haklı mıyım yoksa aşrı duygusallık mı çözemedim kızlar sevgilimin git gide bana olan ilgisinin azaldığını hissediyorum dün çok hastaydım aradı hasta oldugumu söyledim bana hasta değilsin dedii
sadece olmak üzeresin dikkat et dedi :) gülsem mi ağlasam mı... neyse dikkat et falan dedi kapattı 2 saat sonra aradı ne yapiyon dedi nasılsın yok tabi sıradan bi konusma yapıp kapattık.. 2 saat sonra aradı ne yapıyon :) sinirlendim hastayım hasta dedim ne yapcam ya dedim ee gelim hastaneye gidelim diyo duygusuz her aksam alır beni bende kızdım abimi çağırdm alacak beni işten gelme diye ben gelirim neden abini çağırdn dedi gerek yok dedim sonra msj attı ben kahvye gidiyorm diye tmm dedim 1 saat sonra aradı cvp vermedim taş seslerini duyacak havamda değilim dedim bana ama aşkım ben kağıt oynuyorum demiş :) :) sinirden gülmeye basladım gece 23:30 ewe dönmüş arıyo nasıl oldun dedim iyiyim uyucam iyi geceler kızdı teli kapattm bende çokta kötüydüm yani... her sabah arardı aramadı bu sabah .offf aynı durumda siz ne yapardınız ben mi abarttım anlamıyorum . tam konuyu oluşturuyordm aradı şimdi hiç bişey olmamış gibi konusuyor sinirrr