sinirlenince ağlamak

bende evliliğimin başlarında öleydim... bağırıp çağırıp oturup ağlıyordum:1:... şimdi eşime alıştım sanırım sadece bağırıp çağırıyorum. artık çok nadir ağlıyorum:27:

Bende ağlıyorum, bu seferde kendimi adam akıllı ifade edememiş oluyorum. Ama o kadar sinirleniyorum ki tüm vücudum zangır zangır titriyor. Çok rahatsızım bu huyumdan. :ssz:

Ben de öyleyim malesef. İstiyorum ki aklımdan geçenlerin hepsini söyleyeyim ama başlıyorum ağlamaya. İçimden söylüyorum ama dışımdan malesef :(
Güçsüz kişiliklerin sorunu bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de sinirlendiğimde hemen ağlarım. Hatta sanırsınız ki kolumu bacağımı kesmişler o şekilde ağlarım. Sinirimi çıkaramadığım için ya bişeylere zarar veririm ya da oturur hüngür hüngür ağlarım. Karşımdaki de mal gibi bakar işte anlamazlar :)

Başıma ne zaman kötü bir olay gelse sinirlensem başlıyorum ağlamaya. İnsanlar için suç bastırmak oluyor bu. Bu huyun gitmesi için ne yapabilirim?

Ben de öyleyim ama hem ağlarım hem sayarım :ssz: Dert etmeyin o kadar suçu,günahı olanın gözünden bir damla yaş gelmiyorsa o onların suçu biz ne yapalım :) Haksızlığa tahammülüm yok benim.

Son düzenleme:
Valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş tatlım bende bu dertten muzdaribim.
Tartışmanın en ufğında dahi ağlıyorum güçsüz biri izlenimi veriyorum ama elimde değil :50:

ayyy bende.. :( her halta ağlıyorumda sinirlenince hepten beter ağlıyorum.. bi keresinde okulda bi kızı yolaklamıştım oturdum ağladım sinirimden ağlayınca güçsüz duruma düşmüş gibi oluyor insan sınıfta baya alay konusu olmuştum ya :53: sanki dayak yiyen benmişim gibi.. anneme sinirlensem ağlarım babamla tartışırım ağlarım.. çok sinir bişi bu.. çaresi varsa biri benide kurtarsın...

Ooo ben de herşeye ağlarım. Sinirlenince, mutlu olunca, haksızlığa uğradığımda, kavga ederken vs. vs. :) bu böyle uzayıp gider o yüzden insanlar tarafından bazen şımarık olarak algılanırım en nefret ettiğimde budur. He tabi bir de artık ağladığımda dikkate alınmamaktan. Sanki isteyerek ağlıyorum elimde değil ama keşke böyle bir yapım olmasaydı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X