- Konu Sahibi antikaynana
konular birbirine benziyor kişiler farklı sadece.herşeye müdahaleler kıskanmalar yeni bi şeyi layık görmemeler o polar mevzusu inanmazsın ama geçen sene bizdede oldu eşim biraz dikkatsiz bende koltuklar yeni diye üzerlerini örtmek için polar alıcam dedim hıı iyi olur bigün gidip beraber alalım dedi ok dedim ama bakıyorum ne söylüyor ne alıyor sonra eski bi çarşaf getirdi sadece bi koltuğa yeter ve rengi falan alakasız ben koltuk renginde koltukların hepsine alıcaktım neyse aldım serdim ama içime sinmiyor sonra giidip kendim kafama göre aldım görünce bişey diyemedi yeni gelin evini eskici dükkanına çevircek elinden gelse ......dün evliligimde 7. yılı bitirdimm
21 yaşında evlendim.kv beni cahil olarak görürdü yaşımdan kaynaklı
hep bizi yönetirdi erkekte kaç yaşınd aolursa olsun yönetiliyor kardeşim annesi tarafından
şuna gidin buna gidin,şunu arayın,ona geçmş olsuna gidin
yıllar geçtikçe benimm canıma tak ettii ki kv dem parayı bile bilmez bakkaldan ekmek almaya bille gitmez
öle bir tip herşeyikb yapar.
allahım sürekli akıl vermeler filan en son çocuklarım olunca bir kavga kıyamet ikiz bebekleirm oldu 4 yıl sonra
dedimm skaın bizi yönlendirme bize karışma istediigme giderim-gelirim
sendenn izin alamam ben yeter artık deidmm ve olay bittii
gelir evime oturur bend eona gideirm saygı çerceveisnd egelirim
ama hala bize güveni yok oturdugumuz evi satı yeni ev aldık yapım aşamaısnda
bize sürekli kaçan müthaitler,bitmeyen binaları örnek verirr dedimkii
olacagı yoksada diye diye başımıza getirceksin anne sen dedim dün sustu oturdu
yani izn versne hepsi yönlendirmeyi severr. evimee polar alıcam kanepe örtüsü ayy ne gerek var ben sana vereyim dedii bende aldımm iyi kullanırım diye aman bide ne göreyim bana vemriş kendiisi gidip yenisini almış yani bu nedemek oluyor? sana layık görmüyorr iyi bir şeyiii
herşeyimi ksıkanır giyidigim kıyafeti ayakkabıyı vs vss
eskiden aynı giyinmek zorundaydım ben 90 kilo idim yakındı tarzımızz
şimdiide giyinde göreymm
ve bend eçok karşıyım eşşek kadar çocugu yatırıp öpmeleirne erkekk anneleirnin
bu keisnlikle karısındna kıskanmak oluyor yaniii
ben onu bunu bilmemm ezdirmiyceksiniz kendiniziihiçbir laın altına kalmıycaksın
evliliginde sein sözün geçicekk demeis kolayy demeyin bend ebunları yaşadım belli bir dönem sonra insann yeter artık diyorrr![]()