Sinirlerim bozuldu :(

Kukrim

En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜
Pro Üye
24 Haziran 2015
40.173
155.288
798
İyi geceler herkese.
Kızım alnında ekteki resimdeki leke ile doğdu.

Çocuk doktorları ve cildiyeciler önemli birsey olmadigini büyüdükçe geçeceğini söyledi 4,5 yaşına kadar en fazla.

Gel gelelim bazı kendini bilmez insanlar sinirlerimi bozuyorlar.
Bugün iki üç kişi otururlerken Merhaba Merhaba muhabbeti olan sadece kızımı görünce teker teker aaa o ne öyle aa nolmus ona öyle sanki öcü görmüş gibi tepkiler verdiler.

Yok sen birsey koklamisin hamile iken yok birsey yemis in elini sürmüşün diyorlar.
Hayır doğum lekesi Dr büyüdükçe geçeceğini söyledi diyorum bu seferde

Ay yok büyüdükçe o dahada büyür diyorlar.

Kızım benim meleğim geçmese de benim canım yeter ki sağlığı iyi olsun.
Ama insanlarımız neden böyle dusuncesiz anlamıyorum.
Geçmezse ilerde kızım büyüdüğün de ona da böyle böyle saçma saçma konuşur kızımı üzerler se

Son düzenleme:
arkadaşımın çocuğunda da benzer bir iz vardı, doktoru büyüdükçe geçeceğini söylemişti ve şu an büyük ölçüde azaldı. siz boş konuşanları boşverin, doktorunuza güvenin

Duymayın dediklerini.. kızınıza da duymamayı takmamayı öğretin

Doktor geçer dediyse geçicektir İnşallah Allahın izniyle.

Benim kızımın burnunun iki kenarında vardı bu lekeden. Bi arkadaşım eğer boynunun arkasında da aynısı varsa zamanla geçer demişti. Gerçekten öyle oldu. Ona da Türkiye de bir doktor demiş. Hiiiiç milleti takma bile. Sağlıklı olsun isterse lekesi hep kalsın. O da onun ayrıcalığı olur.

Onlara diyin yüzündeki kilolarca makyajı çıkarsınlar kendilerindeki lekelere baksınlar.

Ya bu izin benzeri benim bacağımda var anneme göre hamileyken çilek yemiş sonra elini bacağına sürmüş her çilek mevsimi bacağımın üstü aynı şekilde kabarıyor. İnancı böyle yani ilginçtir. Doktora da götürmemiş, biz de önemsemedik kaşıntı falan yapmıyor. Sizde kaşıntı durumu var mı kızınızda?

Onları ne ilgilendirir ki? Küçücük çocuğu kompleks sahibi edecekler. Herşeye bir yorumları var. Fıtık ederler insanı...
Bencede öyle ben kimseye sormam bile görsem de .Çok hassas bir yapım var o yüzden karşımdakini de kendim gibi düşünür öyle konuşurum ama herkes öyle değil malesef

Güneşten koruyorsundur değil mi? Bol faktörlü bir şey sür derim.
Minnoşun nazarlığı olsun. Soranlara çarptı düştü de geç. Açıkladıkça saçmalarlar. Büyüdükçe de azalır zaten.

Bir arkadaşım vardı, yüzünün yarısı mor-sarı. Doğum lekesi o da.

Az önce bir program seyrediyordum, Mercy Ship diye bir gemi, Afrika'daki hastaları tedavi ediyordu. Yüzünde orta boy bir top kadar tümörü olan bir kız vardı. Bir de bir ayağı diğerinin yaklaşık 3 katı büyüklükte bir oğlan çocuğu. Çok şükür böyle minik dertler için.

Bıktım artık şu elalemden ve onların çok bilmişliklerinden.Hadi öyle düşünüyorsun tamam.Ama söyleme bari.Hele çocuğa hiç söyleme.Eğer söyleyebilirseniz bir dahakine (maalesef bekliyorum bunu) "sizin de düşünce özrünüz var.Ben söylüyor muyum?" deyin.Bunu fazlasıyla hak ediyorlar çünkü.

Onlara diyin yüzündeki kilolarca makyajı çıkarsınlar kendilerindeki lekelere baksınlar.

Ya bu izin benzeri benim bacağımda var anneme göre hamileyken çilek yemiş sonra elini bacağına sürmüş her çilek mevsimi bacağımın üstü aynı şekilde kabarıyor. İnancı böyle yani ilginçtir. Doktora da götürmemiş, biz de önemsemedik kaşıntı falan yapmıyor. Sizde kaşıntı durumu var mı kızınızda?
Hayır yok.Cilt üstü leke dedi Dr onemsiz dedi hepsi.Geçer dedi.
Bana göre geçmese de sorun değil.Yeter ki kızımın sağlığı iyi olsun.

Hadi lekeyi sordunuz merak ettiniz yorumlari kendinize saklayin dimi.gecmezse de gecmesin kiziniz gecmicek mi acaba diyede uzulmesin.uzulenecek birsey de degil zaten.

Amcamın kızının yüzü nerdeyse %70-80 kıpkırmızı lekeyle doğdu.
Tabi göz ve cildinde çok büyük bişey olmasından dolayı sorunlar kaldı ama şuan tamamen ten renginde yüzü.

Geçer inşallah çok bilmişler he diyin geçin.

Hayır yok.Cilt üstü leke dedi Dr onemsiz dedi hepsi.Geçer dedi.
Bana göre geçmese de sorun değil.Yeter ki kızımın sağlığı iyi olsun.

Doktorlar öyle diyorsa geçer kafanıza takmayın.
İnsanlara da aynı şeyi söyleyin "ben yavrumu böyle de çok seviyorum ama geçici bir şey nazar boncuğu" diyin.
Kafanıza takmayın. :KK200:
Allah size bağışlasın yavrunuzu. :nazar::anne:

Güneşten koruyorsundur değil mi? Bol faktörlü bir şey sür derim.
Minnoşun nazarlığı olsun. Soranlara çarptı düştü de geç. Açıkladıkça saçmalarlar. Büyüdükçe de azalır zaten.

Bir arkadaşım vardı, yüzünün yarısı mor-sarı. Doğum lekesi o da.

Az önce bir program seyrediyordum, Mercy Ship diye bir gemi, Afrika'daki hastaları tedavi ediyordu. Yüzünde orta boy bir top kadar tümörü olan bir kız vardı. Bir de bir ayağı diğerinin yaklaşık 3 katı büyüklükte bir oğlan çocuğu. Çok şükür böyle minik dertler için.
Elbette ki çok şükür. Bilmiyorum bu gün çok zoruma gitti.Yani insanlarda olan farklılıklar bu şekilde dile getirilmemeli. Sanki kızımı bir nasıl tabir edeceğimi bilemiyorum işte.
Şuan bile agliyorum.sinirlerim gerçekten çok bozuldu.

Bıktım artık şu elalemden ve onların çok bilmişliklerinden.Hadi öyle düşünüyorsun tamam.Ama söyleme bari.Hele çocuğa hiç söyleme.Eğer söyleyebilirseniz bir dahakine (maalesef bekliyorum bunu) "sizin de düşünce özrünüz var.Ben söylüyor muyum?" deyin.Bunu fazlasıyla hak ediyorlar çünkü.
Sadece Merhabam vardı artık onuda demeyi düşünmüyorum. Bu düşüncede ki insanlara.

İyi geceler herkese.
Kızım alnında ekteki resimdeki leke ile doğdu.

Çocuk doktorları ve cildiyeciler önemli birsey olmadigini büyüdükçe geçeceğini söyledi 4,5 yaşına kadar en fazla.

Gel gelelim bazı kendini bilmez insanlar sinirlerimi bozuyorlar.
Bugün iki üç kişi otururlerken Merhaba Merhaba muhabbeti olan sadece kızımı görünce teker teker aaa o ne öyle aa nolmus ona öyle sanki öcü görmüş gibi tepkiler verdiler.

Yok sen birsey koklamisin hamile iken yok birsey yemis in elini sürmüşün diyorlar.
Hayır doğum lekesi Dr büyüdükçe geçeceğini söyledi diyorum bu seferde

Ay yok büyüdükçe o dahada büyür diyorlar.

Kızım benim meleğim geçmese de benim canım yeter ki sağlığı iyi olsun.
Ama insanlarımız neden böyle dusuncesiz anlamıyorum.
Geçmezse ilerde kızım büyüdüğün de ona da böyle böyle saçma saçma konuşur üzerler ise sinirlerim çok bozuldu:cry:Eki Görüntüle 1989049
benim bir arkadşımın kızında oldu buna benzer doktorlar geçer dedi zamanla ama onunki kulak arkasındaydı enseye doğru.büyüdükçe çocuk o kaşıntı yaptı ve dahada büydü 10 yaşındayken ufak bir operosyanla aldılar ama izi ve kaşıntısı için hala bişeyler kullanıyor şuan 14 yaşında siz yinede ihmal etmeyin.insanların söylediklerinide hiç umarsamayın.inancınızın varsa okuyun birde okumakta iyi geldiğini söylüyorlar.

Hadi lekeyi sordunuz merak ettiniz yorumlari kendinize saklayin dimi.gecmezse de gecmesin kiziniz gecmicek mi acaba diyede uzulmesin.uzulenecek birsey de degil zaten.
Kızım daha 14 aylık. O kadar tatlı ki bana göre öyle belki de bilmiyorum ama çocukların hepsi tatlı zaten.Onun suratına bakıp öyle konuşmaları sinirlerimi bozdu.

Back
X