- 20 Ekim 2015
- 60
- 11
- 3
Merhaba ablalarim arkadaşlarım hemen konuya gidiyorum ya klasik olarak bir haftadir bi AVM bin çocuk eğlence merkezinde ise basladim çocuğu olanlar bilir oradaki oyuncakların sesini aksama kasar o gurultude basim sisiyo biran önce servise binip sessizlik istiyorum daha alisamadim cunku bu arada servis şirkete ait neyse bugün cikista oh be dedim servise bindim basim catliyo hemen önüme bi kiz oturdu başladı telefonla konuşmaya karsidakine hayat hikayesini anlatıyor
dayanamadim koluna hafif dokunarak telefonu kapatma
sansin varmi dedim basladi yok senin için
kapatamam da kimse değilde sen mi
rahatsız oluyosun bide benimi dinliyosun
terbiyesiz falan dedi sinirlelerim tepeme
cikti kendimi zor tuttum ben sadece rica
ettim toplu tasima aracinda rahatsız eden
sensin dedim acil bi durum konusuyomus güya acil durumen fazla bi Bes dk olur biter bu başladı yol boyunca konuşmaya dayanamadim bende sirf kimse daha fazla rahatsız olmasin diye sustum neyse o tekrar telefona donuyo karsidakine diyoki cevabini verdim sustu bilmem ne zor tuttum kendimi gidesiye kadar konuştu simdi tekrar ayni serviste olacagiz haddini bildirmek iistiyorum çünküyaptigi cok yanlisti ve kendimi zor tuttum simdi ders
vermeliyim ki anlasin buyük ihtimal
inadina yapar artik siz olsaydiniz ne
yapardiniz şimdiden cok tesekkurler
dayanamadim koluna hafif dokunarak telefonu kapatma
sansin varmi dedim basladi yok senin için
kapatamam da kimse değilde sen mi
rahatsız oluyosun bide benimi dinliyosun
terbiyesiz falan dedi sinirlelerim tepeme
cikti kendimi zor tuttum ben sadece rica
ettim toplu tasima aracinda rahatsız eden
sensin dedim acil bi durum konusuyomus güya acil durumen fazla bi Bes dk olur biter bu başladı yol boyunca konuşmaya dayanamadim bende sirf kimse daha fazla rahatsız olmasin diye sustum neyse o tekrar telefona donuyo karsidakine diyoki cevabini verdim sustu bilmem ne zor tuttum kendimi gidesiye kadar konuştu simdi tekrar ayni serviste olacagiz haddini bildirmek iistiyorum çünküyaptigi cok yanlisti ve kendimi zor tuttum simdi ders
vermeliyim ki anlasin buyük ihtimal
inadina yapar artik siz olsaydiniz ne
yapardiniz şimdiden cok tesekkurler