- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Biliyorum ki benim senin gibi binlerce cocuk var boyle annelere sahip....ama ben cok yoruldum... artikkova hatun seni benden daha iyi anlayan olmaz sanırım. benimde annem böyle.seninkisi yine içki problemi var işte içkinin etkisi falan der kendini avutırsun ama benim oda yok. beni gördümü şeytan görmüş gibi oluyor be çok üzülüyorum eşime karşı çooook mahçup ve eksik oluyorum.çok cahil. ne adaplı konuşmasını biliyor kendini kaf dağında görüyor.ama baksan içi boşşşş. bazen okadar mahçup ettiği anlar oluyor ki beni.eşime sürekli benim dedikomu yapar.şaka gibi değil mi aslında eşime karşı beni koruması övmesi gerekirken beni hep yerer.çok çıkarcıymışım ben fırsatçıyım. daha neler neler bunları eşime söylüyor.doğum yaptım 1 gece yanımda kaldı hastenede onuda yattı horul horul uyudu.sonra çekti gitti.1,5 yıl kayınvalidemde kaldım kızıma baktı beni hi aramadı torununu sormadı ki kızım böbrek ameliyatı oldu.daha neler nelerrrr .... anlattıkça üzülüyorum.ölün gelsin dermi bi anne ... der benimki benimkisi gibiler der.çünki onların içini kötülük kaplamış.atamıyorum satamıyorum derler ya kova hatun aynen öyle işte.
ben ne diyorum biliyor musunuz? bu hayattaki herkezinn bir sınavı var buda benim sınavım diyorum.kova hatuncum buda senin sınavınn canım . allah bebişine sağlık sıhat uzunnn ömürler versin
Evet tanidik geliyor anlattigin....bak kova geçen irşey yaşadım,annemı mağaza mağaza gezdırıp ayakkbı aldık,giyinmekte zorlandı,bazı mağazalarad yardım ettim,belımde sorun var,bazılarında zorlasın dedım hiç eğilmedım,ama sanırım bılınçaltımda başka bişey vardı,ben bır kere sol ayağım feçl oldu,kış günü fılme çektırcem,doktora gıdıcem,kar kapıda,taxı beklıyor,hiç oralı olmadı,evın altındakı bakkadakı kıza rıca ettim giydırdı,yorumsuz aynen böle(bir yanım dıyırki ölürse bu olay aklına gelır vıcdan çekersın,bir yanım dıyorki unuttum mu felç olmuştun da yardım bıle etmemıştı)
gereksiz vicdan da olmayacak ınsan da,bunu anladım,biziz vicdan yapan,bize kötülük eden hayatlarımızın katılı olan ailelerımız gayet mutlu,ben anayım,ben babayım havasında,analığın,babalığın kıtabı yenıden yazılıyor,haberleri yokEvet tanidik geliyor anlattigin....
Hani hep duyariz ya olmek uzere iken...insan yaptiklarini hatirlar...
benimkinde o kapasite de yok ....
her zaman o haklidir cunku o anadir ...cunku o beni babama birakmadi....
babam istemedi ki...istese de birakamazdi....
Inanirmisin daha dun dedim...gereksiz vicdan da olmayacak ınsan da,bunu anladım,biziz vicdan yapan,bize kötülük eden hayatlarımızın katılı olan ailelerımız gayet mutlu,ben anayım,ben babayım havasında,analığın,babalığın kıtabı yenıden yazılıyor,haberleri yok
cıkkk,boşuna,vidan atılan,satılan,azaltılan bişey değil,yapamazsınInanirmisin daha dun dedim...
Artik vicdanla duyguyla karar almiycam
mantik artik on planda kararlarimda...
Boyle bir insan evlatlik mi alir :)ben olsam evlatlık olduğumu falan düşünürdüm
Oyle mi diyorsun :)cıkkk,boşuna,vidan atılan,satılan,azaltılan bişey değil,yapamazsın
ben çok denedım,ne susuyor,ne diniyor,ne de yön değiştiriyor,hep tetikde,konuşup duruyor,yapma endulus,hadi endulusss,olrumu endulus,hep derımki vicdan satılan bişey olsa,çok zengın olurdum :)Oyle mi diyorsun :)
Bakalim deniycem ...:)
oda doğruBoyle bir insan evlatlik mi alir :)
Hakkaten agirmis....Benim annemde bana çok beddua eder ama haksız yere ettiği için hiçbiri tutmaz.
kanser ol der,araba çarpsında üstüne gazete kağıtları sersinler der.git o okuldan ölün gelsin der..Almanya'dan tabut içinde dön vs vs...!biri bile tutmuyor.bence sizde hiç takmayın bile.
Cok guzel yazdin...cok duygulandim...Çok üzüldüm bu konuya
O çocuk ben anne olurum demene hele içim gitti.
Güzel bir evlatsın sen, bugüne kadar annedir deyip değer vermişsin.
Senin evladın da sana öyle değer verir inşallah.
Üzülme, duydukların çok ağır olsa da eşine söyleme bu bedduaları etti diye.
Senin annen, güzel anılarınızın hatrına, emdiğin süt hatrına affedersin ama eşin unutmaz.
Bir süre görüşme, özlesin hatasını anlasın.
Geç olmadan hatasını anlar, daimi düzelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?