Arkadaşlar merhaba,
dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?