İşte bu da Paşa..Öyle korkulcak birşey de değil, aksine ne kadar ezik bakmış oğluşum kaydirigubbakcemile3
hayvanı sokaklara işetme diyenler (nereye işicekse artk eve işetme sokağa işetme) daha bir ton şey.
Valla sen iyi sabırlıymışsın. :)
Anlamıyorum sokaklar sanki tapulu malıymış gibi sahiplenenleri. Sanki canavar besliyoruz biz insanlar kadar doğada var olan hayvanlardan tiksiniyorlar yarabbim ya.
Şanslı kadınmış en azından bana denk gelmemiş
"Bana baksana sen şimdi gelir senin tependen aşağı işetirim sende öğrenirsin asıl işenecek yeri derdim. Artık küçük dilini mi yutardı ne olurdu bilemiyorum.klava::roflol::roflol:
Valla sen iyi sabırlıymışsın. :)
Anlamıyorum sokaklar sanki tapulu malıymış gibi sahiplenenleri. Sanki canavar besliyoruz biz insanlar kadar doğada var olan hayvanlardan tiksiniyorlar yarabbim ya.
Şanslı kadınmış en azından bana denk gelmemiş
"Bana baksana sen şimdi gelir senin tependen aşağı işetirim sende öğrenirsin asıl işenecek yeri derdim. Artık küçük dilini mi yutardı ne olurdu bilemiyorum.klava::roflol::roflol:
İşte bu da Paşa..Öyle korkulcak birşey de değil, aksine ne kadar ezik bakmış oğluşum kaydirigubbakcemile3
çiş meselesinde benimde çok kavga etmişliğim var. kasti kimsenin evinin önüne bahçesine yaptıracak halim yok ama yazın tatilde bi tatil köyünde diyeyim isim vermeyeyim:))) toprak bi yolda sazlıkların dibine çiş yaptı oğluşum diye kadının biri hişşşşt köpekli bayan diye bağırdı:) (bende göbekli bayan anladım üstüme alınmadımgöbeğim olmasına rağmen:) neyse kadın çok yırtınınca anladım bana diyomuş o hayvanı oraya pisletemezsin dön temizle dedi. bende döndüm zaten toprak yol inanın koyun pisliği bile vardı. ne pislemesi çiş yaptı pislese bile sana ne toprakyol zaten bataklık sazlık koyun pisliği dolu dedim.
it gezdirmeyi medeniyet sanıyosunuz diye balkondan başladı bende asabiyim zaten in aşşağıyada medeniyetimi yakından göstereyim dedim inmedi kaçtı:)
akşam yalnız dönerken sokak köpeği takıldı peşime. eve kadar çağırdım yemek veririm diye. bu aradada anneme anlatıyorum sabah olanları.neyse anlatırken tam aynıı apartmanın önünden geçerken koca köpek anlamış gibi tam apartmanın önüne kafası kadar pisledi. bendeki mutlluluk paha biçilemezdi tabi:)
canım benım ben de hayvanları cok sevıyorum su an evımde bes muhabbet kusu bırpapagan bır de kaplumbaga var..ezelden asıgım onlara..kedılerı köpeklerı de severım cok esım he dese valla evı hayavant bahcesne cevırecem de..benım dıyecegm tam bır hayvanseverım cok sevıyorm ama bır o kadar da köpek fobim var benım..inan senın bu melek oglusuna bıle yaklasamayacak kadar cok korkuyorm bunun belkı mantıgı yok ama kucukken yasadgım bır olaydan kalma korku..uzaktan sevıyorm kopecıklerı ben de ama benm de yanımdan yakınımdan gectgnde aklım cıkıyor ne kadar sevsem de ben de anı refleks verebılıyorm bazen..eger böle bır durumsa cok da yadrgamamk lazım ama tabı nefret durumları ıstısna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?