Bir baba gelin ile oğlunun arasını bozacak kadar seviyesiz bir adamsa o zaman benim de karışmaya Hakkı'm olur diye düşünüyorumAdam babasına numarasını vermek için size mı soracak
Haksızsınız
Babası tabi ama içi kötülükten başla bişey değil ...eşime tartışma ailenle dedim yok sen karışma ben tartışacam Dedi madem pişman olacaktın niye tartıştın be Ada'm !! ben ona kızıyorum arkasında duramayacağı söyledi ...Allah askina ne zannediyodunuz o babasi yani tabi aticak numarasini, tartisma olabilir insanlar sinirliyken her seyi soyler boyle sacma sapan tartismalar yuzunden aile de silinmez silinseydi ortada aile kavrami diye bisi kalmazdi. Abartmissiniz durumu .
Konuştuk biraz bakalım artık Hakkı'mızda hayırlısı olur umarım bide Allah şu erkeklere biraz akıl versin inşallahBöyle zamanlarda en kötüsü gelir insanın aklına ama eminim ustesinden gelirsiniz bunlarin hepsi insanın hayatına tecrüb
Tartışma uzayınca öyle dedim öyle hemen boşanalım demedim , madem beni takmıyorsun o zman ayrılalım evde Kalıcam memlekete gitmeyecem şu an çalışmıyorum evin kredisini sen verirsin dedimyuhh, bunun için adama boşanalım diyip, hemen evde ben oturcam taksidi sen öde diye plan yapmışsınız. Yani adam zaten sizden yana, bir telefon numarasını verdi diye değer mi
İlk dönemlerde bana ne dedilerse sustum şimdi çok sinirli bi insana döndüm artık onların isimleri bile geçince çok fevri davranıyorum elimde değil ama şimdi biraz sakinim ..boşanma konusunu açmıycam diyorum ama sivri dilime hakim olamıyorum kiBosanma kelimesi her tartismada agza alinmamali...bence büyütmüssunuz....fazla ustelemeyin.esiniz zaten siz demeden mesafe koymus ailesine
Zaman'ında bana yaptıkları aklıma geliyor o yüzden onların adını duyunca beynime kan sıçrıyor ve eşim ailesinin ne kadar yalancı ve iftiracı olduğunu biliyor bunu bile bile böyle bişey yapması zoruma gitti o yüzden bende dilime hakim olamadımSiz normal değilsiniz. Kafama kuş s.çtı, boşanalım diyen türlendensiniz galiba, herşeyi çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. Babasına tabiki numarasını verecek. Üstelik en başlarda da eşiniz ailesinden değil sizden yana durmuş ve tavrınıza şok oldum, pes .
Ben tartışma dedim eşim kendi kendini gaza getirdi yok ben tartışacam filan esti gürledi sonra yine kendisi mesaj attı bende dedim madem pişman olacaktın onlarla tartışmasaydın diye o yüzden sinirlerim bozuldu ne dediğimi bilemedimNe bekliyodunuz bi kavga ettiler diye ailesini mi silecekti . Kizginlikla bi daha konusmam demiş olabilir . Ayrıca ben bu evde kalicam sende bu evin parasını ödeyeceksin falan nasıl konuşmalar yani . Sırf babasına yeni numarasını attı diye kavga etmek saçma.
erkekler böyledir asla acımıcaksın iste el degilmisin ne olursa olsun ailesini tutarlar o yuzden bal varken sen yiceksinşuan sinirliyim ve karıştırarak yazabilirim kusura bakmayın.kısaca özet geçip konuya gireyim ...
eşimin ailesiyle aramız kötü eşimin ailesi çok ayırım yaptığı için sürekli bi küs bi barışık devam etti .2 yıl önce yine annesi ve eltim bir olup bana oyun oynadılar ,beni kötü eltimi iyi göstermek için!! hafta sonuydu ve eşim evdeydi, herşeye şahit oldu ..onlara değil bana inandı ve biz Kv ve eltimle küstük...(eltim Kv kardeşinin kızı o yüzden o ne yaparsa yapsın ondan iyisi yok) bir yıldan fazla küs kaldık ... geçen sene bayramda gittik Kv ve kp ile barıştık eltimlerle görüşmedik ,haklıydık ama Kv asla bize gelmeyeceğini bilen eşim küçüklük bizde kalsın Dedi, neyse iki gün kaldık döndük .bu yıl kurban Bayram'ında yine gittik ,Kv gittik diye laf soktu Oray'a gitmemizi istemiyor ve eltimi övdü anlattı kızımı hiç sevmedi ben ağzımı açsam hemen beni susturup eltimi anlattı ,eşimde yeter ya Dedi iki gün geldik yüzümüze bakmadın Dedi , kp de eşime kızdı tartıştılar eşimle ,biz eve geldik aramızda 5 saatlik mesafe var ,farklı şehirdeyiz ...eşim Dedi ki asla bir daha aramam !!sormam !!onlar pişman olsun ,arasınlar ....
Neyse geçen hafta eşimin tlf numarası değişti, eşim babasına da mesaj atmış yeni Numaram bu diye.. babasıda o zman aramamış bugün aramış , bende eşime kızdım neden mesaj attın yine tükürdüğünü yaladın dedim tartıştık ben boşanalım dedim , (evimizi krediyle aldık aylık kredi 1750 ) dedim aylık evin borcunu vereceksin ben evde Kalıcam sende bu evden gideceksin bana kan emici pislik Dedi dedim ailem kadar kan emici görmedim düğünde altınlarımı çaldılar bide bana mı kan emici diyorsun hakaret etti şimdi kalkıp kafasını kırmak istiyorum beni hiç e saydı resmen hemen sattı beni böyle bir Ada'ma eş dediğim için kendimden utanıyorum
Evt aslında haklısınız onların ekmeğine yağ sürmüş oluyorumGecmisi bir kenara koyun ve esinize destek olun derim.size madem cok cektirdiler neden firsat vereceksiniz yani.mantiginizi kullanin.
Haklı olabilirsiniz ama ailedir. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Mesafe koyduğunu da belli etmiş zaten. Ben eşinizde bir yanlışlık göremedim ama eğer istiyosanız düzeltmek yine sizin elinizde ben yerinizde olsam sinirle fevri hareket ettiğimi söyler olanların unutulmasını isterdim açıkçası ama size kalmış, bilemedim. Zaten aileyle de mesafelisiniz boşuna gerilmeye gerek yok. Bir babada evladının numarası olmalı zaten.Zaman'ında bana yaptıkları aklıma geliyor o yüzden onların adını duyunca beynime kan sıçrıyor ve eşim ailesinin ne kadar yalancı ve iftiracı olduğunu biliyor bunu bile bile böyle bişey yapması zoruma gitti o yüzden bende dilime hakim olamadım
saflar mı saf ayağına mı yatıyorlar bilmiyorum kierkekler böyledir asla acımıcaksın iste el degilmisin ne olursa olsun ailesini tutarlar o yuzden bal varken sen yiceksin
+1kredi meselesini daha ayrılık lafını eder etmez söyleyerek eşinizin eline koz vermişsiniz,
önce ayrılık kararını verip sonra ödemelerin pazarlığını yapmanız daha uygun olurdu ama artık olan olmuş.
muhtemelen o da şimdi daha evleri ayırmadan kredinin derdine düştü diye düşünüyordur, o yüzden ikiniz de sinirliyken konuyu deşip birbirinize karşı çirkinleşmektense biraz sakinleşip oturup düzgünce konuşun, ya da kozlarınızı mahkemede paylaşın, bu şekilde sinir harbi yaşamaktan ve işi inada bindirmekten öteye gidemezsiniz.
Konuştuk birax düzeldi gibiHaklı olabilirsiniz ama ailedir. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Mesafe koyduğunu da belli etmiş zaten. Ben eşinizde bir yanlışlık göremedim ama eğer istiyosanız düzeltmek yine sizin elinizde ben yerinizde olsam sinirle fevri hareket ettiğimi söyler olanların unutulmasını isterdim açıkçası ama size kalmış, bilemedim. Zaten aileyle de mesafelisiniz boşuna gerilmeye gerek yok. Bir babada evladının numarası olmalı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?