Benim kaynımda kızlarıma çok düşkündür ama sizin eşiniz kadar değil bir amca olarak sever, değer verir ama kendi evlatları tabiki başkadır. Benim eltim ve kaynımda ara ara kızlarımın bebeklik fotoğraflarını atarlar bize açıkçası içten içe ne alaka derim çünkü ben onların çocuklarının fotoğraflarını saklamam telefonumda.
Ben ilk kızıma hamileyken eşim kendi adına kıskanmıştı çünkü bebek olursa onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyordu. 2-3 aylık hamileyken çok acıktım dedim hiç umrunda olmadı saatlerce yatıp uyudu. 5 aylık hamileyken detaylı ultrasonda gördü birden adamda sevgisi oluştu. Sürekli karnımı sevmeler, öpmeler filan. Neyse kızım doğdu adam kızına aşık resmen bu sefer 2. Ye hamile kaldım adam vicdan azabı çekiyor ben kızımdan başkasını nasıl severim diye (halbuki bu da kendi kızı

) neyse 2 numara doğdu biraz ele avuca geldi dillendi şimdi babanın tepesinde geziyor.
3 numara, babası karnımı sevince hiç tepki vermiyor eşim içten içe üzülüyor bu beni sevmiyor diye, adamı teselli ediyorum doğunca tependen inmez merak etme diye.
Sizin yapmanız gerekenler özel bir hastaneye gideceksiniz, genelde babanın muayene odasına girmesine izin veriliyor ve cihazları gelişmiş olduğu için 4 boyutlu ve bebek daha net görünüyor, haftanız itibari ile şu anda yüz hatları daha belirginleşmiş olmalı.
Alışveriş için ailenizi çağırmayın, eşinizin evde olduğu gün alışverişe çıkın ve uykuyu bahane etmesine izin vermeyin. Erkekler çocukları ile ilgili ne kadar sorumluluk alırsa o kadar çabuk benimsiyorlar. Hatta eşinizin el becerisi iyiyse oda süsü filan yapın birlikte. Bebekle ilgili herşeye ortak edin. Senin sesini duydu oynamaya başladı tekme atıyor gibi