- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
hadi ya teşekkür ederim:) ay özeldende yazcam şimdi size.Keşke çalıştığınız zamanlar taktırsaydınız diş telini , yaş geçmeden taktırın sonrasında sıkıntı olabilirmiş . Bende 23 yaşındayım 8 aydır takılı iyi ki taktırdım diyorum.
Diğer konulara gelecek olursak annenizin bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin , çocuk değilsiniz sonuçta bir şey dediğinde ısrarcı olup cevabını verebilirsiniz.
E 3 aydır işsizim diyorsun.Çalıştığım zamanda öyle diyorsun.Yapmadan önce sorunca da surat asacaksa yap da boşuna sırat çekme o zaman :) değsin yanihahahh... e para yok:) ayrıca aynı evde yaşadığım annemin suratını tribini laflarını çekmek zorunda kalacagım evet niye sayıklamayayım sizin hoşunuza giderdi heralde
Evet mizaç olarak sessiz sakin kavgadan gürültüden haz etmeyen biriyimdir diyebiliriz o son cümlenizin yerine ama şöyle düşünelim en azından senin gibi ağzı bozuk klavye dayısı değilimE 3 aydır işsizim diyorsun.Çalıştığım zamanda öyle diyorsun.Yapmadan önce sorunca da surat asacaksa yap da boşuna sırat çekme o zaman :) değsin yani
Hem böyle tuvalete giderken anasından icazet bekleyen tipler gibi görünüyorsun
Bak burdakinin yarısı kadar annene karşıda dişli ol seni saysınEvet mizaç olarak sessiz sakin kavgadan gürültüden haz etmeyen biriyimdir diyebiliriz o son cümlenizin yerine ama şöyle düşünelim en azından senin gibi ağzı bozuk klavye dayısı değilim
zavallı olan ben miyim sen mi, sen şurda yazabildiklerinin 10da 1i ni gercek hayatında bir insanın hayatına yorum yaparken kullanabilecek kadar yürekliysen alnından öpmek gerekir ki hiç sanmıyorum. senin yaş kaç? 12 miBak burdakinin yarısı kadar annene karşıda dişli ol seni saysın
Ağzı bozuk diyende annesine mala benzeten bir zavallı olunca kale alamıyorum
Bak annene de hak verdim şimdi :)
Yaş 25 kişisel gelişim başlamamış bile
O yaşta bile bir birey olduğumu biliyordum emin olzavallı olan ben miyim sen mi, sen şurda yazabildiklerinin 10da 1i ni gercek hayatında bir insanın hayatına yorum yaparken kullanabilecek kadar yürekliysen alnından öpmek gerekir ki hiç sanmıyorum. senin yaş kaç? 12 mi
sen birey olmuşsunda adam olamamışsın o nolcakO yaşta bile bir birey olduğumu biliyordum emin ol
Öperken görüş sormayı unutma olur mu?
Evet ya ben belediyenin diksiyon ve sunum kursu oldugunu duymustum biara orayada yazılmak istemiştim yine surat şekilden şekile girmişti aman senin suratını çekiceğime kafamı kuma gömerim dedim gitmedim.
Sosyalliği sevmiyor. Çok gereksiz geliyor. küçükkende durumumuz oldugu halde beni hiçbir yere yazdırmadı yada okul klüplerine katılmamı istemedi.
Bİrde kendimi begenmemekle yaşantımı sevmemekle suçlyor.(yani o tavırla konuşuyor) hiç bişeye hevesim kalmıyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?