- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Kızlar; biliyorum onca derdin arasında olmayacak ama. Az önce eşimle tartıştım. Biz aynı ilde çalışıyoruz. İkimizin de görevimiz gereği nöbet tutmamız gerekiyor ve genelde aynı günlere denk getiriyoruz. Az önce beni arayıp nöbeti iptal ettiğini ve bir arkadaşının(ben tanıyorum) kınasına gideceğini söyledi. Doldum dolum taştım. Kapatıverdim suratına. Utanmasam iş yerinde hüngür hüngür ağlayacağım. İnsan "karısına" sormaz mı yahu? Bir de bu adamın evladını taşıyorum karnımda. Bu kadar öküzlüğü hak etmiyoruz hiçbirimiz! Yemin ediyorum şu dakika pişman oldum evlendiğime.
Bu da böyle bir pöykürmemdir. Sevgilerimle kalın.
Eeee tamam işte sen de değiştir nöbetini.
Beraber gidersiniz kınaya.
İyi de bunda sorun yaratacak ne var onu anlamadım. Size sormadan nobetini değiştirmesi mi sorun.
canım bence boşa takıyorsun, hamilelikten dolayı sanırım, yani gitsin arkadaşının kınasına gitsin, belki o an haber veremedi, ama sonunda verdi haber, öksüzlük falan yazmışsın ama abartmışsın :)
İşte sonunda, allahım durup durup kendimi kuruyorum iyi mi; e bari kınadan dönünce haber vereydi? Ben haber vermeden iş yapsam auuvvv..
en düşünceli erkeğin içinde bile vardır bir ö...zz!
hormonal olarak biraz hassassınız tabi sizde bu arada
üzülmeyin gidebilirseniz sizde gidin kınaya nöbetinizi halledebilirseniz
Yani kınaya erkeğin gitmesi kadar saçma birşey yok, gece nöbetini tutar ertesi gün beraber düğüne gidebilirdiniz. Kendi başına sormadan sizi dahil etmeden plan yapması hoş değil. Ama evlenmekten pişman olacağınız kadar büyük bir olayda değil. Arada erkekler böyle düşüncesizlikler yapabiliyor
kız ama o kadar üstüne gitme canım :)
önce bir sakinleş kendine gel bebeğe yazıkKızlar; biliyorum onca derdin arasında olmayacak ama. Az önce eşimle tartıştım. Biz aynı ilde çalışıyoruz. İkimizin de görevimiz gereği nöbet tutmamız gerekiyor ve genelde aynı günlere denk getiriyoruz. Az önce beni arayıp nöbeti iptal ettiğini ve bir arkadaşının(ben tanıyorum) kınasına gideceğini söyledi. Doldum dolum taştım. Kapatıverdim suratına. Utanmasam iş yerinde hüngür hüngür ağlayacağım. İnsan "karısına" sormaz mı yahu? Bir de bu adamın evladını taşıyorum karnımda. Bu kadar öküzlüğü hak etmiyoruz hiçbirimiz! Yemin ediyorum şu dakika pişman oldum evlendiğime.
öce bir sakinleş bebeğe yazık
İlk yıllarda insan böyle olabiliyor :) sonra alışırsın ah daha nelere pöykürceksin ileride çocuk olunca bir bilsenKızlar; biliyorum onca derdin arasında olmayacak ama. Az önce eşimle tartıştım. Biz aynı ilde çalışıyoruz. İkimizin de görevimiz gereği nöbet tutmamız gerekiyor ve genelde aynı günlere denk getiriyoruz. Az önce beni arayıp nöbeti iptal ettiğini ve bir arkadaşının(ben tanıyorum) kınasına gideceğini söyledi. Doldum dolum taştım. Kapatıverdim suratına. Utanmasam iş yerinde hüngür hüngür ağlayacağım. İnsan "karısına" sormaz mı yahu? Bir de bu adamın evladını taşıyorum karnımda. Bu kadar öküzlüğü hak etmiyoruz hiçbirimiz! Yemin ediyorum şu dakika pişman oldum evlendiğime.
sinirli anneHarbi yazık ya ben gibi annesi olacak. Kadersiz yavrum.
Hikaye değildir arkadaşlarıyla konuşulduysa onlarla olmak istemiştir belki. Aklına en kötü şeyleri getirme sen yine deŞey, bulunduğumuz erde erkeklerle kızların kınası aynı gece yapılıyor. Öyle kız kıza yüksek yüksek ellere modu değil. Ama haklısın evet. Kına hikaye mi acaba onu düşünmeye başladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?