Sinirlerim bozuldu artık

Sırf bu adet gününü uzatması ve daha fazla sancı yapması yüzünden sağlık ocağından geri döndüm zaten 7 gün adet oluyorum çok ta sancılı geçiyor
Yoo sancili degil tam tersi az agri yapiyo diye biliyorum. Doktor vucuduna zmn tani filan dedi.. pisman olmam umarim cikarttircam galiba. Bugun 11. Gun adet gunu dusunsene ayin yarisi adetsin.. bolelikle tabii hamile kalmazsin cunku iliskiye giremiyosunki :))) guzel bi korunma yontemi spiral :))))

:KK47:
Valla insanı bu bile rahatlatmıyor. Bizde böyle yapıyorduk ama ben bi kaç belirti yaşayınca hamileyim sandım regl oldum yetmedi komşumuz 3 aydır regl olup hamile olduğunu söyledi psikolojimiz bozulmuştu duyunca :110: hap kondom, sprial kondom hatta hap kondom geri çekilme yapılmalı bence benim içim anca öyle rahatladı :rapci:
Bu kdr zahmete sex hevesi kalmadi kimsede zaten :)))

:KK47:
Valla insanı bu bile rahatlatmıyor. Bizde böyle yapıyorduk ama ben bi kaç belirti yaşayınca hamileyim sandım regl oldum yetmedi komşumuz 3 aydır regl olup hamile olduğunu söyledi psikolojimiz bozulmuştu duyunca :110: hap kondom, sprial kondom hatta hap kondom geri çekilme yapılmalı bence benim içim anca öyle rahatladı :rapci:
En etkili dogum kontrol yontemi
" sevişmeyin!:KK20:"

Back
X