- Konu Sahibi little bird
-
hep de sakin olamamkii"Heyy şşşt sakin ol, sinirlerine hakim ol..."
Böylece sorun kalmaz...
Niye bu kadar sık sinirlendiğinizi düşündünüz mü?
Anlaşamıyor olabilir misiniz?
O asla alttan almayacak,bir taraf yani siz bu görevi üstlenmişsiniz zaten.
Yazma şeklimden sürekli sinirleniyorum gibi olmuş. Ancak tam tersi o benden çok daha sinirli. Beni alttan alıp alıp artık almıyor olması gibi bir durum da yok çünkü bu zamana kadar zaten doğru düzgün alttan aldığı olmadı. Benim sorunum hiç alamaması zatenota çöpe sinirleniyorsaniz bıkmıştir belki.
alttan almak sürekli olunca insanı sinirlendiren bir durum olabiliyor bazen:)
İşte ben şuna kızıyorum, o sinirlenince kırıcı bile konuşsa ben diyorumki sinirlidir ondandır alttan alıyorum konu kapanıyor. Ama ben biraz sinirlendiğimi belli etsem ya ters cevap ya çekip gitme. Düşünüyorum alttan aldığı bi zaman oldu mu diye aklıma gelmiyorAçıkçası bende hiç ama hiç alttan alamayanlardanım. Çok mu tartışıyorsunuz acaba, sizin sinirinizden de bıkmış olabilir.
zor bir tip o zaman.hep anlayışlı olmanızı bekleyip yaşadığı en ufak olumsuzlukta dünya başına yikiliyordur.hep de sakin olamamkii
Yazma şeklimden sürekli sinirleniyorum gibi olmuş. Ancak tam tersi o benden çok daha sinirli. Beni alttan alıp alıp artık almıyor olması gibi bir durum da yok çünkü bu zamana kadar zaten doğru düzgün alttan aldığı olmadı. Benim sorunum hiç alamaması zaten
Hayır boğa. Aynen katılıyorum sinirlenmeme sinirleniyor. Bu zamana kadar çevresinde hep kızlar tarafından ilgi görmüş pohpohlanmış ondan mı böyle acabazor bir tip o zaman.hep anlayışlı olmanızı bekleyip yaşadığı en ufak olumsuzlukta dünya başına yikiliyordur.
kırmamak için kaçıyor çünkü sizin kizmaniza bile kızıyor
alakasız olacak ama koç burcu mu sevgiliniz
İşte ben şuna kızıyorum, o sinirlenince kırıcı bile konuşsa ben diyorumki sinirlidir ondandır alttan alıyorum konu kapanıyor. Ama ben biraz sinirlendiğimi belli etsem ya ters cevap ya çekip gitme. Düşünüyorum alttan aldığı bi zaman oldu mu diye aklıma gelmiyor
Boğa burcu erkeği olduğunu tahmin etmek hiç zor değildi gerçekten.
Gerçekten bu burcun erkeği alttan almak nedir bilmiyor.
Şimdiye kadar boğa burcu erkeği hakkında iyi konuşan tek kadınsın :) Nadir bulunuyor demek ki oda sana denk gelmişBenim nişanlım boğa burcudur. O kadar nadir sinirlenir ki..Haklı da olsa haksız da olsa her tartışmada alttan alır. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum ama. :) Her burcun insanı aynı olmuyor. :)
Şimdiye kadar boğa burcu erkeği hakkında iyi konuşan tek kadınsın :) Nadir bulunuyor demek ki oda sana denk gelmiş
böyle yapmaya çalışıyorum ancak ben sinirlenince istiyorum ki konuşalım hallolsun yoksa o konuda aklım kalıyor. Aynısını ona yapsam sence ters mi teper yoksa anlar mı?Sevgilinin kadın versiyonuyum ben demek ki.Benim de nişanlım senin gibi mesela boğa burcu, tartışmalarda hep alttan alır. Bu huy gibi bir şey. Fakat elbet törpülenir. Güzel güzel konuşmaktan, kırıldığını anlatmaktan başka çaren yok ne yazık ki. Ya da tartışmaları kavgaları olabildiğince en aza indirgeyeceksin, çok mühim olmayan şeyleri de sessiz sakin konuşarak halledeceksiniz ki ikiniz de sinirlenmeyin, bağırmayın.
Deneyeceğim. Aslında bir kere demiştim aynısını sana yapıcam belki beni anlarsın diye. O da dikkat edicem eğer öyle yaparsan çıkmaza gireriz dedi ama tık yok.İyi bir dille konuştuğun halde yapmıyorsa sende ona aynını yap.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.Belli ki laftan anlamıyor o zaman göstererek anlat.
O sinirlendiğinde direk ç.dışı ol veya kalk git emin ol çok şaşırır.İlk baş tepki vermese bile sonra dayanamayıp sorar o zaman da tatlı bir dille işte sende bana bunu yapıyorsun tarzı bı konuşma yaparsan etkili olur diye düşünüyorum.
Nerden çattımBoğa burcu erkeği olduğunu tahmin etmek hiç zor değildi gerçekten.
Gerçekten bu burcun erkeği alttan almak nedir bilmiyor.
Böyle devam ederse sanırım zaten sonumuz belli. Minicik bi mesele için sinirlerim yıpranıyor. Kendisi de diyor küçük meselede böyleysek büyükleri nasıl halledicez diye. Artık bakalımValla ben duzelecegini sanmiyorum,zaten degisir diye beklentiye girip evlenmeyin. Sahsen sinirli bir erkekle hayatta yapamazdim sanirim. Evliligin getirdigi bir ton stres durumu olacak ve o durumlari idare edemeyecekse hep alttan alan taraf siz olursunuz.. klise ama nisan veya flort donemi evliligin fragmani.. iyi dusunun derim ben
böyle yapmaya çalışıyorum ancak ben sinirlenince istiyorum ki konuşalım hallolsun yoksa o konuda aklım kalıyor. Aynısını ona yapsam sence ters mi teper yoksa anlar mı?
Bana da ters teper gibi geliyor.Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Deneyeyim artık bir daha aynı şey olursa. Konuştuktan sonra yine devam ederse zaten baya birikti içimde ne olur bilemiyorumDediğim gibi bende sevgilin gibiyim ne yazık ki, tıpatıp aynısıyım yani. Nişanlım bana benim yaptıklarımı bana yapsa "noluyoruz" deyip bir şaşırırım önce. Ama bu sefer benim sinirlerim daha da bozulur. Bana yapsa ters teper mesela. Ama sevgilinin kişiliğini bilemiyorum. Belki sende onun gibi davransan hatasını anlayacak dank edecek. En iyi sen tanırsın.. Bu taktiği de bir süre yapabilirsin anca, yoksa nereye kadar..Bence otur karşısına tatlı tatlı anlat, onu çok sevdiğini ama artık bu durumların sizi yıprattığını anlat içten bir şekilde. Sürekli güzel güzel bağırmadan sakince bunu anlat. Yine mi aynısını yaptı, yine anlat. Yine aynıysa iyice düşün tart,bu ilişki evliliğe gider mi mutlu olur muyum diye..
Bende senin gibiyim sevgilimde nişanlın gibi ayrıca boğa burçları misss gibi insanlar başak kadınına bile katlanabiliyorlarsa bnce mükemmel insanlarDediğim gibi bende sevgilin gibiyim ne yazık ki, tıpatıp aynısıyım yani. Nişanlım bana benim yaptıklarımı bana yapsa "noluyoruz" deyip bir şaşırırım önce. Ama bu sefer benim sinirlerim daha da bozulur. Bana yapsa ters teper mesela. Ama sevgilinin kişiliğini bilemiyorum. Belki sende onun gibi davransan hatasını anlayacak dank edecek. En iyi sen tanırsın.. Bu taktiği de bir süre yapabilirsin anca, yoksa nereye kadar..Bence otur karşısına tatlı tatlı anlat, onu çok sevdiğini ama artık bu durumların sizi yıprattığını anlat içten bir şekilde. Sürekli güzel güzel bağırmadan sakince bunu anlat. Yine mi aynısını yaptı, yine anlat. Yine aynıysa iyice düşün tart,bu ilişki evliliğe gider mi mutlu olur muyum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?