sinirlendim:@

bak kova geçen irşey yaşadım,annemı mağaza mağaza gezdırıp ayakkbı aldık,giyinmekte zorlandı,bazı mağazalarad yardım ettim,belımde sorun var,bazılarında zorlasın dedım hiç eğilmedım,ama sanırım bılınçaltımda başka bişey vardı,ben bır kere sol ayağım feçl oldu,kış günü fılme çektırcem,doktora gıdıcem,kar kapıda,taxı beklıyor,hiç oralı olmadı,evın altındakı bakkadakı kıza rıca ettim giydırdı,yorumsuz aynen böle(bir yanım dıyırki ölürse bu olay aklına gelır vıcdan çekersın,bir yanım dıyorki unuttum mu felç olmuştun da yardım bıle etmemıştı)

Biliyorum ki benim senin gibi binlerce cocuk var boyle annelere sahip....ama ben cok yoruldum... artik
Sogudum ve notr haldeyim ....
hadi icinde annelik yok...oyle hissetmiyor olabilirsin...anac degilsindir tamam....ama insani duyularin da mi kapali?

Her gordugunde ayakta sallanan bir anne...
seni boyle buyuten bir anne...hic mi utanmiyorsun?

Evet tanidik geliyor anlattigin....
Hani hep duyariz ya olmek uzere iken...insan yaptiklarini hatirlar...
benimkinde o kapasite de yok ....
her zaman o haklidir cunku o anadir ...cunku o beni babama birakmadi....
babam istemedi ki...istese de birakamazdi....

gereksiz vicdan da olmayacak ınsan da,bunu anladım,biziz vicdan yapan,bize kötülük eden hayatlarımızın katılı olan ailelerımız gayet mutlu,ben anayım,ben babayım havasında,analığın,babalığın kıtabı yenıden yazılıyor,haberleri yok

Inanirmisin daha dun dedim...
Artik vicdanla duyguyla karar almiycam
mantik artik on planda kararlarimda...

Benim annemde bana çok beddua eder ama haksız yere ettiği için hiçbiri tutmaz.
kanser ol der,araba çarpsında üstüne gazete kağıtları sersinler der.git o okuldan ölün gelsin der..Almanya'dan tabut içinde dön vs vs...!biri bile tutmuyor.bence sizde hiç takmayın bile.

bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. annen hakkında bişey diyemeyeceğim çok üzüldüm daha çok şaşırdım. ettiği bedduaları önemseme diyebilirim sadece

Hakkaten agirmis....
Ettigi bedduayi takmiyorum zaten de...
benim daha ilk gunden dogum korkum var...oyle boyle degil...
o yuzden cok koydu bu sefer ki ettigi beddua...

Çok üzüldüm bu konuya

O çocuk ben anne olurum demene hele içim gitti.

Güzel bir evlatsın sen, bugüne kadar annedir deyip değer vermişsin.
Senin evladın da sana öyle değer verir inşallah.

Üzülme, duydukların çok ağır olsa da eşine söyleme bu bedduaları etti diye.
Senin annen, güzel anılarınızın hatrına, emdiğin süt hatrına affedersin ama eşin unutmaz.

Bir süre görüşme, özlesin hatasını anlasın.

Geç olmadan hatasını anlar, daimi düzelir umarım.

Cok guzel yazdin...cok duygulandim...
Esimin haber var malesef ki....
ama bu beddua bisey sayilmaz ...ben cok fazla icerledim sadece
gecen yillarda esime gelip bu kiz seni aldatiyor
sen ayakta uyu diyen bir anne....

Esim allahtan orali olmadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…