sinirlerim cok bozuk nedir bu insanlarda ki anlayissizlik yeter ama...

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
3
Merhaba ablalarim arkadaşlarım hemen konuya gidiyorum ya klasik olarak bir haftadir bi AVM bin çocuk eğlence merkezinde ise basladim çocuğu olanlar bilir oradaki oyuncakların sesini aksama kasar o gurultude basim sisiyo biran önce servise binip sessizlik istiyorum daha alisamadim cunku bu arada servis şirkete ait neyse bugün cikista oh be dedim servise bindim basim catliyo hemen önüme bi kiz oturdu başladı telefonla konuşmaya karsidakine hayat hikayesini anlatıyor

dayanamadim koluna hafif dokunarak telefonu kapatma
sansin varmi dedim basladi yok senin için
kapatamam da kimse değilde sen mi
rahatsız oluyosun bide benimi dinliyosun
terbiyesiz falan dedi sinirlelerim tepeme
cikti kendimi zor tuttum ben sadece rica
ettim toplu tasima aracinda rahatsız eden
sensin dedim acil bi durum konusuyomus güya acil durumen fazla bi Bes dk olur biter bu başladı yol boyunca konuşmaya dayanamadim bende sirf kimse daha fazla rahatsız olmasin diye sustum neyse o tekrar telefona donuyo karsidakine diyoki cevabini verdim sustu bilmem ne zor tuttum kendimi gidesiye kadar konuştu simdi tekrar ayni serviste olacagiz haddini bildirmek iistiyorum çünküyaptigi cok yanlisti ve kendimi zor tuttum simdi ders
vermeliyim ki anlasin buyük ihtimal
inadina yapar artik siz olsaydiniz ne
yapardiniz şimdiden cok tesekkurler

Dinsizin hakkindan imansiz gelir; aynısını yap ona.

Yok onu yapamam bu defa servistekiler bana cephe alir gecen Kizi uyardi simdi kendisi yapiyor diye e sadece oa kiza bunun yanlis olduğunu bildirmek istiyorum ama basil çünkü ben hakliydim

İnsanlara ders vermek senin işin değil ki. İçinde bulunduğun durumlara ayak uydurmayı öğrenmelisin. Tak kulaklığını müzik dinle, müzik de mi istemiyorsun müziği kapat kulaklık kulağında kalsın, dışarının sesini duyma.
Şu devirde kime bu şekilde telefonu kapat desen doğal olarak tepki verir kapatmaz. Bunu hesaplaman gerekiyordu.

Çek kenara ve sıkıntını anlat anlamazsa yapcak bişey yok. Kulak tıpası al mümkünse işyerinde de kullan

Laaldeğil st: 47205090 .!.:
Ben o kadar yorgun olunca çevremi hiç duymuyorum.
Siz de kulaklıkla müzik dinleyin, kafanız dağılır.

Yorgunluk degil cocuklari çok seviyorum onlarla olmak bana enerji veriyor sorun oyuncaklar daki sesler 60 a yakin oyuncak var ve hepsi calisiuor o sesler beni çok kotu etkiliyor alisik olmadigimdan müzik sesi bile duymak istemiyorum disari cikinca en azından bi müddet kulaklikla hic duramam sorun kizin orda rica etmeme rağmen bana tepkiyle yaklasip devam etmesi haddini nasip bildirebilirim ki

Telefonu kapatman mümkün mü dersen o da tepki verir. Bu saygısızlık yapmasını gerektirmezdi fakat siz bir başkasının telefon kapatmasını isteyemezsiniz ki.

Sadece biraz daha sessiz konuşabilir misiniz diye söylersiniz.

Arkadaşlara katılıyorum.
Kulaklık olmasa da tıpalar var onlardan alıp takabilirsiniz. Kulakları ağrıtmıyor kulaklık gibi.

İnsanlara ders vermek senin işin değil ki. İçinde bulunduğun durumlara ayak uydurmayı öğrenmelisin. Tak kulaklığını müzik dinle, müzik de mi istemiyorsun müziği kapat kulaklık kulağında kalsın, dışarının sesini duyma.
Şu devirde kime bu şekilde telefonu kapat
desen doğal olarak tepki verir k

Pardon yanlis anlasildim galiba ben sadece bana yapilan Tavira karsi ders vermek istediğimi söyledim sadece rica ettim.bu derece tepkiyi hak etmedim ayrıca toplum kuralları denen bisey var ve o toplumda ayak uydurmasi gereken kişi ben değil o cunkubrahatsiz eden o bir nun bilincinde olmak çok zor olmasa gerek

[QUOTE="FrKafka, diye söylersiniz.

Arkadaşlara katılıyorum.
Kulaklık olmasa da tıpalar var onlardan alıp takabilirsiniz. Kulakları ağrıtdiye 2 dk 5 kulaklık gibi.[/QUOTE]

İyice ben kapatma sansin varmi dedim direk bagirdi cagirdi hem bunun kendisini düşünmesi gerekmiyordu servisteyim insanlar rahatsız olur diye 2 dk 5 dk olsa anlarim da tam yarim saat car car dayanamadim bende bu benim hakkim degilmiydi yani siz olsaydiniz bu derce mi tepki gosterirdiniz

Jesminee Jesminee alıntılayamamışsın.

Toplum kurallarında yolda, otobüste, serviste telefonla konuşulmaz diye bir şey yok. Telefonu kapatmasını istemen saçma olmuş doğal olarak. Daha sessiz olabilir misin diye sorabilirdin, yerini değiştirip daha uzağa gidebilirdin. Diğer arkadaşın hatası muhtemelen yüksek sesle konuşmak, telefonda konuşmak değil. Rahatsız olanın kendi çözümünü üretmesi gerekir bu tip durumlarda. Çünkü düşündüğün gibi toplu yaşam kurallarına aykırı bişey yapmamış.

Uğraşmaya değmez Arsız tiplerle. Sizin vereceğiniz derside anlamaz çünkü. Toplum içinde rahatsız edici şekilde telde konuşan kişi başta görgüsüz ve yaban olduğunu etrafa kanıtlıyor zaten. Bu yüzden hiç olmamış gibi davranın bence.

Simdi biri bana dese bende derim hayir kapatamam kusura bakma. Ama o kiz eger cok sesli bagirarak konusuyorduysa o halde rahatsiz olman normal bazi insanlar toplu tasima araclarinda gercekten bagirarak telefonla konusuyor. Öyleyse eger kiza deseydin birazcik daha sessiz konusabilirmisiniz diye eger kiz normalse zaten tamam derdi buna

Ben de sinir olurum böylelerine. Aslında şöför uyarmalı dikkatimi dağıtıyorsunuz diye. Ben mecbur muyum insanların özellerini dinlemeye.

Sen ne yaparsan yap anlamaz o , zira arsız bir tip demek ki kibarca uyardığın halde üste çıkıyor. Hiç muhattap olup kaliteni bozma. Kulak tıpacı iyi fikir, tekrar car car konuşursa takar keyfine bakarsın

Back
X