Boyle olunca banyoya girip dusu sonuna kadar aciyorum, icimde ne varsa soyleniyorum soyleniyorum kufrediyorum finalde 'allahindan bul' deyip guzelce yikaniyorum ve bebekler gibi cikiyorum banyodan tavsiye ederim mide agrisi falan kalmiyorBen hakim olmayı öğrendim ama sonra midem ağrıyo beyaa
Önceden çok sinirli olup şimdi sinirini dizginleyebilen biri var mı aranızda?
Bi yolunu yordamını bana da öğretseniz. Bazen sinirime hakim olamıyorum, belki yapım gereği belki genetik bilemiyorum. Bu huyumu engellemek istiyorum.
Bi arkadaşım dert anlatınca dünyalar sakini bir insan olup en mantıklı yolu gösterebilirken aynı anda fırıncının normal bir lafına bile beş saat söylenebiliyorum. Kendi hayatıma da zarar vermeye başladı. Bir ortamda tanınırken despot dediğim dedik biri olarak biliniyorum. Nasıl değiştirebilirim bu huyumu?
İçimden saymayı, kendimi karşıdakinin yerine koymayı vs denedim; yardım almayı da. Olmadı, olmuyor.
Aslında aşırı negatif bir insan değilim; sosyal, güleryüzlü hatta komik bile sayılırım çevremden aldığım tepkilere göre. Vurdumduymazlık da var öyle bağırdığım biri ses çıkarsa canım da acımaz, midem de ağrımaz. Ama kıra kıra insanları olmuyor. Dönülmez bir akşamın ufkuna gelmeden halledeyim istiyorum. Yani amacım düzeltmek.
Mesela konuyu açtıktan sonra okudum benzer bi konu açılmış kendine hakim olamamakla ilgili, ben de aynı şekilde biliyorum kalp kıracağım, diyorum kendi kendime söylemeyeceğim diye inat gibi anında ilk işim onu yapmak oluyor.
Önceden çok sinirli olup şimdi sinirini dizginleyebilen biri var mı aranızda?
Bi yolunu yordamını bana da öğretseniz. Bazen sinirime hakim olamıyorum, belki yapım gereği belki genetik bilemiyorum. Bu huyumu engellemek istiyorum.
Bi arkadaşım dert anlatınca dünyalar sakini bir insan olup en mantıklı yolu gösterebilirken aynı anda fırıncının normal bir lafına bile beş saat söylenebiliyorum. Kendi hayatıma da zarar vermeye başladı. Bir ortamda tanınırken despot dediğim dedik biri olarak biliniyorum. Nasıl değiştirebilirim bu huyumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?