Sinirlerim bozuldu

Babası tabi ama içi kötülükten başla bişey değil ...eşime tartışma ailenle dedim yok sen karışma ben tartışacam Dedi madem pişman olacaktın niye tartıştın be Ada'm !! ben ona kızıyorum arkasında duramayacağı söyledi ...

yuhh, bunun için adama boşanalım diyip, hemen evde ben oturcam taksidi sen öde diye plan yapmışsınız. Yani adam zaten sizden yana, bir telefon numarasını verdi diye değer mi

Böyle zamanlarda en kötüsü gelir insanın aklına ama eminim ustesinden gelirsiniz bunlarin hepsi insanın hayatına tecrüb
Konuştuk biraz bakalım artık Hakkı'mızda hayırlısı olur umarım bide Allah şu erkeklere biraz akıl versin inşallah

yuhh, bunun için adama boşanalım diyip, hemen evde ben oturcam taksidi sen öde diye plan yapmışsınız. Yani adam zaten sizden yana, bir telefon numarasını verdi diye değer mi
Tartışma uzayınca öyle dedim öyle hemen boşanalım demedim , madem beni takmıyorsun o zman ayrılalım evde Kalıcam memlekete gitmeyecem şu an çalışmıyorum evin kredisini sen verirsin dedim

Bosanma kelimesi her tartismada agza alinmamali...bence büyütmüssunuz....fazla ustelemeyin.esiniz zaten siz demeden mesafe koymus ailesine

Siz normal değilsiniz. Kafama kuş s.çtı, boşanalım diyen türlendensiniz galiba, herşeyi çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. Babasına tabiki numarasını verecek. Üstelik en başlarda da eşiniz ailesinden değil sizden yana durmuş ve tavrınıza şok oldum, pes .

Ne bekliyodunuz bi kavga ettiler diye ailesini mi silecekti . Kizginlikla bi daha konusmam demiş olabilir . Ayrıca ben bu evde kalicam sende bu evin parasını ödeyeceksin falan nasıl konuşmalar yani . Sırf babasına yeni numarasını attı diye kavga etmek saçma.

Bosanma kelimesi her tartismada agza alinmamali...bence büyütmüssunuz....fazla ustelemeyin.esiniz zaten siz demeden mesafe koymus ailesine
İlk dönemlerde bana ne dedilerse sustum şimdi çok sinirli bi insana döndüm artık onların isimleri bile geçince çok fevri davranıyorum elimde değil ama şimdi biraz sakinim ..boşanma konusunu açmıycam diyorum ama sivri dilime hakim olamıyorum ki

Zaman'ında bana yaptıkları aklıma geliyor o yüzden onların adını duyunca beynime kan sıçrıyor ve eşim ailesinin ne kadar yalancı ve iftiracı olduğunu biliyor bunu bile bile böyle bişey yapması zoruma gitti o yüzden bende dilime hakim olamadım

Gecmisi bir kenara koyun ve esinize destek olun derim.size madem cok cektirdiler neden firsat vereceksiniz yani.mantiginizi kullanin.

Ben tartışma dedim eşim kendi kendini gaza getirdi yok ben tartışacam filan esti gürledi sonra yine kendisi mesaj attı bende dedim madem pişman olacaktın onlarla tartışmasaydın diye o yüzden sinirlerim bozuldu ne dediğimi bilemedim

erkekler böyledir asla acımıcaksın iste el degilmisin ne olursa olsun ailesini tutarlar o yuzden bal varken sen yiceksin

Haklı olabilirsiniz ama ailedir. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Mesafe koyduğunu da belli etmiş zaten. Ben eşinizde bir yanlışlık göremedim ama eğer istiyosanız düzeltmek yine sizin elinizde ben yerinizde olsam sinirle fevri hareket ettiğimi söyler olanların unutulmasını isterdim açıkçası ama size kalmış, bilemedim. Zaten aileyle de mesafelisiniz boşuna gerilmeye gerek yok. Bir babada evladının numarası olmalı zaten.

+1

Konuştuk birax düzeldi gibi

Burda bile Adamın babasına ALLAH BELASINI VERSİN diyebiliyorsan , bence gerçekten o adam senden boşansın...

Reactions: Yeu
Yani size karşı boşanalım demenizi gerektirecek bir hareket olmamış burda, tükürdüğünü yaladıysa bu onun değersizliğidir,demen gereken tek şey senin kızını aileden saymayan yüzüne bakmayan insanlarla görüşmek baba olarak gönlüne sığıyorsa sen bilirsin ,böyle desen belki içine otururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…