sinirimden uyuyamiyorum!!!

Esimin ve ailesinin surekli benimle ilgili bir seylere takilip soylenmelerinden. Bunlari konu etmelerinden ve surekli para konusulmasindan biktim.
Bu geceki mevzu onu kaca aldin? bunu kaca aldin? Iste kayinpepderim kayinvalideme para verirmiste evin ihtiyaclarini giderip artani biriktirirmis. Ben cok musrif gelinim ya..
Sozu edilen seylerde oyle pahali seyler degil uc bes kurusluk pes para etmez seyler. Sanmayin yokluktan soyleniyorlar, dertleri gelin para harciyo..
Yaptıkları yanlış buna ancak eşiniz laf edebilir bence işe girin kurtulun bu yükten

Eşin harcamalarını söz konusu etmiyor ise kayınvaliden ne diye karışıyor, bizim gelinde harcama yapar bizi hiç ilgilendirmez kazanan eşi olduktan sonra kimene, bence eşinle konuş eğer eşinde o kafadaysa Allah sabır versin ne diyelim çekilmez.

Bende anlamiyorum ki.. harcadigimda oyle aman aman seyler degil ev icin gerekli olanlar. Bizimki de dengesiz bazen oyle seyler almak ister bana ben engellerim. Bazende boyle olur olmadik seylerin hesabini yapar. Yapsin ama icinden. Ben aliskin olmadigim icin cok rahatsiz olmaya baslaldim. Konular biriktikce soguyorum.

Bende anlamiyorum ki.. harcadigimda oyle aman aman seyler degil ev icin gerekli olanlar. Bizimki de dengesiz bazen oyle seyler almak ister bana ben engellerim. Bazende boyle olur olmadik seylerin hesabini yapar. Yapsin ama icinden. Ben aliskin olmadigim icin cok rahatsiz olmaya baslaldim. Konular biriktikce soguyorum.
Valla canım çok haklısın
zamanla düzelir inşallah...

Benim adamda is yok kacdefa onlarin yaninda bu tur seyleri konusma diyorum erkeklik yapcak ya onlarla beraber bana yukleniyor.
Bence saklamayın siz saklamaya çalıştıkça sizin yanlış bi şey yaptığınız izlenimi daha çok olacak kimseye bırakmadan kendiniz söyleyin şunu aldım bunu yaptım diye kafalarına vura vura alıştırın zaman alır ama alışırlar

Kocaların ailelerinin mantığı parayı oğlum kazanıyor.Sen çalışssan bile bunu derler ve kabul edemezler oğullarının parasını! harcamanızı

Bence saklamayın siz saklamaya çalıştıkça sizin yanlış bi şey yaptığınız izlenimi daha çok olacak kimseye bırakmadan kendiniz söyleyin şunu aldım bunu yaptım diye kafalarına vura vura alıştırın zaman alır ama alışırlar

Yok ozellikle bisey saklamayiz. Zaten mizacimiz uygun degil. Ama hani boyle alinmistirda cok onemsenmez ama illa gozüne gözüne sokarsan rahatsiz olur herkez. Bizimki sokmasa gozlerine baska bisey istemem.

Sorma yin salmislar coxuklari sokaga butungun o komsuda bu komsuda lak lak simdi cok kolay cocuk bakmak diye ahkam kesiyorlar. Dort duvar arasinda cocuk baksinlarda gorelim.
Aynen walla son cümle şahane tespit gerçekten. Sokakta çocuk aksama kadar oyalaniyor mesele evde bunalım geçirmeden terbiyeyi ahlaki vermek insan yetiştirmek. Zaten yetiştirdikleri çocukları da görüyoruz :D

Kocaların ailelerinin mantığı parayı oğlum kazanıyor.Sen çalışssan bile bunu derler ve kabul edemezler oğullarının parasını! harcamanızı
Evet iğrenç düşünce doğrusu. Bunu yapan da bi kadın zamanında ne yaşamış bu KV ler anlamıyorum o_O

Kocan çok ayıp etmiş . Bende harcama yaparım gerektiğinde de birikim yaparım.kaynanamda söylenirdi tabi yüzüme karşı değil. Aaa çok güzelmiş kızım iyi yapmiş sin kızım derdi .tabi arkamdan parasını kıyafete boş şeylere harcıyor diyormuş. Duyduğumda hemen tepki verdim tabi eşimde sağolsun arkamdaydi.kimseyi ilgilendirmiyor bizim nereye harcama yaptığımızı diyip annesine kızmıştı. Anlayacağın sende bu konuda eşini kendi tarafına çekmen lazım. Karşısına alıp güzelce konuş .sakın bağırarak kavga ederek olayı çözme derim.tatlı dil yilanin deliğinde böle çıkarır unutma ;)

Sizene yahu koca benim para benim..amann millete can sıkıpta uykundan olma sallamazsan çatlarlar

konuşturma bacım. laflarını ağzına tık. her lafına bi cevap ver. sanki böyle çok mu yaranıyorsun. bari yapta içinde kalmasın.

Bırak kızsın, kızgın yerine buz sürsün. Peki eşin ne diyor inşallah o da onlar gibi düşünmüyordur

Neyse kizlar sabah ben gece uyumadigim icin onun ise gitmesini duymamisim. Kalkinca hic adetim degildir is yerinde evin sikintilari icin konusmak bende mesaj cektim. simirimden uyumadigimi iste beni ailesinin yaninda ne duruma dusurdugunu,zoruna gidiyorsa bir daha eve para birakmamasini, iste benim gurumumu kirdigini, ailesi ile agiz dalasina girmeyecegimi, onun beni savunmasi gerektigini,babasindan ders almasi gerektigini, sen bir yaparsan onlar iki yapar falan filan.. iste aklimdaki bir dunya sey icin kizdim. Aynen yaziyorum.

Yapma canim ya.. benim dilimde her sey biliyorsun. Cocukluguma ver. Sen duzelt beni ben bazen dusunemiyorum falan filan..

Adam butun sinirimi icime kacirsi resmen iki laf soyleseydi eve gelince soyle agiz tadiyla kavga etseydikk...
Iki gun konusmadik sonra benim ani saglk sorunlarima odaklanmak zorundda kaldigumiz icin her seyi unuttuk.. yani unutmus gibi yaptik. Hayirlisi bakalim.

Neyse kizlar sabah ben gece uyumadigim icin onun ise gitmesini duymamisim. Kalkinca hic adetim degildir is yerinde evin sikintilari icin konusmak bende mesaj cektim. simirimden uyumadigimi iste beni ailesinin yaninda ne duruma dusurdugunu,zoruna gidiyorsa bir daha eve para birakmamasini, iste benim gurumumu kirdigini, ailesi ile agiz dalasina girmeyecegimi, onun beni savunmasi gerektigini,babasindan ders almasi gerektigini, sen bir yaparsan onlar iki yapar falan filan.. iste aklimdaki bir dunya sey icin kizdim. Aynen yaziyorum.

Yapma canim ya.. benim dilimde her sey biliyorsun. Cocukluguma ver. Sen duzelt beni ben bazen dusunemiyorum falan filan..

Adam butun sinirimi icime kacirsi resmen iki laf soyleseydi eve gelince soyle agiz tadiyla kavga etseydikk...
Iki gun konusmadik sonra benim ani saglk sorunlarima odaklanmak zorundda kaldigumiz icin her seyi unuttuk.. yani unutmus gibi yaptik. Hayirlisi bakalim.
Sevindim aranızın düzelmesine bi nebze ama tekrar aynı şeylerin yaşanmasını beklemeden sakin sakin konuşmaya çalışın sorunlarınızın üstüne gidin

Back
X