sinirlenmeye gerek var mı?

gumus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
192
2
26
Ankara
Sayenizde facebookta arattıklarımızı görmeyi öğrendim kızlar :1: aslında hiçte iyi olmadı ama neyse :26:
Dün eşim iki isim aratmış çok önce iki isim daha aratmış ama nadir ve hepsi farklı isim. Bunlar eski kız arkadaşımı değil mi hiç bilmiyorum çünkü eskilere hiç girmedik bu yüzden de çokta mutluyuz :3:bence sicili temiz :) yapım itibariyle yakasına yapışıp bunlarda kim diyebilecek bir yapıya sahibim ama diyorum ki bu kadar sinirlenmeye gerek yok herkes aratabilir çünkü sık olan birşey değil ( kendimi sakinleştiriyorum bir nebzede :19:) birde adam takip ettiğimi öğrenecek bu kez arattıklarını hep silecek.
sesimi çıkarmayayım demi ben çok kıskancım da ne yapacagıma karar veremedim :50:

bende burdan öğrenip arattım canım:1::1:

benim eşimde 2 3 bayan aratmış en son bir hafta içinde isimlerini tıkladım hani şu açık saçık kadın resimleri olanlar varya onlar tabi..

ilk başta bi kızayım dedim ama bazen ne yalan söyleyim hani duvarın yanında çıkıyorya ekle arkadaşı diye hoş çocuklarla,bazı bayanlara bende tıklayıp bakıyorum..:1::1:

şimdi durduk yere kavga etmeye gerek yok hem bi halt karıştırıcak olsa adam şifresini bildiğim yerden yapmaz dimi.:ssz::ssz:

en iyi susup gizli gizli takip etmek:47::47:

bu arada eşim her gün defalarca beni aratmış bide:16::16:

Nasıl aratıyorsun yani facede kimlere baktığını nasıl görüyorsun söylermisin canım...bende bir kontrol edeyim :52:

bence bir süre sesinizi cikarmayin sessiz sessiz takip edin eğer bu aramalar devam ederse sakin bir şekilde eşinizin üzerine gitmeden kim diye sorarsınız ama durup durupkende eşinizle aranızi bozmayın

Nasıl aratıyorsun yani facede kimlere baktığını nasıl görüyorsun söylermisin canım...bende bir kontrol edeyim :52:

tatlım profiline gir
hemen kapak fotografının altında bilgilerini güncelle ve hareketler dökümü yazar
hareketler dökümüne gir
açılan sayfada sağ üstte gönderiler ve uygulamalar yazıo
ona tıkla
aşağıyaa doğru in
ara yazıo ona tıklıosun ve kimi arattıgını görüosunn
:)

tatlım profiline gir
hemen kapak fotografının altında bilgilerini güncelle ve hareketler dökümü yazar
hareketler dökümüne gir
ona tıkla
aşağıyaa doğru in
aynen böyle işte canım :9: benim ki açık seçik mi bilmiyorum bariz isim aratmış ama bir profile girmemiş galiba yazısı mavi değildi mavi olanlar direk profile çıkıyor çünkü :49: offf şu facebook bir kapatılsa da rahatlasak :1:

Sayenizde facebookta arattıklarımızı görmeyi öğrendim kızlar :1: aslında hiçte iyi olmadı ama neyse :26:
Dün eşim iki isim aratmış çok önce iki isim daha aratmış ama nadir ve hepsi farklı isim. Bunlar eski kız arkadaşımı değil mi hiç bilmiyorum çünkü eskilere hiç girmedik bu yüzden de çokta mutluyuz :3:bence sicili temiz :) yapım itibariyle yakasına yapışıp bunlarda kim diyebilecek bir yapıya sahibim ama diyorum ki bu kadar sinirlenmeye gerek yok herkes aratabilir çünkü sık olan birşey değil ( kendimi sakinleştiriyorum bir nebzede :19:) birde adam takip ettiğimi öğrenecek bu kez arattıklarını hep silecek.
sesimi çıkarmayayım demi ben çok kıskancım da ne yapacagıma karar veremedim :50:

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Artik aramaya baslamissaniz sevgilleriniz kocalariniza söyleyin onlarla sorununuz kimse burda bu konuda size yardimci olmaz ne desekde hep bos ztn kiskanildimi süphe kusku uyandimi burdakiler ne dese bos! Yok eski sevgilisimi kim.. olsada birsey yapamayiz olmasada!

Vede burda konuyu progralama konusunu artik acmayin bu arama konusunda cogu kisinin arasi bozuluyor böyle bir sacmalik yüzünden!
Kendiniz yapmissiniz güvensizlik kusku yüzünden baskalarinida buna sürüklemeyin adamlar ne desede güvenmiyorsunuz ztn cünkü güvenciniz yok! yoksa bu programi uygulamazdiniz!

BANA HIC YOK DEMEYIN. en sevmedigim olaylardan biride bu! Güveniyorsan ister facebook ister disarda gezmek olsun baski yapmicaksin kontrol etmiceksin!

tatlım profiline gir
hareketler dökümüne gir
ona tıkla
aşağıyaa doğru in

teşekkürler canım öğrenmiş oldum bunuda :kkk:hemen girdim facesine ve arattım ama sicili temiz çıktı :52:

Bide adamla hatta birlikte kamera da takin adamlara nereye gidiyor nereye bakiyor diyede kontrol edin!!

Birakin su kontrol etmeleri güveniniz yoksa beraberlik bosuna.. SEVMEK GÜVENMEKTIR.

aynen böyle işte canım :9: benim ki açık seçik mi bilmiyorum bariz isim aratmış ama bir profile girmemiş galiba yazısı mavi değildi mavi olanlar direk profile çıkıyor çünkü :49: offf şu facebook bir kapatılsa da rahatlasak :1:

Niye facebookmu var sadece sizi rahatsiz eden?? hertaraf kadin dolu sizi seviyorsa en kolay yoldan bile bakmaz :34:

Sinirlenmeye gerek yok, herkes saçma sapan ve gereksiz insanları aratıyor bazen sadece meraktan dolayı..

başka gerçek bir şey olsa gözünüze çarpan o zaman söyleyin derdim de, bu facebook yüzünden iki kişinin kavga etmesi, birbirine düşmesi veya kıskançlık krizlerine girmesini normal karşılamıyorum. arada bakarsınız hareketler dökümüne ama öyle takıntı halinde ne yapmış ne yapmış diye kontrol etmekte hoş değil. facebook hem sanal bir şey, hem de özel hayat sonuçta.. kafanızı yormayın boş yere derim.

bi de bunu sardık kendi başımıza,,, güvenmeyi bilmiyoruz...çünkü tam anlamıyla sadık olmayı beceremiyoruz...değer verdiğimiz şeyler değişti:(

facebook kullanmıyoruz
bazen hevesım gelıyorda
su gecmıs arama meselesı benı oyle korkutuyorkı kalsın dıyorum :14:

bi de bunu sardık kendi başımıza,,, güvenmeyi bilmiyoruz...çünkü tam anlamıyla sadık olmayı beceremiyoruz...değer verdiğimiz şeyler değişti:(

isterseniz becerirsiniz bence sadece güvenin kocaniza bu gibi ugraslarla bulunmayin kontrol etmeyi sadece kendinizi kötü hissedersiniz süphe uyandiktan sonra zor gider..

siciline güveniyorsan izle bence şimdilik. okul arkadaşı olabilir, mahalle arkadaşı olabilir, merak etmiştir ne yapıyor diye.. ben ismini hatırladığım ilk okul arkadaşlarıma bile baktım neler yapmışlar diye...ama izlemeye devam et kesinlikle.

Back
X