Sinirlerim çok bozuk.. haksız mıyım ?

Eşim daha çok ceza davalarına bakıyor kendi ofisi var yardımcısı yok.. calisanlari çıktı.. kimse onun çalışma temposuna dayanmıyor. benim arabam var ama ofiste çocukla gerçekten çok zor oluyor...
tahmin ettim bu kadar yoğunsa cezacıdır diye
dayanamazlar evet işkoliklik çok ayrı birşey tam iki ay eşiniz gibi çalıştım ama acayip hasta oldum
o zamana kadar ne kadar çok çalıştıgımın farkında değildim

Gerçekten çalışıyor bazen bizi yanına çağırıyor burda sizi görürüm bir yandan da çalışırım diye.. ama bu soğukta ben sürekli bebeği çıkaramam ki... adam da tek derdi çalışmak işte..
Bebeğin çok küçük değilse kvgil ordayken brbeğini onlara bırak git eşine yardım et bu sayede görmüş olursun.hemde iş çıkışı bi yemek sinema filan yapardınız.

Madem maddi durumunuz iyi neden bir yardımcı tutmuyorsunuz kv.den beklemek yerine ?

Ailesinin burada olduğu zamanlarda daha erken gelmeli.

tahmin ettim bu kadar yoğunsa cezacıdır diye
dayanamazlar evet işkoliklik çok ayrı birşey tam iki ay eşiniz gibi çalıştım ama acayip hasta oldum
o zamana kadar ne kadar çok çalıştıgımın farkında değildim
çok az uyuyor.. 4 saat günde ben de hastalanacak diye korkmuyor değilim..

Madem maddi durumunuz iyi neden bir yardımcı tutmuyorsunuz kv.den beklemek yerine ?

Ailesinin burada olduğu zamanlarda daha erken gelmeli.
Sürekli gelecek bir yardımcı bir türlü tutturamadım.. çok nazlilar.. doktordan randevu almak daha kolay oluyor...

Bebeğin çok küçük değilse kvgil ordayken brbeğini onlara bırak git eşine yardım et bu sayede görmüş olursun.hemde iş çıkışı bi yemek sinema filan yapardınız.
Ya şimdi her şeye bir cevabı var demeyeceksinz soyleyjm kaynanam aşırı dikkatsiz oturduğu yerde uyuyakaliyor. çocuk uyanıkken her türlü zararı verebilir kendine bizimki tv izliyor ya da elinde telefon ya da uyuyor. geçen 2 dk bıraktım bebek uyuyordu kaynana tv karsisinda eve bir geldim çocuk ağlamaktan kendini parçalamış bizimki horluyor.... duymamış benimki de krizlerde.. ben de isterim kaynanaya bırakayım çıkayım.. anne olabilirim ama bende insanım kendime zaman ayırmak istiyorum 1 saat bile olsa artık bebek arabası olmadan dışarı çıkmak istiyorum.. ama hiçbir şekilde güvenemiyorum eşim de diyor anneme bırakma belli olmaz ne olacağı diye:KK12::cry:

Ya şimdi her şeye bir cevabı var demeyeceksinz soyleyjm kaynanam aşırı dikkatsiz oturduğu yerde uyuyakaliyor. çocuk uyanıkken her türlü zararı verebilir kendine bizimki tv izliyor ya da elinde telefon ya da uyuyor. geçen 2 dk bıraktım bebek uyuyordu kaynana tv karsisinda eve bir geldim çocuk ağlamaktan kendini parçalamış bizimki horluyor.... duymamış benimki de krizlerde.. ben de isterim kaynanaya bırakayım çıkayım.. anne olabilirim ama bende insanım kendime zaman ayırmak istiyorum 1 saat bile olsa artık bebek arabası olmadan dışarı çıkmak istiyorum.. ama hiçbir şekilde güvenemiyorum eşim de diyor anneme bırakma belli olmaz ne olacağı diye:KK12::cry:
Bir de ben de geleceğim der demezse surekli arar falan suratından anlarsın.. gezme var işin ucunda çünkü

Bırakma canım o zaman.kendi çocuklarını nasıl büyütmüş o nasıl bir vurdumduymazlık.

Yok yok çalışıyor ondan eminim... bu kadar çalışmasa böyle bir hayat yaşayamazdik tek çalışan olarak evde.. ama ben gerçekten para değil ilgili koca istiyorum ben evlendiğimde öyle para falan yoktu.. para istesem sevmedigim zengin biriyle evlenirdim

İyi de sabah altı akşam 11 ne çalışıyor

Getirsin evde çalışsın

Hani toplantı olur geç kalınır gözaltı olur geç kalınır da hergün 11 e kadar çalışılmaz

O kadar çok işi olan yanında birini çalıştırır yani kendine zaman satın alır

Açıkçası farklı bir şeyler yapıyor ya da evden uzak durmaya çalışıyor gibi geldi

Evde çocukla oynuyor konsantre olamıyorum diyor.. kesinlikle bebis uymuyorsa bırakıp odasına geçip çalışamıyor.. bırakamıyorum diyor.. kocası da hiçbir şeyden zevk almayı bilmeyen biri ne teklif etsen yok der karısı tam tersi.. gezme olsun yeter.. ev de pislikten idam hiç temizlik yapmadi 1 haftadı bizde.

Bakın evde çocukla oynuyor diyorsunuz da benim de çocuğum var yemek vs de yapıyorum

Evin hanımı benim sonuçta çamaşır yeri gelince bulaşık ortalığı topla çay yap meyve kes

Ben bunları yapıp hem de evde çalışabiliyorum klasörleri taşımak zor olsa da çalışıyorum

Eskiden bilgisayarlar masa üstü idi disketle ofise iş taşırdık gece 3 ye yapardık vs şimdi herşey online

Sistem yüklü bilgisayar yeter otel lobisinde iş yaptığımı da biliyorum bunlar ayrı

Ama hergün 6-23 normal değil

Back
X