Canım yaa. Her şeyden öbce sağlığın var onun için şükret ki ne halde olan insanlar var. Yeni bir iş bulursun daha da güzel. Allah bir kapıyı kapatırsa diğer kapıyı açar.
Sevgili maviay...
Yaşıt sayılırız, bende 26 yaşındayım.
Mutlumuyum gerçek anlamda bilmiyorum, ama mutlu olmaya çalışıyorum...
Sende mutlu olmaya çalışmalısın.
Herkesin hayatında sorunlar var... hiç kimsenin hayatı basit değil.
İlk etap, eline bir kalem ve kağıt al.
Hayallerini yaz ve o hayallere nasıl ulaşırsın onları belirle bu kağıt üzerine.
Sonra hayallerini gerçekleştirebilmek için adım at ve çabala.
İnsanlara bakma önce kendi hayatını yaşaman lazım, ne yazık ki bu böyle.
Kendi mutlu hayatını kurabilmek için bunları bilmen ve yapman lazım.
En önemli soru : "ben ne istiyorum, hayalim nedir, ulaşmak için ne yapmalıyım, ne için bu dünya ya geldim ?"
Çok üzüldüm
Annenizden bahsetmemişsiniz anneniz yokmu acaba ?
Benimde babam çalışıp eve bakmazdı biz çalışıp didinip eve katkıda bulunmaya çalışırdık o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..
sabredin önünüzde Emininki çok güzel bir kapı var ve onun açılacağı günü bekleyin
Allah yardımcınız olsun :)
Çok üzüldüm
Annenizden bahsetmemişsiniz anneniz yokmu acaba ?
Benimde babam çalışıp eve bakmazdı biz çalışıp didinip eve katkıda bulunmaya çalışırdık o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..
sabredin önünüzde Emininki çok güzel bir kapı var ve onun açılacağı günü bekleyin
Allah yardımcınız olsun :)
Umarım vardır o kapı. Sizin kapınız acıldı galiba ne mutlu :)
Aynen canım açıldı şükürler olsun o yüzden umudunu kaybetme pozitif ol kendine güven Mesela Yen’i arkadaşlıklar edin sana iy gelirler
belki ne dersin ?
Yenilik her zaman iyidir çünkü :)
Al her şeyi göze gir bı ise o evden kurtul,bak o zaman hayata bakışında degisecek,her konunda evden söz ettiğim için söyledim yoksa o evi nimet sayanlarda vardır mutlaka.
Ben anlamadım neden herkese ayrı eve çık deniyor? Kızın annesi yıllardır çekiyor onu bırakıp mı çıksın?
Hayır bir de eve çıkmak kolay mı? Kirası var depozitosu var, eşyası var, elektriği suyu var. Yemeği temizliği var. Hem yalnızlık insanı daha da mutsuz eder.
Bir iş için çabalayın gidin arayın inşallah bulursunuz.
Valla o maddi durumu iyi olan insan için geçerlidir. Evler en az 1000 lira kira, depozito olarak girişte 3 kira bedeli istiyorlar, elektriği suyu doğalgazı açtırması da gitti sana 1000 küsür lira e tabi eşya da alacak hadi ikinci el alsın her şeyi o da en az eder 4bin lira. E cartı curtu yemeği falanı filanı bu Kızın ayrı eve çıkması için en az 10bin lirası olması gerekiyor.şahsen ben insanın belli bi yaşa geldikten sonra (ki bence 20 ideal) aileden ayrılması gerektiğinin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. konu sahibi evde mutlu değil,ev beni boğuyor diyor. ailece taşınma şansları olursa ne mutlu onlara ama hayır ailece gidemiyoruz,babam ayrılmıyor evden diyorsa da bence kendi mutluluğu ve sağlığı için evden ayrılabilir.
ben bu yüzden evden ayrılma şansı olup olmadığını sordum en azından.
Valla o maddi durumu iyi olan insan için geçerlidir. Evler en az 1000 lira kira, depozito olarak girişte 3 kira bedeli istiyorlar, elektriği suyu doğalgazı açtırması da gitti sana 1000 küsür lira e tabi eşya da alacak hadi ikinci el alsın her şeyi o da en az eder 4bin lira. E cartı curtu yemeği falanı filanı bu Kızın ayrı eve çıkması için en az 10bin lirası olması gerekiyor.
Yani öyle 2000 lira maaşla ayrı eve çıkılmıyor artık. Hayatın gerçekleri önemli, benim senin ne düşündüğümüz değil.
Allah yardımcın olsun yaşadıkların zor insan ailesini seçemiyor değiştiremiyor malesef ama kardeşine kızdım açıkçası sen uğraşırken onun keyfine göre davranması sorumsuz olması can sıkıcı. Biz de benzer sıkıntılar yaşadık ama kardeşlerle beraber mücadele ettik düşünüyorum da onlar böyle sorumsuzca davransaydi kızardım kendimi enayi gibi hissederdim. Bence kardeşine çok fazla destek olma sana güvendikce hiç çalışmaz senin de annenin de ihtayaci var spor da temel ihtiyaç değil o kadar istiyosa girsin bir işe kendi ödesin. Eğitimi ya da mesleği için olsa para sakınılmaz verilir tabiki ama o kadar sıkıntınız içinde bunları düşünmesi bencillik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?