Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki hamileliktendirAy ben de böyleyim.
Çok sinirlendiğim zaman artık dilimi ısırıyorum, işe yarıyor![]()
Haha yok yok doğuştanSeninki hamileliktendir![]()
Ben böyle durumlarda artık kendimi kapatiyorumAglamiyorum ama ciddi derecede moralim bozuluyor, cünkü bi tarz insanlarin zaten amaci karsi tarafi sinirlendirmek, moralini bozmak ve bende bu sekilde davranarak onlarin ekmegine yag sürüyorum.
O zaman bana sarilabilirsiniz :) çünkü ben haklı haksız olayım her durumda sinirden ağlıyorum hatta konuşamıyorum sonra ,en nefret ettiğim huyumÜstüne ağlıyorsan bir de gel sarılalım.
Herkesin tepki durumu, olayları dışa aktarış şekli farklıdır.
O zaman bana sarilabilirsiniz :) çünkü ben haklı haksız olayım her durumda sinirden ağlıyorum hatta konuşamıyorum sonra ,en nefret ettiğim huyum![]()
Aynen aynen...gözyaşlarım hazırda bekliyor akmak için ben böyle bişey görmedimBende öyleyim.
Haklıyken ağlarım, haksızken, mutluyken, üzgünken her türlü ağlarım![]()
Evet bende bunun farkindayim. Sakin bir sekilde konusmak cok daha mantikli ve avantajli. Bende zaten bunu basarmak icin cok caba harciyorum ama sinirlenince kendime mukayyet olamiyorum ne yazikki.Sessiz kalırsanız ınsanlar ne dusundugunuzu merak ederler, bunun ustune kafa yorarlar, neden sessız kalamıyorsunuz, sessızlık bazen en ıyı cevap olabılıyor
Bende böyleyim ne yazikki duzeltemiyorum kendimiMerhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak. Ben normalde sessiz sakin bir insanim ama sinirlendigimde, üzüldügümde, biri üstüme cok geldiginde fazla konusuyorum ve bu konuda kendimi firenliyemiyorum. Böyle oluncada hakliyken haksiz duruma ben düsüyorum. Sinirliyken kendimi cünkü iyi bir sekilde ifade edemiyorum ve olay benim aleyhime dönüyor. Gereksiz yere olayi uzatiyorum, sakiz gibi. Sinirimi cok fazla belli ediyorum. Tahammül sinirim galiba az . Karsimdaki insanin saygisiz bir davranisini gördügümde yani kötü niyetli oldugunu gördügümde freni patlamis kamyon gibi konusuyorumda konusuyorum. Nefret ediyorum bu huyumdan. Sen söylesin böylesin diyorum ama ses tonumdan, bakisimdan cok sinirlendigim anlasiliyor. Ve normalde dedigim gibi sakin bir yapim oldugu icin böyle tepkiler verince diger insanlarda daha cok benim davranisima sasiriyorlar.
Yani kisacisi sinirlendigimde agzimi tutamiyorum, sakinligimi koruyamiyorum.
Bu konuda nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum. Tavsiyesi olan varmi.
Benimde normal yapım sakindir ancak tarafıma bir saygısızlık yapıldığında çileden çıkıyorum, yüksek sese asla tahammül edemiyorum. Benim derdim de sinirlendiğimde kendimi iyi ifade edememek, ne diyeceğimi unutuyorum vs. Eskiden gözlerim dolar ağlardım o evreyi atlattım fakat kendimi ifade edemiyorum istediğim gibi kendi kendime sinirlerim bozuluyor sadece :) Biraz kontrol gerekli sanırım ama nasıl olur bilmiyorum.Merhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak. Ben normalde sessiz sakin bir insanim ama sinirlendigimde, üzüldügümde, biri üstüme cok geldiginde fazla konusuyorum ve bu konuda kendimi firenliyemiyorum. Böyle oluncada hakliyken haksiz duruma ben düsüyorum. Sinirliyken kendimi cünkü iyi bir sekilde ifade edemiyorum ve olay benim aleyhime dönüyor. Gereksiz yere olayi uzatiyorum, sakiz gibi. Sinirimi cok fazla belli ediyorum. Tahammül sinirim galiba az . Karsimdaki insanin saygisiz bir davranisini gördügümde yani kötü niyetli oldugunu gördügümde freni patlamis kamyon gibi konusuyorumda konusuyorum. Nefret ediyorum bu huyumdan. Sen söylesin böylesin diyorum ama ses tonumdan, bakisimdan cok sinirlendigim anlasiliyor. Ve normalde dedigim gibi sakin bir yapim oldugu icin böyle tepkiler verince diger insanlarda daha cok benim davranisima sasiriyorlar.
Yani kisacisi sinirlendigimde agzimi tutamiyorum, sakinligimi koruyamiyorum.
Bu konuda nasil kendimi dizginlerim bilmiyorum. Tavsiyesi olan varmi.