- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
sinirli anne
bende çok sinirli tripli tez canlıyım ama oğlum sabretmeyi soğuk kanlılığı öğretti bana
azda olsa körelttim bu huylarımı darısı sana
Hikaye değildir arkadaşlarıyla konuşulduysa onlarla olmak istemiştir belki. Aklına en kötü şeyleri getirme sen yine de
neyy kendi kendini mi yiyorsun ben bu sinirle öyle olsam kanser olurumKeşke sinirli olsam; ben nasılım biliyor musun? Şimdi eşim arasın bunların birini diyemem yüzüne. Öyle de pısırık bi tarafım var. Kendi kendime şişiniyorum, kuytu köşede ağlıyorum unutmaya çalışıyorum. Sonra da karşımdakinin beni anlamasını bekliyorum. Az değilim ben de vallahi.
Ara tabi naz yap, aklı sende kalsın :))Bakalım bi oram buram ağrıyo diye arasam mı akşam geç saatte?
Ara tabi naz yap, aklı sende kalsın :))
Sen neden tırsıyorsun kocan tırssın :) Yazık onlar uğraşıyorLan hamile sapıtan kadınlar görünce. Hamilelikten cuhh tırsıyorum
Boşver, erkekler öyle katman katman düşünemiyor bizim gibi, tek boyutlu, bilemedin iki, yaprak gibi düz insanlar.Kızlar; biliyorum onca derdin arasında olmayacak ama. Az önce eşimle tartıştım. Biz aynı ilde çalışıyoruz. İkimizin de görevimiz gereği nöbet tutmamız gerekiyor ve genelde aynı günlere denk getiriyoruz. Az önce beni arayıp nöbeti iptal ettiğini ve bir arkadaşının(ben tanıyorum) kınasına gideceğini söyledi. Doldum dolum taştım. Kapatıverdim suratına. Utanmasam iş yerinde hüngür hüngür ağlayacağım. İnsan "karısına" sormaz mı yahu? Bir de bu adamın evladını taşıyorum karnımda. Bu kadar öküzlüğü hak etmiyoruz hiçbirimiz! Yemin ediyorum şu dakika pişman oldum evlendiğime.
Bu da böyle bir pöykürmemdir. Sevgilerimle kalın.
Lan hamile sapıtan kadınlar görünce. Hamilelikten cuhh tırsıyorum
cocugu pırtlatınca oturup düşünür. birde ona sıkarsın canınıSen neden tırsıyorsun kocan tırssın :) Yazık onlar uğraşıyor
bol bol leblebi yiyin bence.Tırs tırs. 4. aydaki mide yanmaları için bi tane yanan çakmağı boğazından içeri sokabilirsin misal. Bileydim tüplerimi bağlatırdım o denli. Oyh.
Kadını bunalıma sokmaya mı geldin? Düş önüme geyiğe gidiyoruzcocugu pırtlatınca oturup düşünür. birde ona sıkarsın canını
bol bol leblebi yiyin bence.
böyle kocaların cocuk neyine hatta dimi
haydiiiiiKadını bunalıma sokmaya mı geldin? Düş önüme geyiğe gidiyoruz
Bence haklisiniz.
Eger sirf esiniz icin nobet degistirdiyseniz ve bu kina karari acil verilmis bir karar degilse ben de bozulurdum.
Hamilelikle ne ilgisi var ki gayet can sıkıcı bir durum. Eşim benim için nöbetini değiştirse çok istesem bile utancımdan gidemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?