Sinirlenince çok küfür ediyorum

Stresli günler geçirmişsin normal bu. Tahammülün azalmış artık herşeye karşı.
Belki bi profesyonel destek alsan senin için iyi olur.
Küfür etmeni engellemez ama en azından sinirlerine hakim olmanda yardımcı olur.
Küfür etmek senin deşarj yöntemin olmuş sinirlendiğin anlarda.
Ama sinirini kontrol etmeyi başarabildiğin vakit bunu da kendin atlatırsın diye düşünüyorum.
Sonuçta ağız senin
Psikiyatriye gitmeni öneririm. Kendin başa çıkamazsın bununla. Çok zor olur,yıpranırsın, yıpratırsın.

çok haklısın çok zor zamanlar geçiriyorum, yazın bu kadar gergin sinirli değildim ne zaman ki üstüme sınav stresi çöktü kilo aldim çatladım ailevi meselelere canımı sıktım ondan beri kufrediyorum ve sonrasında çok kötü hissediyorum, kesinlikle öfkemi kontrol etmem lazim ses tellerime de zarar veriyorum bağırmaktan eğer ileriki zamanlarda bunu kendi kendime yenemezsem destek almayi düşünüyorum cok tesekkurler cevapladigin icin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı ben kesinlikle hiçbirşeye tahammülüm yok ve en ufak bişeyde sesim yükselmeye başlıyo bende kendımden şikayetciyim artık

ayy ayni sorun bende de var :S sinirlenince paat diye kufrediyorum soz soz diyorim etmicem diyorumm gene olmyyoo anlicagin sozle olmuyor maalesef . Bence sinirlenince direk telefonu kapat sayet benimki kapat dedgmde kaptmyooo kufredecegmdn kapat dyrmmm kasiniyo yiyo kufuru blyorum yakismiyo ama tutamiyorum kendimi :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı ben kesinlikle hiçbirşeye tahammülüm yok ve en ufak bişeyde sesim yükselmeye başlıyo bende kendımden şikayetciyim artık

tek çare öfke kontrolü

ya ben telefonu kapatıyorum ilk başta sonra sinirimi alamayınca arayıp tekrar bağırıp kufretmeye başlıyorum kufur asla ona yonelik olmuyor ama yine de yeterince rahatsız edici bir durum :S tabi bir de onun anlayışsızlığı var sürekli beni sinirlendirmeye kışkırtmaya çalışıyor gibi hissediyorum belki de ondan aniden patlıyorum kimbilir

en ıyısı başka kelımelere yer vermekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…