Nasıl aratıyorsun yani facede kimlere baktığını nasıl görüyorsun söylermisin canım...bende bir kontrol edeyim
aynen böyle işte canımtatlım profiline gir
hemen kapak fotografının altında bilgilerini güncelle ve hareketler dökümü yazar
hareketler dökümüne gir
açılan sayfada sağ üstte gönderiler ve uygulamalar yazıo
ona tıkla
aşağıyaa doğru in
ara yazıo ona tıklıosun ve kimi arattıgını görüosunn
:)
Sayenizde facebookta arattıklarımızı görmeyi öğrendim kızlaraslında hiçte iyi olmadı ama neyse :26:
Dün eşim iki isim aratmış çok önce iki isim daha aratmış ama nadir ve hepsi farklı isim. Bunlar eski kız arkadaşımı değil mi hiç bilmiyorum çünkü eskilere hiç girmedik bu yüzden de çokta mutluyuzbence sicili temiz :) yapım itibariyle yakasına yapışıp bunlarda kim diyebilecek bir yapıya sahibim ama diyorum ki bu kadar sinirlenmeye gerek yok herkes aratabilir çünkü sık olan birşey değil ( kendimi sakinleştiriyorum bir nebzede ) birde adam takip ettiğimi öğrenecek bu kez arattıklarını hep silecek.
sesimi çıkarmayayım demi ben çok kıskancım da ne yapacagıma karar veremedim
tatlım profiline gir
hemen kapak fotografının altında bilgilerini güncelle ve hareketler dökümü yazar
hareketler dökümüne gir
açılan sayfada sağ üstte gönderiler ve uygulamalar yazıo
ona tıkla
aşağıyaa doğru in
ara yazıo ona tıklıosun ve kimi arattıgını görüosunn
:)
aynen böyle işte canımbenim ki açık seçik mi bilmiyorum bariz isim aratmış ama bir profile girmemiş galiba yazısı mavi değildi mavi olanlar direk profile çıkıyor çünkü offf şu facebook bir kapatılsa da rahatlasak
bi de bunu sardık kendi başımıza,,, güvenmeyi bilmiyoruz...çünkü tam anlamıyla sadık olmayı beceremiyoruz...değer verdiğimiz şeyler değişti
Sayenizde facebookta arattıklarımızı görmeyi öğrendim kızlaraslında hiçte iyi olmadı ama neyse :26:
Dün eşim iki isim aratmış çok önce iki isim daha aratmış ama nadir ve hepsi farklı isim. Bunlar eski kız arkadaşımı değil mi hiç bilmiyorum çünkü eskilere hiç girmedik bu yüzden de çokta mutluyuzbence sicili temiz :) yapım itibariyle yakasına yapışıp bunlarda kim diyebilecek bir yapıya sahibim ama diyorum ki bu kadar sinirlenmeye gerek yok herkes aratabilir çünkü sık olan birşey değil ( kendimi sakinleştiriyorum bir nebzede ) birde adam takip ettiğimi öğrenecek bu kez arattıklarını hep silecek.
sesimi çıkarmayayım demi ben çok kıskancım da ne yapacagıma karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?