sinirlerim çok bozuk paylaşmak istedim :(

Eltine aklında başka bir model olup olmadığını gerçekte nasıl bir şey istediğini sorabilirsin hatta şöyle de olur sizin eve olacak çok güzel bir model var aklımda de onun için de bir tv ünitesi tasarla böylece hem ilişkileriniz bozulmamış olur hem onun için bir şey yapmış olursun hem de senin evindeki mobilya gibi olmaz.

İnsanlar hayatta ne dertlerle uğraşıyor, daha bir iki ay önce kadıncağızın teki üşüyüp ağlayan bebeklerini soğukta saç kurutma makinesiyle ısıtmaya çalışırken dayanamadı intihar etti. Ve senin derdin de tv ünitenin eltininkiyle aynı olacak olması. Ne diyeyim Allah daha büyük dert göstermesin.

hayatın tv ünitesinden ibaret olmadığının farkında olmayacak kadar şuursuz değilim hanfendi, hayatta her dakika yaşanan milyonlarca olay ve felaket var, biz burada her konuyu konuşuyoruz yaşadığımız olaylar hakkında fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. burada ufak tefek sıkıntılarımızı paylaşırken yeryüzünde yaşanan daha kötü olayları yok saymıyoruz. paylaştığım konu kk de paylaşılması gereken yerde ve paylaşımımla ilgilyardımcı fikirler alıyorum arkadaşlarımdan.

şimsi sizin derdiniz nedir Allah aşkına, yorumunuzu çok saçma buldum, hayatta daha önemli ve acıklı olaylardan bahsederek dikkatleri üstünüze çekmeye ve açtığım konu hakkında beni bozmaya çalışmışsınız anlaşılan, bozulmadım söylim, ama gereksiz yorumunuza ihtiyacım yoktu, söylemiş olduğunuzu olaylar her geçen gün yaşanıyor ve yaşanacak bunlar hayatın gerçekleri, o zaman gazatedeki 3. sayfa haberler yüzünden sitede eğlenceli ve ufak tefek can sıkıcı şeylerden bahsetmeyelim, bu site paylaşım alanıdır efendim herkes her istediğini bazı ölçüler çerçevesinde paylaşabilir. şimdi lütfen topiğime yorum yapmaz mısınız lütfen?

bu ne canım tişört değil etek değil almak istediği siz ona kızıp durup durup yenısını alamazsınız ki

eltinde pek görmemişmiş :19:

Ne olur aynısı yada benzeri eltinizde olsa size ne zararı var ki...eşinizle tartışıyorsunuz hatta belkide bir tv ünitesi yüzünden eşinizin kalbini kırıyorsunuz...

Benim eltimde yapar aynısını hatta artık alıştım ama bunu hiç kendime dert etmedim...geçenlerde kendime baharat takımı aldım aynısını ona da aldım...Art niyetli düşünmem asla beni kıskandığını hele hiç düşünmem...Benim kullandığım bir şeyi beğenebilir o da evinde olmasını isteyebilir...

Nacizane şahsi düşüncemdir tabi ki bunlar...Size tavsiyem bunun için canınızı sıkmayınız...

ah ah nolucak bu kiskanc eltilerin hali bir tanede benim basimda, gezmemden tutunda ayakkabima kadar kiskaniyo kaynim esime soylemis sastim kaldim valla ne insanlar var bu yeryüzünde! yerden göğe kadar sinir olmakta haklisiniz ama ben konusun derim eltinizle birazcik akli basina gelsin !!

İnsanlar hayatta ne dertlerle uğraşıyor, daha bir iki ay önce kadıncağızın teki üşüyüp ağlayan bebeklerini soğukta saç kurutma makinesiyle ısıtmaya çalışırken dayanamadı intihar etti. Ve senin derdin de tv ünitenin eltininkiyle aynı olacak olması. Ne diyeyim Allah daha büyük dert göstermesin.

Seloş çok haklısın aslında,çok güzel söylemişsin ama insanlar çok büyük dertlerle uğraşıyor diye ufak sıkıntılarımızı bile paylaşamayacak mıyız? o haberi bende izledim ve bin anne olarak gözyaşlarına boğuldum ama sonra herkes gibi yine kendi hayatıma dertlerime döndüm.bize ufak gelen bu sorun konu sahibi için büyük olabilir,canını sıkmış olabilir..bence hiç kimsenin derdini küçümsememeliyiz..bak sana bir örnek vereyim,3 yıl çocuğum olmadı ve tedaviyle anne oldum.o zamanlar üzülüp ağlayınca ki bu bana göre çok büyük bir problemdi,çevremde ki bazı insanlar "aa bak şuna neye üzülüyor,çocuğu olup ölenler,sakat olanlar var haline şükret" derlerdi ve inan çok sinirim bozulurdu..tamam onlar daha büyük dertler ama benim derdim de bu..herkes yaşadığını bilir.

bütün eltilerde olan bi durum canım zamanla alışırsın :52: Canını sıkmaya değmez iki eşya için:9: Benim yengemde ( annemin eltisi olur :1:) annem ne alsa bi hafta geçmeden sorar soruşturur ne yapar eder aynını bulurdu valla helal olsun demek lazım herkes yapamaz çünkü :51 Annemin koltuk takımıyla yengeminki aynı mesela :9: Çocuk odaları mutfak masaları hep aynı örnek:9: Zamanla alışırsın daha devamı gelir henüz yenisin:9:

bence en büyük sorununuz bu olsun:) sizin zevkinizi evinizi vs çok beğenmiş ve kendisininde olsun istemiş boşver bence, yaptırsa bile evin bir parçasının aynı olması tüm atmosferi aynı yapmaz, sonuçta sizin yaratıcılığınızın ondan daha iyi olduğu ortada.. sizin evinizin aynısı olamaz ne yapsa, o havayı yaratmak başka birşey taklit etmek başka=) bence üzmeyin kendinizi:)

Elbette en büyük derdiniz bu olsun Allah başka dert vermesin...

Ama; bende olsa bende sinirden deli olurdum...
Konuş eltinle canım. Ama tatlı dille tabiiki... Canım ya benim yaptığımın aynısını yapmasan, ikimizinkide değişik olsa.. Hem seninkinide beraber çizeriz falan de.
Hani aranızda bozulmasın yani...

Ne cins insanlar var yahu :)

seni o kadar iyi anlıyorumki bendede var öyle bir elti kocasıda aynı eşim çok sever teknolojik aletleri tablet olsun telefon olsun takip eder alır eşim alınca hooop bunlardada aynısından sinir oluyorumda ne yapıcaksın canım :47::47:

Arkadaşlar merhaba,

dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?

bunun için güzel canımı hiiiiiç sıkmazdım...önce ben düşünmüşüm orijinali bende fikir benden çıkmış kimin taklit olduğu belli...bir de yazık böyle küçük şeylerle hayatınızı ve evliliğinizi zehir etmeyin bence .... siz bildiğiniz gibi yaşayın bırakın etrafınızdakiler ne yaparsa yapsın...

Arkadaşlar merhaba,

dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?

ay ne fesat kadınmış oda. Belkide fesatlıktan değilde beğenmştir ama olmaz ya :.. ben Söylerim senın yerınde olsam : aaa ne güzel Bizimkilerin aynısı olmuş Güle Güle kullan de sırıt :1: :1:

ben de bozulurdum ama bir yandan sevinirdim ne güzel demekki zevkliyim benim eşyalarımı beğenmiş derdim herhalde sonuçta herkez senden esinlendiğini düşünücek ilk önce sen aldın yaptın yapıcak bişey yok gibi görünüyor

Canım benim biraz haklısın sen şimdi daha yeni evlisin,heveslisin,meraklısın hakkındır.Ama anladığım kadarıyla eltin senin kadar becerikli,zevkli ve düşünceli değil.Aslında duyar duymaz düşüncelerini paylaşmalıydın bence.En iyisi müsait bir zamanda konunun açılmasını sağla ve eltine deki"valla şekerim tv ünitesi tamamen benim tasarımım beğenmenize sevindim,sen de kendi tv üniteni çiz de görelim bakalım ne kadar zevklisin,en azından görenlere deriz ki biz iki elti çok zevkliyiz kimse de görülmemiş birşey olsun dedik kendimiz çizdik,deriz"de ee eşek değil ya anlar herhalde."istersen gel senin için de,senin zevkine göre bir model çizelim"falan de.Baktın anlamıyor bu benim zevkim isteseydim bende gider demode birşeyler alırdım,özendim bezendim şekerim senin hiç mi zevkin yok ayol hep aynı hep aynı mı kullanacağız"de.Ya aslında söylenecek çok şey var bence sinirlenmeden,sakince konuş "zaten koltuk takımımız bile aynı olmuş bir evden iki tane olmasına ne gerek var,insanları sıkmayalım" denilebilir.Kolay gelsin tatlım sakin ol kendini yıpratma...

kıskanmış işte neden sinir oluyorsun ki, kendisine de yaptırsa ne olacak. sendekinden başkasında da olması okadar da dert olmamalı.
Sonuçta sendekinin aynısından da kullanan bir sürü kişi vardır. evinizi yeniletince başka alırsın ömür boyu bunları kullanacak değilsiniz ya ya da kendinkileri verin onlara parasını alın siz kendize başka beğenin illa farklı istiyorsanız

Son düzenleme:
can sıkmaya değmez canım boşver gitsin.senin zevkin ve zekanla yapılmış bir taklittten öteye geçemez.bunun bilinmesi yeter bence..

bu konunun ne kadar can sıkıcı olduğunu bende geçen yıl yaşadım
aynı mahallede oturduğumuz bir çocukluk arkadaşım var
yılda 2 - 3 kez birbirimizin evine gider geliriz
beni çok kıskandığını her zaman hissederdim
bir gün onlara çaya gittik eşimle
eve girdiğim anda şok oldum
evini benim evle aynı renge boyatmış
ben koltuk takımımı 2 ay önce değiştirmiştim, benimkilerin aynısından gidip almışlar
koltuklara uygun halı almıştım, halınında aynısını almışlar
evdeki ufak tefek süs eşyaları bile benimkilerin tıpatıp aynısı
ikimizinde çocukları aynı yaşta, çocuğunun üzerindeki kıyafetler bile benim oğlumun kıyafetleriyle aynıydı
içeri girdikten bir kaç dakika sonra eşim dediki
ya arkadaş bu evin bizim evden bi farkı kalmamış
ben akşamları direk buraya geleyim işten
burası durağa daha yakın dedi :)
karı koca ikiside çok bozuldular, belli etmemeye çalıştılar ama
o an anladımki sadece arkadaşım değil, kocasıda en az onun kadar kıskançmış
öyle sinir oldum ki
o günden sonra ne zaman bana gelmek istese hep bir bahane uyduruyorum, istemiyorum evime gelmesini
bende gitmiyorum onlara.

eltin icinde bir tane ciz...nasilsa senin zevkine güveniyor..senden cizilen seyi ayni olmasda yaptirir

Back
X