Sinirimi bozan eşim.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Bayram gelmeden kavgaya başladık. Ne zaman annemlere gidilecek olsa huzursuzluk yapıyor.
Ben onun annesiyle küsüm üst katımda oturuyolar gitmiyorum. Ama yarın mecbur gidicem. Sabah 9da çıkıp 10a kadar otursam yeter diyorum. İnşallah eşimi kaldırabilirsem tabi.
Kızlar benim uzak sehirden abim ve ablam gelcek. Senede 1 zor toplanıyoruz. Yarın bütün günü annemlerde geçirmek istiyorum.
Ama esim biraz oturup kalkarız (1-2 saat)burdada gidilcek yerler var dayımlar vs bayram gezmesi kısa olur diyo. (Annesigilde az oturuyoruz ya)
Gene tartıştık bu yüzden.Bayram diye bütün büyükleri ilk güne mi sığdırmak gerekıyor? Dayısına teyzesine 2. Gun gitsek noluyor?
Sizce haksız mıyım diretmekte. Kaç zaman sonra kardeslerimle görüşcem doyasıya oturmak istiyorum. Zaten 2. Günü gidecekler.
Zehir ediyor bana herseyi kavga dövüş. Çok bunaldım gidecek olmama sevinemiyorum bile artık ...

Benimkide benim aileme gitmek istemiyor :(
Bende düsünüyordum ne yapsam da ikna etsem diye.
Gecen sene tek basima dayimlara gittim burnumdan getirdiler senin kocan yokmu diye..
Konuyu takipteyim.

Önce eşinin ailesini dayısını. S hallet sonra annenlere geçin,yoksa eşin burnundan getirir,Sabah erkenden ziyaretlere başlayın

Benimkide benim aileme gitmek istemiyor :KK43:
Bende düsünüyordum ne yapsam da ikna etsem diye.
Gecen sene tek basima dayimlara gittim burnumdan getirdiler senin kocan yokmu diye..
Konuyu takipteyim.

büyüklerde fazla abartıyor. sizin dayınızdan eşinize ne? anne baba tamamda tüm sülaleden bana ne?

Bence 9 gibi baslayin ziyaretlere zaten kv ile küssünüz 1 saatten fazlasına ne gerek var.
Esiniz sizi annenize biraksin.madem istemiyor 15 dk durup cekip gitsin sizde o gün annenizde kalırsınız.
Ben esimi asla zorlamıyorum.Ben nasıl gitmek istemiyorsam o da gelmek istemeyebilir.
Saatlerce oturtup esinizi de germeye gerek yok.O çıksın gelsin

Bence 9 gibi baslayin ziyaretlere zaten kv ile küssünüz 1 saatten fazlasına ne gerek var.
Esiniz sizi annenize biraksin.madem istemiyor 15 dk durup cekip gitsin sizde o gün annenizde kalırsınız.
Ben esimi asla zorlamıyorum.Ben nasıl gitmek istemiyorsam o da gelmek istemeyebilir.
Saatlerce oturtup esinizi de germeye gerek yok.O çıksın gelsin
Bizde esimle birbirimizi zorlamiyoruz. Dayimlari senede bir görüyoruz zaten onun icin istiyorum ki 15-20 dakika oturup bayramlasip kalkalim. Sizce nasil ikna edebilirim esimi.

Başka şey olsa gıtmeyın denir de kuz kardes bu özlem var..
Acık acık konuşun .. Bır saat belirleyin..o saate kadar gidilecek yerlere gidelim sonrasında annemlere gececegım deyın.. Tamam derse ve vaktin gectıgını gorursenız bugun ara verelim yarın devam ederiz dersınız..
Mikropluk cıkarırsa cok ters bır bakışla annenize dogru gıdın:)
Sonrasında karşılıklı saygıyı yitirmeden kısa ve öz konuşur yatarsınız..

Kv dene git sonra annene git orda kal eslerinize bukadar yüz vermeyin cnm annenize gitmek için ondan.izinmi alacaksiniz sizde karismasin oda karışmasın ertesi günde diğer akrabaları gezin

Başka şey olsa gıtmeyın denir de kuz kardes bu özlem var..
Acık acık konuşun .. Bır saat belirleyin..o saate kadar gidilecek yerlere gidelim sonrasında annemlere gececegım deyın.. Tamam derse ve vaktin gectıgını gorursenız bugun ara verelim yarın devam ederiz dersınız..
Mikropluk cıkarırsa cok ters bır bakışla annenize dogru gıdın:)
Sonrasında karşılıklı saygıyı yitirmeden kısa ve öz konuşur yatarsınız..
Aynen haklısnız az önce konuştum beyfendi 11 gibi gderiz 3-4 de kalkarız gideceğimiz yerler var dedi tartıştık kapattım telefonu bide bana okadar saat yetmıyo mu bilmem ne diyor. Ya şeytan diyo al cocuğunu cık git bidahada gelme bu eve kalsın anasıyla bütün bayram

Aynen haklısnız az önce konuştum beyfendi 11 gibi gderiz 3-4 de kalkarız gideceğimiz yerler var dedi tartıştık kapattım telefonu bide bana okadar saat yetmıyo mu bilmem ne diyor. Ya şeytan diyo al cocuğunu cık git bidahada gelme bu eve kalsın anasıyla bütün bayram
Sakin olun... Konuşmanızı yineleyen.. İsterse bır yere gitmesin.. Sız cıkar kayınvalıdenız le bayramlaşır vs gidersiniz oradan. Kayınvalıdenız sorarsa oglunu bıraz geniş takılıyor benım kardesım gelecek oraya gıdecegım dersiniz..

Bayram gelmeden kavgaya başladık. Ne zaman annemlere gidilecek olsa huzursuzluk yapıyor.
Ben onun annesiyle küsüm üst katımda oturuyolar gitmiyorum. Ama yarın mecbur gidicem. Sabah 9da çıkıp 10a kadar otursam yeter diyorum. İnşallah eşimi kaldırabilirsem tabi.
Kızlar benim uzak sehirden abim ve ablam gelcek. Senede 1 zor toplanıyoruz. Yarın bütün günü annemlerde geçirmek istiyorum.
Ama esim biraz oturup kalkarız (1-2 saat)burdada gidilcek yerler var dayımlar vs bayram gezmesi kısa olur diyo. (Annesigilde az oturuyoruz ya)
Gene tartıştık bu yüzden.Bayram diye bütün büyükleri ilk güne mi sığdırmak gerekıyor? Dayısına teyzesine 2. Gun gitsek noluyor?
Sizce haksız mıyım diretmekte. Kaç zaman sonra kardeslerimle görüşcem doyasıya oturmak istiyorum. Zaten 2. Günü gidecekler.
Zehir ediyor bana herseyi kavga dövüş. Çok bunaldım gidecek olmama sevinemiyorum bile artık ...
Asla önce diğerlerine gitmek gibi bir hata yapma. Oturur kalkmaz tüm günün gider. Ille gidecekse dayısına ilk günden tek gitsin. Kırk yılda bir kardeşlerin gelmiş. Çok şımarmayın böyle bu adamları. Dünyadaki tek aile onların değil.

Back
X