- Konu Sahibi BenmasMavi
-
K.pederi çok sevdim..süper amca..Hulusi Kentmen gibi..:1rolleyes:
Bu söylediğim önceki konunda, seni yengelere karşı savunduğu içindi..
Ama katalog alıp yukarıya çıkman çok gereksiz..yemeği de evinde vermek zorunda değilsin..
K.validen sorarsa..ağda yapıyordum evde yemek veremedim dersin pısıp kalırlar..
düşündüklerinde haklısın..doğruyu yapıyorsun..serin davran yengelere..
sen kaynının ustasına yemek vermek zorunda deilsinki üstelik bide evinde yani hem kayınvalidene ne o nekarışıyor yok yemeğe kıyma koy yok evinde yemek ver aynı apartmanda oturuyorsun diyede eşinin yengesiyle konuşmak zorunda deilsin ne yapmak istiyosan onu yap kayınvalidenide takma çok saçma bence söyledikleri herşeyi onlar biliyolarya illa ki karışacaklar bence hiç önemseme
Kaynanan gerçekten mantıksız ve gereksiz şeyler istemiş...
Benim kaynanam da öyle istediklerinde hiçbir mantık yok...
Takma kafana gitsin...
Bana kalırsa sizde de hafif cadı gelinlik var. :jeyyar:
Evet yenge konusunda haklısın. Kırılmışsın ve affetmek yada affetmemek, özür dilemek yada dilememek senin tercihin olmalı. Kimse karışmamalı.
Ama şu ustaya yemek verme olayında hatalısın. Yani hata derken bana göre zaten yapılması gereken şeyler zoruna gitmiş.
Adam alçı ustası e haliyle üzerinden yere çiçek yaprakları dökülecek değil. Yerdeki halıyı kaldırman yine bana göre büyük saygısızlık adama. Ne olacak yani halıya dökülse bir insanı incitmeye değer mi ki. Süpürürsün geçer. Geçmedi diyelim yenisine sağlık. Hadi yine de halın çok değerli en azından yer örtüsü sermen uygun olurdu.
İkincisi adama yemek yaparken mecburmuyum elin ustasının yemeğine et koymaya vs demişsin. Elin ustası ama insan sonuçta değil mi. Hemde senin evinde yemek yiecek bir misafir. Kayınvaliden koy demesi yanlış ama demekki kadın senin bu düşüncelerini biliyor ki uyarmış.
Bir evde usta çalışırken ustayı geç temizlikçi bile geldiğinde bizde misafir hizmeti görür. Sizde uygulama değişik demekki. Parasını alıyor evet birde emek var işin içinde.
İnsan ilişkileri konusunda bence zayıflıklarınız var. Küçükmsemek hoş değil.
üzgünüm ama size katılmıyorum
arkadas mecbur degıl boyle bır seye
hele evınde kocası yokken tanımadıgı erkegın evde ne ısı varmıs...
yanlıs mı anladım bılmıyorum ama zaten ev arkadasın da degıl kaynının evı
neden o ılgılensın
neden emırvakılerle karsılassın kı
bılemıyorum
bana cok ters boyle seyler...
kayınvalıdenı de esını de kınıyorum
keske tepkını koysaydın arkadasım
esın ne demeye ve nasıl ızın verıyor yabancı bı adama evde yemek vermene anlamıs degılım
evet ılgelırsın hatta yemek de yaparsın ama ne olacak cıkarır yukarı bıkarıkırsın yesınler orda
saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?