Yeğenlerini seviyor çok güzel ama siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz ki, bu en basit sorun, adamda denge denen birşey yok, işine geldiğinde ince fikirli işine gelmediğinde odunun teki.
Doğmamış çocuğun diyorsunuz ama yarın bir gün doğacak bu çocuk. Buraya yazmadığım diğer bir sorunu da yazayım Yeğenlerini bu kadar çok seven adam, onları görmek için yeri geldiğinde erken kalkan onların yanına giden adam doğmamış bebeği için bebek alışverişine bile gelmiyor, işini uykusunu bahane ediyor ama onlara giderken erken kalktığında uykusunu bahane etmiyor. Tek bir izinli günü olduğunu vs bahane etmiyor. Bebek alışverişini dizlerinden rahatsız olan zor yürüyen annemle yaptım eşim horul horul akşama kadar uyurken, kendisi bizi almaya bile gelmedi, aradığımda saatlerce uyuduğu halde uykusu olduğunu uyuyacağını söyledi ve üzüntüden anneme birşey diyemedim de babam almaya geldi bizi. Bebek odası için de alışverişe annem ve babamla birlikte gitmemi istiyor eşim, sonra beğendiğimi almaya birlikte gidermişiz. Tüm sorumluluk bende. Onun için doğmamış çocuk, onun doğacak çocuğu değil mi? Ben tek başıma yapmadım ki o çocuğu niye yeğenlerine gelince akan sular duruyor da karnındaki bebeğe gelince öyle değil. Tüm bunlar bir araya gelince o tek bir ultrason görüntüsü sizin gözünüze batıyor işte.