Sinirlerim Bozuldu

dennisayhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1
0
1
31
Merhaba, kızlar bu forumu baya önceden beri biliyorum bazen sorularıma aradığım cevapları bu forumdan alıyordum fakat üye değildim, bu seferde benim bir sorunum var.
Ama aslında benim desem yalan olur ailevi bir mesele, erkek bir kardeşim 22 yaşında 17 yaşında bir kızla tanışıyor kızla 3 yıl kadar düzenli bir ilişki sürdürüyorlar yaklaşık 1,5 yıl önce ortada hiç bir şey yokken bir anda ayrıldılar.
Arkadaşlar ben böyle bir şey görmedim hayatım 1,5 yıldır bir insanın suratı gülmezmi? Kızdan ayrıldığından beri ailecek başımıza açmadığı iş kalmadı. Annem, babam diğer akrabalarımız olsun hepimizi perişan etti, arabayla kaza yapmalar afedersiniz de içmesi s*çması ayrı bir dert oldu artık hani unutur diyoruz başka biri çıkar karşısına dolaylı yollardan, başka kızlarla tanıştırmaya çalışıyoruz yok yani tepki yok. Okul desen onuda mahvetti.
Ne yaptıysak bir işe yaramıyor, sabah 6'da kalkar işine gider akşam 5'te eve gelir üstünü değişir sabah 3 - 4 eve girer 2 saat uyur işe gider ev halkının psikolojisini bozdu valla sinirlerim bozuldu. Bir şey olacak diye evde diken üstündeyiz, bu durum için fikri olan var mı ne yapılabilir? Yardımlarınızı bekliyorum...

erkeklerin ayrılık acısı da kızlardan beter olabiliyor...
Allah kolaylık versin.
Elbette önce psikoloğa gitmeye ikna edin ama kızla bir araya getirme imkanınız yok mu?
ya da neden ayrıldılar da bu denli sarsıldı bu çocuk?

Psikokoga da götürün ama anneniz veya babaniz kardesinizi bir karsisina alip empati kurarak konustu mu hic?

Bence çivi çiviyi söker mantığı ile başka birileriyle tanıştırmaya zorlamayın ... karşı tarafa da yazık ...

En güzeli psikoterapi .. ve üzerine fazla düşmeyin , ne kadar yasaklarsanız o kadar hoşuna gidecek yaptıkları

Back
X