Arkadaşlar benim iskolik bir kocam var ikimizin ailesi aynı şehirde biz farklı bir şehirde oturuyoruz.. bebeğim olduktan sonra çalışmıyorum.. bu şehirde eşimin işi için kalıyoruz o da kendin ofisi var istese ailemizin olduğu yere gideriz ama orda bu kadar kazanamam diye gitmiyor. neyse esimin annesi babası geldi hem yılbaşı için hemde bana yardımcı olmak icin.. kaynanam gezme düşkünü babası da memnuniyetsiz. geldiklerinden beri kaynanam sürekli dışarı çıkıp gezmek istiyor ben hem bebeği çıkarmak istemiyorum bu soğukta hem de 3 tane belden fıtığım var yürüyemiyorum fizik tedaviye gidip geliyorum bunlarda evde 5 karış surat. adam da hiç annem babam gelmiş onlarla oturayım yok sabah 6 da gidip akşam 11 de geliyor... bugün sözde çalışmayacak ben fizik tedaviye gidince çıkmış evden... yılbaşı alışverişi yapacağız ne yapayım cok isim var diyor.. ben de babasının memnuniyetsiz tv nin karşısında cekyata uzanmış halinden rahatsız oluyorum.. ya ben ne yapacağım. bu adamın iskolikligiyle resmen isinden başka bir şey düşünmüyor.. ya her şeyimde yalnizim evde hep yalnızım.. ne desem kendini haklı çıkarıyor.. bir avukatla tartışmaya girmek bile zor.. bu yüzden bosanacak halim de yok ne yapmalıyım ya