sinirlerim bozuldu

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
haklı mıyım yoksa aşrı duygusallık mı çözemedim kızlar sevgilimin git gide bana olan ilgisinin azaldığını hissediyorum dün çok hastaydım aradı hasta oldugumu söyledim bana hasta değilsin dedii :KK48: sadece olmak üzeresin dikkat et dedi :) gülsem mi ağlasam mı... neyse dikkat et falan dedi kapattı 2 saat sonra aradı ne yapiyon dedi nasılsın yok tabi sıradan bi konusma yapıp kapattık.. 2 saat sonra aradı ne yapıyon :) sinirlendim hastayım hasta dedim ne yapcam ya dedim ee gelim hastaneye gidelim diyo duygusuz her aksam alır beni bende kızdım abimi çağırdm alacak beni işten gelme diye ben gelirim neden abini çağırdn dedi gerek yok dedim sonra msj attı ben kahvye gidiyorm diye tmm dedim 1 saat sonra aradı cvp vermedim taş seslerini duyacak havamda değilim dedim bana ama aşkım ben kağıt oynuyorum demiş :) :) sinirden gülmeye basladım gece 23:30 ewe dönmüş arıyo nasıl oldun dedim iyiyim uyucam iyi geceler kızdı teli kapattm bende çokta kötüydüm yani... her sabah arardı aramadı bu sabah .offf aynı durumda siz ne yapardınız ben mi abarttım anlamıyorum . tam konuyu oluşturuyordm aradı şimdi hiç bişey olmamış gibi konusuyor sinirrr :KK12:

Kusura bakmayin ama fazla abarti...fazla naz...bukadari teper tatlim haberin ilsun

Adam elli defa aramış ne yapsın? Alt tarafı soğuk algınlığı vs olmuşsunuzdur.Duyan da çaresi olmayan derde düştünüz sanır.

Bu kadar trip benim bünyeye fazla.sevgilinde evliya sabrı var sanırım.
trip mi.. hiç sevmem bana ilgisiz geldiği için soğuk davrandım

haklı mıyım yoksa aşrı duygusallık mı çözemedim kızlar sevgilimin git gide bana olan ilgisinin azaldığını hissediyorum dün çok hastaydım aradı hasta oldugumu söyledim bana hasta değilsin dedii :KK48: sadece olmak üzeresin dikkat et dedi :) gülsem mi ağlasam mı... neyse dikkat et falan dedi kapattı 2 saat sonra aradı ne yapiyon dedi nasılsın yok tabi sıradan bi konusma yapıp kapattık.. 2 saat sonra aradı ne yapıyon :) sinirlendim hastayım hasta dedim ne yapcam ya dedim ee gelim hastaneye gidelim diyo duygusuz her aksam alır beni bende kızdım abimi çağırdm alacak beni işten gelme diye ben gelirim neden abini çağırdn dedi gerek yok dedim sonra msj attı ben kahvye gidiyorm diye tmm dedim 1 saat sonra aradı cvp vermedim taş seslerini duyacak havamda değilim dedim bana ama aşkım ben kağıt oynuyorum demiş :) :) sinirden gülmeye basladım gece 23:30 ewe dönmüş arıyo nasıl oldun dedim iyiyim uyucam iyi geceler kızdı teli kapattm bende çokta kötüydüm yani... her sabah arardı aramadı bu sabah .offf aynı durumda siz ne yapardınız ben mi abarttım anlamıyorum . tam konuyu oluşturuyordm aradı şimdi hiç bişey olmamış gibi konusuyor sinirrr :KK12:
Öncelikle geçmiş olsun, konunuza gelirsem ise Abartmışsınız sürekli aramış gün için de adam daha ne yapsın ilgisiz davranmamış ki hiç arayıp sormasaydı haklı olurdunuz ama bu konuda haksızsınız.

Biraz abartmışsınız sanki

Öncelikle geçmiş olsun, konunuza gelirsem ise Abartmışsınız sürekli aramış gün için de adam daha ne yapsın ilgisiz davranmamış ki hiç arayıp sormasaydı haklı olurdunuz ama bu konuda haksızsınız.
işte sorun orda aramasa kızacakmışım gibi korkudan arıyor :) içinden geldiği için değil gibi ya da ben öyl hissediyorum

Ben okurken yıldım kaprisinizden.

"Abimi aradım o alacak beni" dediğiniz andan itibaren de asla aramazdım ben olsam.

Bu nedir yahu, aileniz kaç kere aradı gün içinde durumunuzu sormak için?

Abinize fırça attınız mı "ben gel al demeden önce niye aramadın" diye?

İş arkadaşlarınıza çemkirdiniz mi "Ben burda hastayım neden ilgilenmiyorsunuz, ilaç getirin çorba bulun" diye?

Abartmışsınız.

Ingiltere prensesi'misiniz acabaaa :KK49:
Adam aramıs kaç kez daha neyapsın arasa suç aramasa suç

aradı hasta oldugumu söyledim
kapattı 2 saat sonra aradı ne yapiyon dedi
2 saat sonra aradı
gelim hastaneye gidelim diyo
ben gelirim neden abini çağırdn dedi gerek yok dedim
sonra msj attı
1 saat sonra aradı cvp vermedim
gece 23:30 ewe dönmüş arıyo

-kızlar sevgilimin git gide bana olan ilgisinin azaldığını hissediyorum

aqşnnvöavbnz :süslü:

"Abimi aradım o alacak beni" dediğiniz andan itibaren de asla aramazdım ben olsam.

İş arkadaşlarınıza çemkirdiniz mi "Ben burda hastayım neden ilgilenmiyorsunuz, ilaç getirin çorba bulun" diye?

Abartmışsınız.
işte bu :) ne güzel yazmışsınız
ya konu sahibi Allah çaresiz hastalık vermesin
bende merak ettim abinize de böyle kaprislenidiniz mi

trip mi.. hiç sevmem bana ilgisiz geldiği için soğuk davrandım

bir çok dilde bunun adı trip. hem de manasızından.
erkek milletine de yazık dedirtiyorsunuz bazen hanımlar böyle konularla. hastasın da bir grip bunun için nasıl bi ilgi bekliyordun adam 2 saatte bir arıyor işte.
yalnız ben kahve kısmına takıldım. benim babamın kahve alışkanlığı da başka masum gibi gelmiş anneme ama sonunda 22 yıllık evliliği bitirtti haberin olsun.. kahve dediğin okeydir kağıttır berbat şeyler. şimdi sen savunmaya geçersin aman kırk yılda bir felan diye de ben yine de şuraya koyuyorum uyarımı..

Abartmışsınız.
hadi yaa simdi sizde böyle söyleyince kötü oldum halbuki hareketlerim bana cok haklıymışım gibi geliyor ya arayıp sormadan sormayada fark var annem bi defa sorsa gerçekten büyük bir ilgi alakayla sorduğunu bilirsin ama bu farklı ya kendinden biri gibi hissetmek istiyorsun şüphe duymak istemiyorsun sonuçta tam olarak tanıyamassın bu tür konularda onu anlamak için bi fırsat belki de çözmeye çalıştım fakat çözemediğim için hırçınlaştım.

Adam gayet normal davranmış. Fazla nazlanıp soğutmayın kendinizden. Ters teper.

bir çok dilde bunun adı trip. hem de manasızından.
erkek milletine de yazık dedirtiyorsunuz bazen hanımlar böyle konularla. hastasın da bir grip bunun için nasıl bi ilgi bekliyordun adam 2 saatte bir arıyor işte.
yalnız ben kahve kısmına takıldım. benim babamın kahve alışkanlığı da başka masum gibi gelmiş anneme ama sonunda 22 yıllık evliliği bitirtti haberin olsun.. kahve dediğin okeydir kağıttır berbat şeyler. şimdi sen savunmaya geçersin aman kırk yılda bir felan diye de ben yine de şuraya koyuyorum uyarımı..
ilk görüştüğümüz aylarda kahveye gidiyomusun dedim hayır sevmem dedi bende güldüm canım ben erkek olsam kahveden cıkmazdım dedim güldük beraber sakalaştım yani bu son bir aydır kahveden cıkmıyor cok tartıştım gitme neden gidiyosun yeter artık dedim bana ama hayatım hayalinde ki erkek olmaya çalışıyorum dedi:silah::skandal:ben şok gülsem mi ağlasam mı şakalastık saçmalama dedim gidiyo ya vallai gidiyo offff :KK1:

Back
X