı şuan zaten hiçbir yere gitmeleri mümkün değil. Evde huzursuzluklar oluyor ve rabbim o kadar büyük ki hepsine eşim denk geliyor. Ben anlatsam belki fitne yaptığımı düşünecekken kendisi kulaklarıyla duyunca boş yere yüz eğmediğimi anlıyor ama o da ne yapsın annesi sonuçta. Susarak, başka odada zaman geçiriyorum. Bilg. oyun indirdim oyun oynuyorum, dizi izleyemiyorum zaten(tv onlara ait oldu) indiriyorum sonra izliyorum. Böyle böyle geçiyor günler. Bir de hastalık geçiriyorum arkadaşlar :( Tükürük bezimin içinde taş vardı 3 yıldır. Artık son raddede . Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Çok ağrım oluyor yüzüme, gözüme, kulağıma vuruyor. Şimdi iğne falan vuruluyorum bir 15 gün sonra Allah nasip ederse ameliyat olacağım. Bir de bu çıkınca zaten ne tadım kaldı ne tuzum. Ağrıdan yatıyorum eve gider gitmez.

Allah yardımcın olsun canım bende hiç sevmem uzun misafir yani daha dogrusu hoşlanmadığım insanrın uzun misarifliğini :31:
Bol bol dua et, inşallah hayırlısıyla atlatırsın ameliyatını sağlına kavuşursun.
Nekadarlık evlisin ve çocugun varmı?
ee napıyorlar şimdi sizde,nezaman gitmeyi düşünüyorlarmış?? Bu insanlar nasıl rahatsız olmazlar ya huzur bozdugunu bile bile :19:
Merak etme zaman akıp geçiyor bir bakmışsın bu günlerde geride kalmış herşey bitmiş geçmiş gitmiş sen mutlu mesut yuvanda kocanla olcaksın:34:

Son düzenleme:
Noel Baba onları ve onlar gibileri kendi ülkesine götürüverseydi de cümle gelinler bir ömür ona duacı olaydı., .
Bunlarda bu azim, bu arsızlık varken Noel babaya kaldı bizim işimiz.
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah sana sabır selamet versin

Allah yardımcın olsun canım bende hiç sevmem uzun misafir yani daha dogrusu hoşlanmadığım insanrın uzun misarifliğini :31:
Bol bol dua et, inşallah hayırlısıyla atlatırsın ameliyatını sağlına kavuşursun.
Nekadarlık evlisin ve çocugun varmı?
ee napıyorlar şimdi sizde,nezaman gitmeyi düşünüyorlarmış?? Bu insanlar nasıl rahatsız olmazlar ya huzur bozdugunu bile bile :19:
Merak etme zaman akıp geçiyor bir bakmışsın bu günlerde geride kalmış herşey bitmiş geçmiş gitmiş sen mutlu mesut yuvanda kocanla olcaksın:34:

Daha 1,5 yıllık evliyim ama eşim vardiyalı çalıştığı için bir hafta evde 1 hafta yok o yüzden ben kendimi 8 aylık evli falan sayıyorum :9:
Çocuğum yok henüz rabbim zamanı gelince hayırlısıyla nasip eder inşaallah :emir_bebek:
O günü bekliyorum bende kapıyı kapatıp eşimle rahat rahat tv izlemeyi bile özledim. Ne büyük nimetmiş.

En son dün akşam eşimden telefonunu istedi. Bir arkadaşını arayacakmış İstanbul'a gelince mutlaka bana uğra demiş. Aradı konuştular. Kv yürüme sıkıntısı yaşadığı için sadece özel araçla ile gidip gelebiliyor bir yerlere. Bende dedim ki "sen gidemezsen o gelsin anne kapımız açık buyursun" cevap şu oldu:
-E yani... Hastaneye gidip gelelim de bakalım artık mutlaka gelir zaman içinde....
Ne bir sağol, ne teşekkür ederiz, düşünmen yeter falan yok. Sanki orası bizim evimiz değil han. Sanki biz onlara misafir gittik. Çok garip bir hava var evin içince kızlar. Soğuk çok soğuk.... ben ne kadar yeltensem de iyi olmaya olmuyor. Herşey rahatsız ediyor beni. Kadın iyilikle söylüyor belki birşeyi ben ona bile tahammül edemiyorum bazen. Araştırdım İslam'da nasıl olmalı bu ilişki diye. Önce kv'ye o kadar çok görev düşüyor ki... Ben bakıyorum hiçbirisi yok benim kv'de. Ama araştırmadan sonra daha dikkat etmeye başladım mümkün mertebe kendimi daha çok telkin edip, sabır çekiyorum.
Bu kadar rahat olmalarına hala anlam veremiyorum. Çok garipsiyorum. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Ne evi toplamak, ne temizlik yapmak hiçbirşey. :14:

canım bak ben de senin gibiyim çok fazla irdelerim istemediğim bişeye mecbur olunca. herşey batar uykularım kaçar,delirecek gibi olurum. çok takıntılıyım. şu an k.v. lerle aynı şehrde olmayı bile hazmedemiyorum çünkü herşeyde içimzde olmak istiyor. ben istemedkçe de eşimle problem yaşıyoruz. çok bunlıma giriyorum sende de bu hali gördm. ben de ev temzlemek. yemek yapmak vs bile istemediğim oluyor eşimn aklı onlarda die. kendimi dışlıyorum herşeyden onlardan vs. ama eş bu durmda ailesine daha çok kayıyor.
hermeyse canım sen de sıkma kendini bu kadar, bak bayaaa oldu onlar geleli. işe de gidiyorsun anladığım kadaryla. sen iyi olmaya çalış, eşin de bu kadının tuhafıklarına şaht oluyor. bazen de iyilkle söylese bile içinizde olduğu için deliriyorsun ben de de aynı durum bi de iyilikle söyleynce de neyi sorun ediyorsun diyebilir eşim die sesimi çıkaramıyorum ama sen gibi deliriyorum. ama zaten gideckler, geçici bi süre, geldklernden beri kendimi sıkıyorum da ne geçti elime die kendini avut. o kadın da sana teşekkür etmiş etmemiş kendi huysuzluğu. ama eşine bunu sonradan ifade etmeye çalış, şimdi eşinin üstüne gittkçe annem, hiç mi hakkı yok onun diicektr,ben yaşadım. sen sakinleş. bu kadının huyunu değiştiremeyeceğine göre, bu süreci en az hasarla atlatmaya çalış canım. takma bu kadar. sadece Allahım senin rızan için yapıyorum de ve geç, başka türlü için rahat olmaz çünkü. ama seneye ve daha sonraları da bu kadar uzun süreli kabul edemeyeceğini eşine biraz daha zaman geçtkten sonra anlat. zorlandım dersin,önyargılı değil de gerçekten çok zorlandııını anlasın eşin.

canım bak ben de senin gibiyim çok fazla irdelerim istemediğim bişeye mecbur olunca. herşey batar uykularım kaçar,delirecek gibi olurum. çok takıntılıyım. şu an k.v. lerle aynı şehrde olmayı bile hazmedemiyorum çünkü herşeyde içimzde olmak istiyor. ben istemedkçe de eşimle problem yaşıyoruz. çok bunlıma giriyorum sende de bu hali gördm. ben de ev temzlemek. yemek yapmak vs bile istemediğim oluyor eşimn aklı onlarda die. kendimi dışlıyorum herşeyden onlardan vs. ama eş bu durmda ailesine daha çok kayıyor.
hermeyse canım sen de sıkma kendini bu kadar, bak bayaaa oldu onlar geleli. işe de gidiyorsun anladığım kadaryla. sen iyi olmaya çalış, eşin de bu kadının tuhafıklarına şaht oluyor. bazen de iyilkle söylese bile içinizde olduğu için deliriyorsun ben de de aynı durum bi de iyilikle söyleynce de neyi sorun ediyorsun diyebilir eşim die sesimi çıkaramıyorum ama sen gibi deliriyorum. ama zaten gideckler, geçici bi süre, geldklernden beri kendimi sıkıyorum da ne geçti elime die kendini avut. o kadın da sana teşekkür etmiş etmemiş kendi huysuzluğu. ama eşine bunu sonradan ifade etmeye çalış, şimdi eşinin üstüne gittkçe annem, hiç mi hakkı yok onun diicektr,ben yaşadım. sen sakinleş. bu kadının huyunu değiştiremeyeceğine göre, bu süreci en az hasarla atlatmaya çalış canım. takma bu kadar. sadece Allahım senin rızan için yapıyorum de ve geç, başka türlü için rahat olmaz çünkü. ama seneye ve daha sonraları da bu kadar uzun süreli kabul edemeyeceğini eşine biraz daha zaman geçtkten sonra anlat. zorlandım dersin,önyargılı değil de gerçekten çok zorlandııını anlasın eşin.

çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi olmaya gayret ediyorum. eşimin üzerine gitmiyorum artık. ilk geldiklerinde sıkıştırıyordum ama şimdi hiçbirşey demiyorum. Bekliyorum bakalım. Zaten şuan gitmeye hiç niyetleri yok ağızlarından çıkmıyor bile konusu. Şu mantık var onlarda bunu görüyorum. Burası benim oğlumun evi. Ha benim evim ha oğlumun aynı şey. Beni bu rahatsız ediyor. Allah büyük, dediğiniz gibi en az hasarla atlatmam gerek..

Back
X