sinirlerim çok bozuk paylaşmak istedim :(

böyle bir şey yaşasam ben gurur duyarım,zevkime güvendikleri için.:1:
oturma grubu almıştık,bir arkadaşımın çok hoşuna gitti.nereden aldığımı sordu,söyledim,gitmiş bakmış aynısı kalmamış.aradan zaman geçti ben gezerken aynısını bir mağaza da gördüm arkadaşımı aradım,bak burada var diye.ama o arada başka almışlar:34:

Aynen ben de evimde benim tasarladığım bir eşyayı bir tanıdığım görüp aynısını yaptırmak istese hiç rahatsız olmam..Aksine zevkimi beğenmeleri gururumu okşar..İlla sadece bende olmalı vs diye aklıma gelmez..Bunun için sinirlerim bozulmaz,arkadaşlığım da bitmez..Demek ki zevklerimiz aynıymış diye düşünürüm..

Aynen ben de evimde benim tasarladığım bir eşyayı bir tanıdığım görüp aynısını yaptırmak istese hiç rahatsız olmam..Aksine zevkimi beğenmeleri gururumu okşar..İlla sadece bende olmalı vs diye aklıma gelmez..Bunun için sinirlerim bozulmaz,arkadaşlığım da bitmez..Demek ki zevklerimiz aynıymış diye düşünürüm..

evet katılıyorum bencede güzel birşey bu..

şimdi eşime söyledim senin fikrin ne diye?
na var bunda diyor?
dedim ki mesela bayanın eşi, abisiyle konuşsun aynısını yaptırmasınlar.
eşim de diyor ki söylediğin çok garip:) benim hoşuma gider diyor

üzülmeye değmez arkadaşım senin evinde farklı onun evinde farklı durur.eltiniz çok düşünceli olsaydı zaten aynısından istemezdi ama bence onun da kalbini kırmayın.sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

dün akşamdan beri sinirlerim çok bozuk, size konuyu en başından anlatıyım akıl vern lütfen.
3 aylık yeni evli bir çiftiz, evimizdeki eşyaları alırken her evlenecek çift gibi kendi zevkimizce herşeyimizin çok güzel olmasını istedik, yapım gereğide değişik ve kimsede görülmemiş şeyleri kullanmayı severim, bunun için eşyalarımızı seçerkende aynı özenle seçtik, çok aradık, çok yorulduk, gerktiği yerlerde bazı şeyler için kolları sıvadık kendimiz müdahale ettik, kayınvalidemin apartmanından evimizi de aldık çok şükür, aldığımız daire giriş katıydı ve kayınvalidem kendi isteği ile aldığımız eve taşındı, bizde onun oturduğu eve taşındık, bazı dokunuşlarla sanki evi baştan yaptık görenler inanamadı bu ev o evmi şimdi falan dediler. Tüm eşyalarımızı bütçemiz yettiğince aldık, tv ünitesi salonun çehresini belirdeği için çok farklı olsun göz alıcı olsun istedik, bunun için çok gezdik, çok aradık kendi zevkimize uygun bir ünite bulamadık, ben işyerimde boş zamanlarımda istediğim üniteyi kendim çizdim sonunda ve mobilyacımıza giderek bir hevesle yaptırdık, velhassıl güzel de oldu. Herkes çok beğendi,buraya kadar herşey çok güzel.
Sinirlemi bozan olay ;şimdi 8 yıllık evli olan eltimler de bizim tv ünitemizin aynısını yaptıracaklarmış ve köşe koltuğumun aynısını almışlar, dün akşam eltimdeydik bu haberi aldığımda sinirden lokmalar boğazıma dizildi, ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim, ben daha 3 aylık evliyim heveesle dizdiğim salonumdan eşyalarımdan soğudum, insan bukadar düşüncesiz olabilir mi allah aşkına yeryüzünde başka tv ünitesi kalmamış gibi, kızlar gerçekten okadar sinirliyimki, eltimin düşüncesizlikleri daha 3. Ayda bıktırdı beni, evlerimize gelip gidenler aynı insanlar, ikimizin salonu da aynı, eşyalar aynı, bir kadın bunu nasıl kabul eder allah aşkına, ben kendime yediremem başkasında gördüğüm şeyin aynısını evime yaptırmayı heleki eltiyiz yani, azımı açıp tek kelime söyleyemedim, moralimin bozukluğuyla kaldım dün akşam, yolda eşime püskürdüm nasıl olur böyle şey başka tv ünitesimi kalmadı diye, en çok moralimi bozanda eşimin yorumları oldu, ona göre gayet normalmiş, nevar canım kadın onu beğenmiş yaptırmak istiyo diyo ve yorumları ile çok kırdı kalbimi, en azından o anlasaydı, erkek tabi umrunda olmadı, sinirlerim çok buzuk arkadaşlar, sizin tavrınız ne olurdu?

Ben böyle seyler icin hic keyfimi bozmam, üc günlük dünya, bugün variz yarin yoguz sizde moralinizi bozmayin.
Ne var ki, sizin esyanizin aynisi baskasinda olsa ne olmasa ne.
Bir de bunun kiyafet versiyonu var, ayni kiyafeti giydik eyvahcilar. Baska derdiniz mi yok Allah askina.

eşya neyse de kıyafet olayı bana da komik geliyor..okulda üç bayan öğretmen aynı hırkayı almışız ve ne hikmetse hep aynı gün giyiyorduk..üçüz gibi dolaşıyorduk valla,hiçbirimizde gocunmadık bundan..hatta bazı arkadaşlar belediye mi dağıttı bunları nedir diye dalga da geçtiler :9::9:

beğenilmek ve taklit edilmek bence güzel,gurur verici..

bence boş yere üzülüyorsun, yani eltin kıskanç ama sende de kıskançlık var bence. neden başkası seni taklit edince bozuluyorsun ki, taklitler aslını yaşatır sadece. bence bu sorun bile değil, ayrıca taklit etmek isterse de onu durduramazsın, istediğini alır, isterse kopyalar senin evini baştan sona. Ben umursamazdım, ne halleri varsa görsünler derdim sanırım.

benimde hoşuma gitmezdi ama siz önce aldığınız için taklit eden o,bu yüzden üzülmeyin.bu arada evinizi çok merak ettim keşke paylaşsanız

Ey Yüce yaradanım; mahşer günü hepimiz 2 metre beyaz kefenle huzurunda olacağız.Kimse benim kefenim senin kefeninle aynı olmasın diyemeyecek..:50:

bu forumdaki tek kötü niyetli benim sanırım.
böyle bir şeyi yaşasam,hele ki 3 aylık evliyken,sinirden deliye dönerdim.
bir de ona çiz demiş arkadaşlar,ben asla böyle bir şey yapmazdım.
gerçekten iyi niyetli biri olsa,gelir danışır zaten,yardım ister vs..
bununki düpedüz kıskançlık.
böyle evler gördüm ben,birbirinin aynı,dışardan gören insanın ilk düşündüğü eltlerin birbirini kıskandığı,arada rekabet olduğu vs..
konu nekoltuk,ne tv ünitesi benim için,gurursuzluk,görmemişlik:47:

KAPINA: TAKLİTLERİMDEN SAKININIZ DİYE NOT AS :9::9::9:

Tatlım gülüyorum ama yanlış anlama cidden sinir bozucu bir duruma ancak böyle gülünüp geçilir. Yoksa rahatlayamazsın..Eşinin seni anlamaması çok kötü olmuş ama erkekler bir yere kadar ailevi konularda destek oluyor, abartırsan ağzının payını alıyorsun malesef...

Şimdi zaten yeni evlisin baştan değiştiremezsin, biraz düşün bakalım nasıl farklılık katabilirsin evine, ki zaten sana gelip görmüş olanlar eltine gittiğinde acayip güleceklerdir eltinin haline bundan mutlu olabilirsin aslında...

Hayır ben insanların neden daha yaratıcı olup daha iyisini yapmaya çalışmak yerine taklit etmeyi seçmelerini anlayamıyorum ama yol ver gitsin..

Kendini üzmeye değmez,küçük farklılıklar yapmaya çalışabilirsin evinde..

Mesela el emeği ile yapabileceğin şeylere ağırlık ver vaktin varsa, senin gibi beceremezse ortada kalır :52:

eltiyle evlerınız aynı olunca şimdi insan bide şunu söylemek ister ilk önce ben yaptım önce ben buldum bu üniteyi vallahi ben çizdim o benden kopya çekti ben ona bakmadım :52:

çok gıcık bi durum

Son düzenleme:
İlginç kişilikler bunlar ya gerçekten, asalak, parazit tipler üretmek yerine kopya çekip bolca sinir bozarlar, tavrını belli et fazla da samimi olma, o neymiş öyle cık cık cık....

benimde hoşuma gitmezdi ama siz önce aldığınız için taklit eden o,bu yüzden üzülmeyin.bu arada evinizi çok merak ettim keşke paylaşsanız

geçen gün evimin fotoğraflarını çektim paylaşmak için ancak bir hata oluştu, ne yaptımsa fotoğraf ekleyemedim, nasılda heveslenmiştim, yine denicem ama sorununun ne olduğunu anlayamıyorum, eklenti eklerken uzunca bekletiyor ve başarız diyor, üzerinde çalışmam lazım fotoları eklersem haber veririm canım. bu arada yorumların ve desteğin için teşekkürler.

şimdi eşime söyledim senin fikrin ne diye?
na var bunda diyor?
dedim ki mesela bayanın eşi, abisiyle konuşsun aynısını yaptırmasınlar.
eşim de diyor ki söylediğin çok garip:) benim hoşuma gider diyor

canım öncelikle eşinden fikir alacak kadar dikkate aldığın için teşekkür ederim, bilmiyorum yaa erkeklerin yorumu daha farklı luyor galiba bu gibi durumlara karşı, gerçi sadece erkekler değil her insanın fikri ayrı, bana çok ters gelen yorumlar aldım mesela.

Bunun benzer bi versiyonu bende var bacım her geldiğinde evi gezer yeni neler alınmış inceler içinin gittiğinide belli eder hatun benden sonra sürekli evine bişeyler almaya başladı ama köklü bi değişim yapamıyo gidip aynısını alcak kadarda yapmaz heralde ama işte hemen hemen her eltide görümcede var malesef böyle huylar. Seninki cidden abartmış birebir aynısını yaptırmak büyük cesaret işi hatta salaklık çünkü zaten sende gören gördü şimdi ona gidenler senden özendiğini görecekler yada seninde evine yeni gelenler olursa laf arası söyleyiverirsin ben çizdim özel yaptırdım eltimde beğendi yaptırdı falan diye seni kimse ayıplamazki herkes ona güler bence sonradan vazgeçip yaptırmıcaktır utanır birebir aynısı olmasından ama o kadar cahilse yaptırırsa boşver dediğim gibi kendisi rezil olur eşinle tartışmana değmez... Ben nişanlıyken kuzenim yeni eşyalar aldı beraber gittik eşya bakmaya ama o bizden önce aldı benim çok beğendiğim bi halı vardı onu aldı bende vazgeçemedim gittim aynısını aldım misafir odamın koltuklarını başka bi modelden beğenip kumaşlarını değiştirdim kuzenimin koltuk kumaşıyla benzedi onlarda çünkü halıyla çok yakışıyolardı geçende biri bana kuzenin seni taklit etmiş eşyalarının aynısını almış dedi bende yoo ben taklit etmiş oldum çünkü benim beğendiklerimi aldı bende vazgeçmedim dedim herkesin evinde farklı duruyo benzeselerde modellerde farklı aslında ve benden sonra benim koltuklardan bi sürü insan aldı ama renkleri farklı olunca odalarıda büyük olmayınca hiç güzel durmadı takılma bunlara herkesin evi farklı duruşu farklı kendisinde zevk yoksa seni taklit etmekle bişey beceremez biz hiç takılmadık böyle şeylere benim kıyafetlerimi görüp gidip alanda çoktur ama kızmam herkeste duruşu farklı eminim sendeki kadar güzel durmıcaktır o eşyalar.

Son düzenleme:
Back
X