• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlenince kendimi kaybetmem

Karşı taraf için de öyle değil mi bu ; sizin tersinizi iddia ediyorsa , onun da tersini siz iddia etmiş olmuyor musunuz bu durumda ?

O neden sinirlenmiyor ?
....

Birinin yüzüne bir daha bakacagimi biliyorsam agzimdan çıkan her söze itina ediyorum.

İnsanın elinde her şey.

Diğer insanlara karşı öyle değilseniz neden o zaman arkadaşınıza karşı oylesiniz ?

Ondaki sessizliği kullanıyor olabilir misiniz ?
O da sessiz değil kendi görüşürü savunuyor bana konuyu açıyor

Bir zaman sonra istediğiniz kadar kendinizi yırtın sevgiliniz sizi o an hiç umursamayacak ve size saygı duymayacak .
O yüzden ofkenizi kontrol edin

Kac yasındasınız bilmiyorum ama 20lerımde bende boyleydım. Pire ıcın yorgan yakar arkama bakmazdım.
Sinirim gecınce naptım ben der sorgular gene de adım atmazdım ama.

Sonra artık yas ilerlemesi mı, yasanılanlar mı bilmem, sımdı hem kendime hakim olmayı biliyorum hem kavgaya donusecek muhabbetlerden uzak duruyorum.

Bıgun bir bakarsın kimse kalmamıs cevrende, ozaman belki sende sinirine hakim olmayı ogrenirsın.
Zannedersem buyuzden henuz kimseyi kaybetmedin.

Kabul ettirmek farklı birşey bu erkek arkadaşınızın size sayısının olmasını gösterir. Yani farklı düşünebilirsiniz ama sana dayatamaz.iliskinizi gözden geçirmenizi öneririm. Tahammulunuzu kaybetmiş olabilirsiniz ama bu yine sinirlendiğinde tepkinin normal olduğunu göstermiyor. Kesinlikle psikolojik destek alın. Ve şöyle düşünün. Bir insana ben neden sinir oluyorum. Onun yerinde olsam ona hak verirmiydim çünkü eğer bir insana sinir okuyorsaniz ciddiye almanizdan kaynaklanıyor sizi yipratacak birini ciddiye almayın laf dahi anlatmayın.
Bu günkü olayı anlatayım erkek arkadaşım çok korkuya rüyasında bende dua oku dedim sürekli
Neyse ailesi gitmiş hocaya hoca tütsü vermiş onu yakıp kokla geçer diye okunmuş tütsü
Bende öyle şeyler günah kuranda öyle şey yok etme öyle günaha girersin bak tütsüden niye medet umuyosun dedim öyle tartıştık tabi mesajda hiç konuşturmadım bana günah değil diye bişeyler atıp durdu neyse
Sonra görüntülü konuşurken ben tabi iyice sinirlendim hiç durmadan konuştum annebide vardı tütsüyü almış gelmiş bende kapattım yüzüne çok sinirlenmiştim böyle bitti tartışma

Bu günkü olayı anlatayım erkek arkadaşım çok korkuya rüyasında bende dua oku dedim sürekli
Neyse ailesi gitmiş hocaya hoca tütsü vermiş onu yakıp kokla geçer diye okunmuş tütsü
Bende öyle şeyler günah kuranda öyle şey yok etme öyle günaha girersin bak tütsüden niye medet umuyosun dedim öyle tartıştık tabi mesajda hiç konuşturmadım bana günah değil diye bişeyler atıp durdu neyse
Sonra görüntülü konuşurken ben tabi iyice sinirlendim hiç durmadan konuştum annebide vardı tütsüyü almış gelmiş bende kapattım yüzüne çok sinirlenmiştim böyle bitti tartışma
Ya sana tavsiye verdim de buna bende sinir oldum 😂

Ya sana tavsiye verdim de buna bende sinir oldum 😂
Benim hatam işte sadece kendim konuşmam karşımdakini mesajda da görühtülü konuşurken de konuşturmamam sakin kalabilsem haklı durumda olcam ama kalamadım

Yaşınız kaç ? İnandığıniz her neyse hep böyle öfkeyle mi empoze etmeye çalışırsınız ?

Erkek arkadaşınızın sizi kırmış olduğu, konuşturmadığı, dikkate almadığı, size haksızlık, saygısızlık yaptığı, sonra da geçiştirdiği, yüzleşmediği bazı konular oldu mu? Bu tip saygısızlıkları birikmiştir belki, siz de şu anda o yüzden bu kadar sinirleniyorsunuzdur her şeye. Neden bu kadar sinirlendiğinizi bulmalısınız, durumun köküne inmelisiniz. Muhakkak ki sizin canınızı sıkan ama içinize attığınız durumlar olmuştur. Onları yüzeye çıkarıp güzelce konuşmanız gerekir. Eğer erkek arkadaşınızla güzelce konuşulamıyosa, size sanki duygularınız önemsizmiş gibi hissettirmeye ya da konuyu geçiştirmeye çalışıyorsa, problemleri olan odur. Problemleriyle yüzleşmemekte ve kendini dönüştürmemekte ısrarcı oluyorsa da o kişiden ayrılmak yapılacak en doğru şey olur.

Yaşınız kaç ? İnandığıniz her neyse hep böyle öfkeyle mi empoze etmeye çalışırsınız ?
23
Herkese karşı değil ama erkek arkadaşıma böyleyim benim dediğim şeyi önemsemeyince oluyor

Benim hatam işte sadece kendim konuşmam karşımdakini mesajda da görühtülü konuşurken de konuşturmamam sakin kalabilsem haklı durumda olcam ama kalamadım
Ama şimdi dinde olan biseyi demişsiniz. Mesela ben size kanıtlı bisey desem siz aksini iddia edip bana kulaktan duyduğun şeyle gelsen ben seni ciddiye almam ki.

Erkek arkadaşınızın sizi kırmış olduğu, konuşturmadığı, dikkate almadığı, size haksızlık, saygısızlık yaptığı, sonra da geçiştirdiği, yüzleşmediği bazı konular oldu mu? Bu tip saygısızlıkları birikmiştir belki, siz de şu anda o yüzden bu kadar sinirleniyorsunuzdur her şeye. Neden bu kadar sinirlendiğinizi bulmalısınız, durumun köküne inmelisiniz. Muhakkak ki sizin canınızı sıkan ama içinize attığınız durumlar olmuştur. Onları yüzeye çıkarıp güzelce konuşmanız gerekir. Eğer erkek arkadaşınızla güzelce konuşulamıyosa, size sanki duygularınız önemsizmiş gibi hissettirmeye ya da konuyu geçiştirmeye çalışıyorsa, problemleri olan odur. Problemleriyle yüzleşmemekte ve kendini dönüştürmemekte ısrarcı oluyorsa da o kişiden ayrılmak yapılacak en doğru şey olur.
Erkek arkdaşımla annesi yüzünden oldu sorunlar konuştuk ama ben bana denilenleri kaldıramadım unutamadım o yüzden annesini sevmiyorum bundan öfkem

23
Herkese karşı değil ama erkek arkadaşıma böyleyim benim dediğim şeyi önemsemeyince oluyor

Önemsememek değil ki bu, o da kendince doğru bildiğini tartışıyor.

Siz de kendi doğru bildiğinizi konuşuyorsunuz.

Söylersiniz inandığıniz herneyse , o da söyler konu kapanir benim bildiğim. Böyle meydan savaşına dondurmenin hiçbir manası yok.

Ama şimdi dinde olan biseyi demişsiniz. Mesela ben size kanıtlı bisey desem siz aksini iddia edip bana kulaktan duyduğun şeyle gelsen ben seni ciddiye almam ki.
Ailesi cahil öyle tütsü gibi şeylere inanıyor bilmiyorlar yani cahillikten kastım bende çok okudum kuran kurslarına gittim ordan öğrendim öğrendiğim şeyleri söyledim ama internetten yazılar attı benim Dediklerimin tam tersi o yüzden sinirlendim

Ailesi cahil öyle tütsü gibi şeylere inanıyor bilmiyorlar yani cahillikten kastım bende çok okudum kuran kurslarına gittim ordan öğrendim öğrendiğim şeyleri söyledim ama internetten yazılar attı benim Dediklerimin tam tersi o yüzden sinirlendim
Sevgilinizle konuşup kızdığınız noktaları konuşup karar vermenizi öneririm

Önemsememek değil ki bu, o da kendince doğru bildiğini tartışıyor.

Siz de kendi doğru bildiğinizi konuşuyorsunuz.

Söylersiniz inandığıniz herneyse , o da söyler konu kapanir benim bildiğim. Böyle meydan savaşına dondurmenin hiçbir manası yok.
Evet bende ilk yazmadım sonra konuyu gene kendisi açtı sonra bende hiç durmadım tabi

Onun benle zıt düşmesi beni çok sinirlendirilon
sevgililerimiz , eslerimiz sürekli bizimle ayni fikirde olsaydi onlari bir süre sonra sevmekten vazgecerdik, her denileni tasdik memuru gibi onaylayan insanlar da bir zaman sonra sinirlendirir. sevdiginiz kisi oldugu gibi sevmeye , onunda fikirlerini duymaya alistirin kendini , sinirlenmeye basladiginizda mekan degistirin , konusmayi erteleyin. yüz göz olunan hic bir iliskiden hayir gelmez :)

Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum
Karşımdakini dinlemiyorum bile o derece sinir geliyor hiç susmadan konuşuyorum
Bu yüzden küçük sorunlar bile çok büyüyor sizinde oluyormu böyle nasıl kendimi yönetmeliyim sinir anında
Herkese karşı değil sadece erkek arkadaşıma karşı bu sorun var diğer insanlara karşı hiç böyle değilim

Şunu da ekliyim biz görüntülü konuşurken tartışırken annesi de araya girdi durmadan konuştu sevgilim de bana sus diye bağırdı öyle yapınca annesinin yanında bende inadına daha da çok konuştum
En son sozlunuzden ayrilmistiniz umarım o adamla barismadiniz. Öyle adamla öyle kaynanayla daha çok ruh sağlığınız bozulur

Sadece erkek arkadaşıma karşı böyleyim ona karşı duyguların 2 kat oluyor diğer insanlara karşı hiç öyle yapmıyorum
Daha önce sizi bastıran, her şartta onun isteklerini yapmanızı isteyen, boyunduruğu altına almaya çalışan bir erkek arkadaşınız oldu mu?
Yalnızca erkek arkadaşınıza karşı savunmaya geçiyorsanız bunun altında yatan bir sebep olabilir, mesela eski erkek arkadaş veya otoriter itaat etmenizi isteyen bir baba ???

Back
X