Sinirlerim alt üst tatil öncesi eşim ve sorunları

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
Mrb arkadaslar:
Öncelikle iyiki varsınız hepiniz ayrı ayrı pırlanta gibi hanımlarsınız.
Burayı ve sizleri cok seviyorum.
Evet konuma geleyim. İki haftadır cok gerginim. 5 gün sonra türkiyeye tatile gideceğiz, fakat eşimin beli ağrımaya başladı ve iki haftdır surat bi karıs bilgisayarda oyun oynuyor,tekefonda takılıyor.Ben ise bab aöl de okuyorum, 1ay sonra sınavlarım var. Tatilde bile ders calışmam gerekecek..
eşimin sanki beli ağrıyor ve sanki herseyden bizden soyutlanmıs sürekli evde bilgisayar yada tv telefon başında olması ve beni çok gerdi. Kızım da agresiflesti.Tek başıma yetemiyorum. O kadar yorgunum ki... Onu uyutup ders çalışiyorum.
Ama eşim içine kapandı..ve bişey umrunda değil gibi tavrı üstüne tuz biber sanki.Belin ağrıyor okeyde biraz bir bizide anla.. Cok sinirlerim tepemde..
Dün de eve bir mektup geldi: uyusturucu almaktan eşimi karakola çağırıyorlar yarın.
Mektubu saklamadı benimle paylastı.. Evden işe işten eve bir adam,öyle bişey yapsa anlarım. Oda korkmuyor zaten. Kendimden eminim diyor
Bir arkadaşı bişeyler satıyormuş ona bikere gitmiş o yüzden onun hakkında sorguya gerek duymuş olabilirlermiş polisler, kendisi ile değilde arjadaşı ile ilgili olabilirmolabilirmiş.
Hersey yetmez gibi birde bu çıkti. Bu konuda eve mektup gelmesine cok kızdı.. Cünkü bunun için bir kanıt olamaz yapmadım diyor..
Gercekten şuan ona patlamamak için zor duruyorum.. Napmam lağzım anlayıslı mı olmam lağzım ?Bilmiyorum. Şuanda uyuz uyuz maç bakıyor.. Gidip boğucam nerdeyse

Son düzenleme:
Sürekli bilgisayar başında oturursa beli ağrır tabi.
Sakin olun boğmayın, 5 gün sonra belki nefes alma imkanınız olur.

kimseyi durduk yere karakola cagirmazlar
ayrıca öyle biri ile arkadaş olmasını nasıl böyle sakin karsiliyorsunyz
bilgisayar başında oturmaktan daha büyük bir sorun bu

Biraz daha bekleyin polislere ifade verdikten sonra da hala böyle ise senin bir derdin mi var hayırdır diye sorun ya da canı çok kıymetli, çocuk gibi naz yapıyor Türkiye'ye otoyol kullanarak geliyorsanız iyice gözünde büyüt,huysuzlanır... Siz sadece sorun derdi neymiş ve tek başıma eve yetemiyorum en azından çocuğunla ilgilensen diye belirtin

kimseyi durduk yere karakola cagirmazlar
ayrıca öyle biri ile arkadaş olmasını nasıl böyle sakin karsiliyorsunyz
bilgisayar başında oturmaktan daha büyük bir sorun bu
Burda belli miktar almak serbest ama satmak yasak satam birinden bagımlılık yapan şeyler almakta.. Arkadası aslında iyi bir insan. İnsan olarak ama evde yetitirip satıyomuş. Gecen ona maç izlemeye gitti sık görüştüğü biri değil ondan bir gün sonra mektup geldi. Ve inanın bilmiyorum asılsız şikayet olabilir veya satan kişi takipte ise onun hakkıbda delil topluyor oşabilitler. Öbemli bişey olsa delil olsa tutuklarlatdı sanırım gelip niye mektup yaxsınlar ki

Eşiniz kullanmasa bile alıp satma işlerine girişmiş olmasın sakın. .gözünüzü dört açın. Ve sizde onunla gidin polise..
Tepkisi suydu.. Bana nasıl böyle bişey gönderebilirler. Bune saygısızlık.. Sen asla inanmassın öyle değilsin iyiki. Yoksa bu mektup ciddi sonuçlarsonuçlar doğururdu.. İstesem mektubu saklardım ama saklıcak bisey yok hiç ama hiç bişey yok arkasında tedirgin değilim.bütün arkadas cevreme sordum kimseye gelmemiş kesin o arkadaşım bişey karıstırfı vs. Bilmiyorum. ÜçÜçüm rahat düyor. Avukatımızı aradı. Nasıl konuşayım diye sordu...avukatıda bişey deme ciddi bi durum oşda mektup gelmexdi kendileri gelirdi asılsasılsız şikayet olabilir demiş..cok kızdı mektuba bilmiyorum..

uyuşturucu satıyor ama iyi insan
belki de eşiniz türkiyeye gelirken kuryelik yapacak o kunuyu konuşmak için de oraya gitti bilemezsiniz
ne demişler kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

Yok ya o karşı öyle şeylere. Eşimin paray ihtiyacı yok ama öyle insanlar varki burda onlar yapıyo. Benim eşim pek insanların nasıl hayatı olduğunu önemsemez. O an iyi vakit geçiriyomu ona bakar..buda beni sinir ediyor..

Uyusturucu saticisindan arkadasi olan , 1 kere bile olsa bunu bilerek evine girmis/gitmis bir adamin nesine anlayis gostereceksin. Beli agriyorsa doktora gitsin evde tv karsisinda bilgisayar basunda oturup surat asarak gececegini saniyorsa yaniliyor kendisi.
Kocan bastan sonra sorun yumagi sinirlenmekte haklisin.

Olur mu oyle sey hadi sade kendi olsa anladik artik evli ve cocuk sahibi azicik akli basinda hareket etmeli ne isi var oyle ortamlarda o tarz insnlarla, polis aptal degil o tarz saticilari uzaktan surekli izlemede tutuyirdur ve bu sebepten o insanlarla gorusen konusan herkesi potansiyel suclu gorebilirler. Bu taraklarda bezin yoksa ne isin var bu tarz adamlar la demezler mi insana. Oyle adamin nesinden hoslaniyor ? Ustun kulturunden mi dunya gorusunden mi ?
Kocanda da var biraz kalitesizlik kusura bakmada

Pc basinda belini agritmis birde tripleniyormu? Seytan diyor bacaklarinida kir iyice oturdugu yerden kalkamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…