- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ayni evi paylasma mecburuyetiniz varmi... gerci insan ayni evin icinde kardesiyke bbile arada surtusmeler sorunlar yasayabiliyo ama bu kadin hicbirseyin.. cekme zorunlulugun yokGünaydııın herkese : )
Sabah kahve yaptım yani hatta demin, oda arkadaşım (yaşı benden baya büyük bir kadın ) ay senin kahvelerin de hep köpüksüz oluyo neden acaba ben köpüksüz içemem dedi ben de içmeyin o zaman ben içerim dedim bu sefer de bozuldu yok içiçem işte ben sana öğretmek için diyorum bilmem ne . Çok sinirlendim arkadaşlar yaşı büyük olduğu için çok sürtüşmeye girmiyorum ama yaşının benden büyük olması bu şekilde nezaketsiz davranma hakkı mı verir yani. ( Şunu da belirtmek isterim ki kendi yaptığı kahveler benimkinden daha köpüksüz gerçekten objektif olarak söylüyorum bunu )
Çikolata veriyorum ay bu çok kuru, kahve alıyorum bildiğiniz paket kahve en bilinen markalardan birinin yani bu çok kötü küflü gibi böyle böyle şeyler diyor bu kabaca değil mi ben mi büyütüyorum?
Cappucino ver içsin. Köpüğünde boğulsun.
Gayet kabaca. Ablalik tasliyor belli ki. Güzel cevap vermissiniz. Çok biliyorsa kendisi yapsın. Ayrıca bir tavsiye, kahveyi soğuk suyla yapip sadece en başta bir kez karistirip sonra karistirmasan pisirirseniz köpüklü oluyor. Ay ben de tavsiye verdim şu an. Ama kötü niyetle degilAma arkadasiniz belli ki biraz bilmislik tasliyor.
Ofiste böyle jestler iyi olmuyor.. bir süre sonra yapan kisinin üstüne kalıyor bu işler. SEn nezaketen yapıyorsun ama bak o eleştirme hakkını kendinde görecek kadar senin görevin addetmiş durumu
Sabah sabah..çok yaşayın emi..Cappucino ver içsin. Köpüğünde boğulsun.
Tamam da neden sürekli bişeyler veriyorsunuz ki?Günaydııın herkese : )
Sabah kahve yaptım yani hatta demin, işyerindeki oda arkadaşım (yaşı benden baya büyük bir kadın ) ay senin kahvelerin de hep köpüksüz oluyo neden acaba ben köpüksüz içemem dedi ben de içmeyin o zaman ben içerim dedim bu sefer de bozuldu yok içiçem işte ben sana öğretmek için diyorum bilmem ne . Çok sinirlendim arkadaşlar yaşı büyük olduğu için çok sürtüşmeye girmiyorum ama yaşının benden büyük olması bu şekilde nezaketsiz davranma hakkı mı verir yani. ( Şunu da belirtmek isterim ki kendi yaptığı kahveler benimkinden daha köpüksüz gerçekten objektif olarak söylüyorum bunu )
Çikolata veriyorum ay bu çok kuru, kahve alıyorum bildiğiniz paket kahve en bilinen markalardan birinin yani bu çok kötü küflü gibi böyle böyle şeyler diyor bu kabaca değil mi ben mi büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?