Sinirlerim bozuldu

Bencede haksizsiniz arkanızda durmuş ne güzel çoğu kişinin eşi gibi size abartiyosun dememiş ama numarasını gönderdi diye bu kadar rencide edici konuşmaya ne gerek var. Şimdi sakince tekrar konuşun bence.

Çünkü 4.5 yıldır hep ailesi yüzünden tartışmaktan bıktım her defasında sen haklısın diyor ama saf gibi bir kaö ay sonra onlara inanıyor hemen arıyor ya da mesaj attı işte

Ah kp ve Kv yemin ediyorum şeytanın insan sureti ikiside ömrümü yediler

Bana memleketime babamın yanına dönersin Dedi bende hayır ev kredisini ödeyip evi bana vereceksin babamın yanına gitmem dedim

Çünkü 4.5 yıldır hep ailesi yüzünden tartışmaktan bıktım her defasında sen haklısın diyor ama saf gibi bir kaö ay sonra onlara inanıyor hemen arıyor ya da mesaj attı işte

Peki en azından sen ne yapıyorsan yap ama ben bir daha asla görüşmem şeklinde bir anlaşma sağlasanız olur mu?

Affedersin de ölüm var kalım var .
Yarın Allah korusun annesinin babasının başına bir şey gelse bu adam faceden mi öğrenecek ?
İnsan ailesine tükürür mü ki onu tekrar yalasın .
Eşinin ağzından sinirle çıkan lafları kendi isteklerin doğrultusunda kullanmışsın bildiğin .
Kv mesafeli ol , kb mesafeli ol , eltinden nefret ama bir ailenin arasına girme .
Annesin kızına ilgi göstermeyip eltini övüşleri zoruna gitmiştir anlıyorum ama senin tavrındada hata var .
Umursamaz davran kendi adına eşinin adına bir şey yapma

Gündüz whatsap tan çok uzun konuştuk beni dalgaya aldı hep sinirlerim tavan A çıktı en son bunları konuştuk evde ailemin yanına dönememi istedi bende bu şehirden ayrılmayacam evi n kredisini öde nafaka yerine ben burda kalıcam dedim

Peki en azından sen ne yapıyorsan yap ama ben bir daha asla görüşmem şeklinde bir anlaşma sağlasanız olur mu?
Geçen defa da öyle dedim ama öyle bi baskı uyguladı ki aldı babasını eve getirdi beni haksız konuma koydular resmen niye Kv yanına girmek istemiyorum diye

Ben çok kısa anlattım daha neler neler var Kv o kadar kötü bir insan ki her defasında ben ona bir adım gittim o beni eşinin tersiyle itti eşime dedim küsmeyelim yok Dedi bundan sonra bana da değer verecekler kendi kendine gaz verdi tartıştı sonra da böyle oldu bende dedim ki o lafları deme dedim sana sen dedin ve arkasında durmadın

Eşiniz tabiiki babasına numarasını vericek bence çok abartmışsınız olayı bu boşanalım lafı artık insanların ağzından çok kolay çıkıyo yaa bi kavgada hemen boşanalım
Çıldırtıyorlar insanı

Geçen defa da öyle dedim ama öyle bi baskı uyguladı ki aldı babasını eve getirdi beni haksız konuma koydular resmen niye Kv yanına girmek istemiyorum diye

Anlıyorum işte bunlar sıkıntı. Yani sonuçta ailesini atamaz belki ama sizi görüşme konusunda zorlayamaz.

Bencede haksizsiniz arkanızda durmuş ne güzel çoğu kişinin eşi gibi size abartiyosun dememiş ama numarasını gönderdi diye bu kadar rencide edici konuşmaya ne gerek var. Şimdi sakince tekrar konuşun bence.
Konuşmuyoruz şimdi farklı odalarda oturuyoruz bana pislik filan Dedi hakaret etti

Konuşmuyoruz şimdi farklı odalarda oturuyoruz bana pislik filan Dedi hakaret etti
Sonraki cevaplarinizi okudum. Tekrar barışıp huzurunuzu bozmalarindan korktuğunuz için patlama yasamissiniz anlasilan söylediği sozlerde hoş olmamış ama konuşunca bunları anlatın endiselerinizden bahsedin konuşmadan bisey cozulmez tabi önce sakinleşmek gerekli.

Sanırım boşanıcaz.....

Adam babasına numarasını vermek için size mı soracak
Haksızsınız

Allah askina ne zannediyodunuz o babasi yani tabi aticak numarasini, tartisma olabilir insanlar sinirliyken her seyi soyler boyle sacma sapan tartismalar yuzunden aile de silinmez silinseydi ortada aile kavrami diye bisi kalmazdi. Abartmissiniz durumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…