Sinirlerim bozuldu.

sinirli anne

bende çok sinirli tripli tez canlıyım ama oğlum sabretmeyi soğuk kanlılığı öğretti bana

azda olsa körelttim bu huylarımı darısı sana

Keşke sinirli olsam; ben nasılım biliyor musun? Şimdi eşim arasın bunların birini diyemem yüzüne. Öyle de pısırık bi tarafım var. Kendi kendime şişiniyorum, kuytu köşede ağlıyorum unutmaya çalışıyorum. Sonra da karşımdakinin beni anlamasını bekliyorum. Az değilim ben de vallahi.

neyy kendi kendini mi yiyorsun ben bu sinirle öyle olsam kanser olurum

yanar dağ gibi patlarım içine atma kızdığını belli et kırmadan

Boşver, erkekler öyle katman katman düşünemiyor bizim gibi, tek boyutlu, bilemedin iki, yaprak gibi düz insanlar.

Onun nöbette olduğu gün sen evden arar nispet yaparsın. Ya canım, çayımın yanında turtamı mı yesem, suflemi mi, aslında seyrettiğim film tam cipslik, bir türlü karar veremiyorum dersin.

Sen neden tırsıyorsun kocan tırssın :) Yazık onlar uğraşıyor
cocugu pırtlatınca oturup düşünür. birde ona sıkarsın canını
Tırs tırs. 4. aydaki mide yanmaları için bi tane yanan çakmağı boğazından içeri sokabilirsin misal. Bileydim tüplerimi bağlatırdım o denli. Oyh.
bol bol leblebi yiyin bence.
böyle kocaların cocuk neyine hatta dimi

Bence haklisiniz.
Eger sirf esiniz icin nobet degistirdiyseniz ve bu kina karari acil verilmis bir karar degilse ben de bozulurdum.

Sanırım hamilelikten hormonlar kıpır kıpır fıkır fıkır :))) Canını sıktığına değmez ayol niye öyle ettin sen:)

Hamilelikle ne ilgisi var ki gayet can sıkıcı bir durum. Eşim benim için nöbetini değiştirse çok istesem bile utancımdan gidemezdim.

en sinir olduğum durum ufacık bir şeyi dahi bana danışmadan yaparsa sinirim bozuluyor kaç kez uyardım bende... yapacaksa bari haber versin demi önceden yaptıktan sonra ne anlamı var ki söylemenin

Bosan canim.bu sebepten evlendigine pismansan bes on yıl sora zaten bosanirsiniz :) her geçen gün erkekler dahada okuzlestikleri için..

bi de soyle iyi tarafindan bakin, onun bi sonraki nobeti sizin nobetci olmadiginiz gune denk gelecek, siz de bi guzel disari cikar kafanizi dagitirsiniz arkadaslarinizla basbasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…