Nasıl yani...Büyük sorumun var zaten eşimle her türlü bosanacam ama 5 6 yıl mecbur duracam ondan dolayı da pek olay çıkarma taraftarı değilim
Okuduğum en iyi yorumlardan biri .tam nokta virgülüne kadar bunları düşünüyorum ve yazacaktım.siz yazmışsınız anlarsa konu sahibi.Kendine göre doğruların tabi ki yok.çünkü kücücüksün ve evlenecek yaşta değilsin.o yobaz aile bile bu durumun farkında ki senden büyük akrabalarına çocuk gözüyle bakıyorlar.zaten sizin gibileri kullanabilmek için erkenden kapıyorlar.yazık günah şu 22 yaşında açtıgın konuya, dert ettiğin şeylere. Kaynana, köye gitmek falan filan.bu yaşta saçma sapan flört dertleri anlatman gereken yaşta hâline bak.yazık valla.yol yakınsa geri döne bence.22 yaşında kızla evlenip, saçma sapan bir ailenin önüne atıveren erkek de sizi ne kadar seviyordur tartışılır.
5-6 yıl sonra?Eşinden niye ayrılmayı planliyorsun, niye 5-6
Daha ben 4 yaşındayken battaniyeyi katlamayi bilmiyorum diye üvey anne den ölesiye dayak yerdim anneannem ya okuyup kurtaracan Kendini yada evlenip derdi 10 dayım da vardı sözde okumaya çalıştım baba evinde işlerini görecek kimse yok diye izin vermediler okumama zorla evlendirmeye kalktılar bende kaçtım öyle evlendim sizin dediğiniz yaşlarda benim çocukluğum şiddet korku ve ağlamakla dayakla geçti sadece kurulayim da ne olursa olsun dedim evlenmeye hevesli değildim herkes olup biteni görüyordu anneannem de dahil herkes göz yumdu bu benim suçum değil bu tercih hür irademle yaptığım bir şey değil sadece bir seçim yaptım kötünün iyisi gibiOkuduğum en iyi yorumlardan biri .tam nokta virgülüne kadar bunları düşünüyorum ve yazacaktım.siz yazmışsınız anlarsa konu sahibi.
Yahu erkednden evlenip niye kaynana kahrı çekiyorsunuz hatta koca kahrı.ne gerek gül gibi ailenizin evinde durun.okuyun gezin tozun olgunasip aklınız başına grlince evlenin.ben senin yaşındayken daha çocuktum.kaynana gorumceyi çekip ceviremezdim sende aynısın çünkü çocuksun daha toysun.bu tür şeyler daha bu akılla çok başına gelir kızım
Insanın annesinin basında olması ne kadar önemli. Anneciginin mekânı cennet olsun inşallahDaha ben 4 yaşındayken battaniyeyi katlamayi bilmiyorum diye üvey anne den ölesiye dayak yerdim anneannem ya okuyup kurtaracan Kendini yada evlenip derdi 10 dayım da vardı sözde okumaya çalıştım baba evinde işlerini görecek kimse yok diye izin vermediler okumama zorla evlendirmeye kalktılar bende kaçtım öyle evlendim sizin dediğiniz yaşlarda benim çocukluğum şiddet korku ve ağlamakla dayakla geçti sadece kurulayim da ne olursa olsun dedim evlenmeye hevesli değildim herkes olup biteni görüyordu anneannem de dahil herkes göz yumdu bu benim suçum değil bu tercih hür irademle yaptığım bir şey değil sadece bir seçim yaptım kötünün iyisi gibi
Sadece benim çocuklarım değil hiç bir masum çocuk savunmasız haldeyken şiddeti haketmiyor elimden geldiğince benim yaşadığım şeyleri onlara yasatmamaya çalışıyorum canım çünkü insanın ruhunda yaralar bırakıyor yaşadıkları en kötüsü de eziklik duygusu Kendini begenwmeme daha niceleri...Insanın annesinin basında olması ne kadar önemli. Anneciginin mekânı cennet olsun inşallahiki çocuğuna bu kadar sahip çıkmanı simdi daha iyi anlıyorum. Annesizligi çok çok iyi biliyosun çünkü.
Sen çok güçlüsün sadece imkanların yok. Neler çekmişsin yinede ayaktasın. Kendini sev. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. Ezik biri olsan kocan bunca sey yapmış göz yumardın kocam da kocam diyip ortalarda dolaşırdın. Oyle biri de degilsin. Tez zamanda Rabbim çok guzel kapilar acsin sana.Sadece benim çocuklarım değil hiç bir masum çocuk savunmasız haldeyken şiddeti haketmiyor elimden geldiğince benim yaşadığım şeyleri onlara yasatmamaya çalışıyorum canım çünkü insanın ruhunda yaralar bırakıyor yaşadıkları en kötüsü de eziklik duygusu Kendini begenwmeme daha niceleri...
Amin inşallah hepimize arkadaşım dua eder dua beklerim benim artık kendim için bir gayem yok gibi sadece su kafadayim benim ruhum iyi olursa kızlarım da iyi olur herşeyin en iyisini onlar hakediyorSen çok güçlüsün sadece imkanların yok. Neler çekmişsin yinede ayaktasın. Kendini sev. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. Ezik biri olsan kocan bunca sey yapmış göz yumardın kocam da kocam diyip ortalarda dolaşırdın. Oyle biri de degilsin. Tez zamanda Rabbim çok guzel kapilar acsin sana.
Amin inşallah hepimize arkadaşım dua eder dua beklerim benim artık kendim için bir gayem yok gibi sadece su kafadayim benim ruhum iyi olursa kızlarım da iyi olur herşeyin en iyisini onlar hakediyorSen çok güçlüsün sadece imkanların yok. Neler çekmişsin yinede ayaktasın. Kendini sev. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. Ezik biri olsan kocan bunca sey yapmış göz yumardın kocam da kocam diyip ortalarda dolaşırdın. Oyle biri de degilsin. Tez zamanda Rabbim çok guzel kapilar acsin sana.
Finansal durum yok yani yeni başladım geçen ay 14 ayar alyans yüzük aldım gram alsam eşim alır diye almadım eşimin cebinde ki bozuklari kumbara ya atıyorum bugün kizkardesime 1 gram alsın diye biriktirdiğimi yolladım öyle birikime devam karınca misali şuan üni sınavına girecem 1.5 ay kaldı birde bu aralar dil konusunu araştırıyorum yabancı dil ezber yeteneğim çok iyi acaba yeni bir dil öğrenmeye başlasam ne gibi iş olanakları olur onu düşünüyorum pek bir bilgi bulamadım nette daha doğrusu net birşey.Konu sahibesi cano hazırlık yapıyor musun peki? Finansal durumun nedir, her ay kenara para koyabiliyor musun?
İnan bana benim annem banda sağ ve ozdu.ama babam ruh hastasıydı bize ne çocukluk ne gençliğimizi yaşattı 5 yaşından beri dayak üzüntü açıdan başka ne anneme ne kardeşlerime gün yüzü yaşatmadı.hepimiz sabrettik kacmadik sırasıyla evlendik o deli babayida çektik.simdi yüzüne bile bakmıyoruz hepimiz evlendik evimiz çocuğumuz var.sunu bilki çok.sukurDaha ben 4 yaşındayken battaniyeyi katlamayi bilmiyorum diye üvey anne den ölesiye dayak yerdim anneannem ya okuyup kurtaracan Kendini yada evlenip derdi 10 dayım da vardı sözde okumaya çalıştım baba evinde işlerini görecek kimse yok diye izin vermediler okumama zorla evlendirmeye kalktılar bende kaçtım öyle evlendim sizin dediğiniz yaşlarda benim çocukluğum şiddet korku ve ağlamakla dayakla geçti sadece kurulayim da ne olursa olsun dedim evlenmeye hevesli değildim herkes olup biteni görüyordu anneannem de dahil herkes göz yumdu bu benim suçum değil bu tercih hür irademle yaptığım bir şey değil sadece bir seçim yaptım kötünün iyisi gibi
Eşinden niye ayrılmayı planliyorsun, niye 5-6
Eğer yolu buysa şimdilik kv ile arani bozma. Hehe de geç. Mesleğini kazan, uza ordan. Belli ki akıllı bir kadın. Belki bu kadar uzun bir süreç değil de 2 yıllık vs birşey yapabilir.Buna ben cevap vereyim. Cunku hesabi ben yaptim
Konu sahibi bu sene üniversite sinavina girecek, 4 yil okuyacak, kpss ile atanacak.
Hepsini tek seferde basarirsa en iyi ihtimalle 5 yil oluyor. Mulakat, guvenlik sorusturmasi vs surecininde uzunlugunu hesaba katarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?