Sinirlenince kendimi kaybetmem

Barıştım ama aileler bilmiyor daha ciddi bişey yok yani ortada şuan
Özür dilerim ama neden? Bu ana kuzusu annesine laf söyletmeyip haklı olduğunuz halde sizi eziyor. Kendinizi niye bu kadar değersiz görüyorsunuz? Umarım aileniz sizi bu hatadan döndürür çünkü evlenirseniz iyi gitmeyecegine adım gibi eminim

Öfke kontrolü terapisi almalısınız.
Sadece erkek arkadaşınıza yapıyor olmanızın sebebi nazınız ona geçtiği için olabilir.
Başkaları size sınır koyuyordur ama erkek arkadaşınız koyamıyordur, belki bu yüzdendir.

Sözlünüzle mi barıştınız?
Eğer öyleyse başka soruna ihtiyacınız yok, sözlünüz başlı başına yeter zaten sıkıntı olarak 🥴

Daha önce sizi bastıran, her şartta onun isteklerini yapmanızı isteyen, boyunduruğu altına almaya çalışan bir erkek arkadaşınız oldu mu?
Yalnızca erkek arkadaşınıza karşı savunmaya geçiyorsanız bunun altında yatan bir sebep olabilir, mesela eski erkek arkadaş veya otoriter itaat etmenizi isteyen bir baba ???
Erkek arkadaşımın kendisi ilk zamanlarda beni çok sıktı kıyafetime dışarı çıkmama kadar
Annesi konusunda çok baskı yaptı evlenince şöyle olur böylesolur annesine düşkünlüğü beni yordu

Erkek arkadaşımın kendisi ilk zamanlarda beni çok sıktı kıyafetime dışarı çıkmama kadar
Annesi konusunda çok baskı yaptı evlenince şöyle olur böylesolur annesine düşkünlüğü beni yordu
Niye berabersiniz hala?
Evlenince değişmeyecek hicbiseo daha kötü olacak biliyorsunuz değil mi?
Şaka gibi bazı üyeler ve konular.

Özür dilerim ama neden? Bu ana kuzusu annesine laf söyletmeyip haklı olduğunuz halde sizi eziyor. Kendinizi niye bu kadar değersiz görüyorsunuz? Umarım aileniz sizi bu hatadan döndürür çünkü evlenirseniz iyi gitmeyecegine adım gibi eminim
Pişman olduğunu söyledi annesi tek kalçağı için üzüldüğü için ona karşı vicdan yaptığını evlenince öyle olmıçağını söyledi

Şimdi anlaşıldı, erkek arkadaşınızla daha önce yaşadıklarınız yüzünden herhangi bir konuda bile ona karşı otomatikman savunmaya geçiyorsunuz, sorununuz genel değil, yalnızca erkek arkadaşınıza karşı savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Erkek arkadaşınızla sorunlarınızı çözmeden, eskiden yaşattıklarını yeniden yaşatmayacağına inanmadan bu sorunu çözemezsiniz, seviyor olabilirsiniz ama hala bir yanınız ona karşı güvensiz ve tedbirli yaklaşıyor.

Şimdi anlaşıldı, erkek arkadaşınızla daha önce yaşadıklarınız yüzünden herhangi bir konuda bile ona karşı otomatikman savunmaya geçiyorsunuz, sorununuz genel değil, yalnızca erkek arkadaşınıza karşı savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Erkek arkadaşınızla sorunlarınızı çözmeden, eskiden yaşattıklarını yeniden yaşatmayacağına inanmadan bu sorunu çözemezsiniz, seviyor olabilirsiniz ama hala bir yanınız ona karşı güvensiz ve tedbirli yaklaşıyor.
İçimi okudunuz resmen
Sorunları konuşup hallediyoruz ama inancım olmuyor tekrar tekrar açıyorum aynı konuları açık verçekmi diye bu da ilişkiye zarar veriyor kavga ediyoruz

İçimi okudunuz resmen
Sorunları konuşup hallediyoruz ama inancım olmuyor tekrar tekrar açıyorum aynı konuları açık verçekmi diye bu da ilişkiye zarar veriyor kavga ediyoruz
Aynı şehirde misiniz? Madem ayrılmanıza rağmen barıştınız ilişkiyi devam ettirmek istiyorsunuz o zaman birlikte ilişkiniz üzerine terapi almalısınız bence, hem sorunlarınızın çözülmesine faydası olur, hem aradaki güven sorunu hallolur zira sizde öfke kontrolü sorunu yok bana kalırsa, diğer insanlara mülayimken yalnızca erkek arkadaşınıza öfke patlamaları yaşamanız daha önce yaşadıklarınız ve beraberinde gelişen sorunlar yüzünden.

Aynı şehirde misiniz? Madem ayrılmanıza rağmen barıştınız ilişkiyi devam ettirmek istiyorsunuz o zaman birlikte ilişkiniz üzerine terapi almalısınız bence, hem sorunlarınızın çözülmesine faydası olur, hem aradaki güven sorunu hallolur zira sizde öfke kontrolü sorunu yok bana kalırsa, diğer insanlara mülayimken yalnızca erkek arkadaşınıza öfke patlamaları yaşamanız daha önce yaşadıklarınız ve beraberinde gelişen sorunlar yüzünden.
Farklı şehirlerdeyiz bu da beni çok etkiliyor yüzyüze konuşamamak
Terapi için nasıl bi yol izlenmeli şuan olmaz ama ilerde olabilir

Ben oturup ağlarım sinirden sonra kalkıp devam ederim hayatıma. Çünkü o an tartışırken söyleyeceklerimizi anlayacak kapasitede olsalar zaren baştan öyle yapmazlardı. 🤷🏻‍♀️

Evet gerçekten çok saçma olmuş Yani sizin tepkiniz saçma olmuş, tütsü olayı da saçma ama bu kadar sinirli olmayın, yarın öbür gün pişman olacağınız durumlara düşmeyin.

huylu huyundan vazgeçmez derler. umarım siz vazgeçersiniz yoksa hem yıpratır hem yıpranırsınız.

Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum
Karşımdakini dinlemiyorum bile o derece sinir geliyor hiç susmadan konuşuyorum
Bu yüzden küçük sorunlar bile çok büyüyor sizinde oluyormu böyle nasıl kendimi yönetmeliyim sinir anında
Herkese karşı değil sadece erkek arkadaşıma karşı bu sorun var diğer insanlara karşı hiç böyle değilim

Bu günkü olayı anlatayım erkek arkadaşım çok korkuya rüyasında bende dua oku dedim sürekli
Neyse ailesi gitmiş hocaya hoca tütsü vermiş onu yakıp kokla geçer diye okunmuş tütsü
Bende öyle şeyler günah kuranda öyle şey yok etme öyle günaha girersin bak tütsüden niye medet umuyosun dedim öyle tartıştık tabi mesajda hiç konuşturmadım bana günah değil diye bişeyler atıp durdu neyse
Sonra görüntülü konuşurken ben tabi iyice sinirlendim hiç durmadan konuştum annebide vardı tütsüyü almış gelmiş bende kapattım yüzüne çok sinirlenmiştim böyle bitti tartışma

Şunu da ekliyim biz görüntülü konuşurken tartışırken annesi de araya girdi durmadan konuştu sevgilim de bana sus diye bağırdı öyle yapınca annesinin yanında bende inadına daha da çok konuştum

Aile yanında tartışılmazzzz. İnsan kaybedince mi anlamak istersin hatanı yoksa daha önce mi? karar senin.

Benim eşim de öyle sinirlenince sesi kısılana kadar bağırır çağırır. Kimseyi gözü görmez. Ne yazık ki çok zor böyle insanlarla devam etmek.

Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum
Karşımdakini dinlemiyorum bile o derece sinir geliyor hiç susmadan konuşuyorum
Bu yüzden küçük sorunlar bile çok büyüyor sizinde oluyormu böyle nasıl kendimi yönetmeliyim sinir anında
Herkese karşı değil sadece erkek arkadaşıma karşı bu sorun var diğer insanlara karşı hiç böyle değilim

Bu günkü olayı anlatayım erkek arkadaşım çok korkuya rüyasında bende dua oku dedim sürekli
Neyse ailesi gitmiş hocaya hoca tütsü vermiş onu yakıp kokla geçer diye okunmuş tütsü
Bende öyle şeyler günah kuranda öyle şey yok etme öyle günaha girersin bak tütsüden niye medet umuyosun dedim öyle tartıştık tabi mesajda hiç konuşturmadım bana günah değil diye bişeyler atıp durdu neyse
Sonra görüntülü konuşurken ben tabi iyice sinirlendim hiç durmadan konuştum annebide vardı tütsüyü almış gelmiş bende kapattım yüzüne çok sinirlenmiştim böyle bitti tartışma

Şunu da ekliyim biz görüntülü konuşurken tartışırken annesi de araya girdi durmadan konuştu sevgilim de bana sus diye bağırdı öyle yapınca annesinin yanında bende inadına daha da çok konuştum
Birisi bana o günah şu günah diyince ben de sinir oluyorum.Örneğin bunun aslı şöyleymiş öyle yapmazsan bu yaptığın ibadet kabul olmaz vs diyenler oluyor ya çıldırıyorum.Gitmiş bi yerden okumuş fetva verir gibi.Sevgiliniz haklı bence güzel bir dille bir kere uyarıp üzerinize düşeni yapıp sussaydınız keşke sizi ilgilendirmiyor ki

Back
X