Off diyerek söze baslamak inanin cok SIKICI bir durum ama elimden gelen birsey yok..
Kizlar ben bir baska Ülkede dünyaya geldim,
esimle 4 sene flört sonra evliligimiz oldu,Esim Türk degil,evlilikten sonra Almanya,ya yerlestik...Esim dünya iyisi bir adamdir,bana en ufak laf söylemis yada bagirmis degildir..Annesi ile problem icindeyiz,önceden ufaktan ufaktan vardi ama hic kavga etmemistik...
esimle 4 sene flört sonra evliligimiz oldu,Esim Türk degil,evlilikten sonra Almanya,ya yerlestik...Esim dünya iyisi bir adamdir,bana en ufak laf söylemis yada bagirmis degildir..Annesi ile problem icindeyiz,önceden ufaktan ufaktan vardi ama hic kavga etmemistik...
Biz esimle uzak bir yere 1 haftaligina gittik,geldik eve bakiyorum annesi konusmuyor bizimle,esim üsteledi neden konusmuyorsun,o suratin ne falan,kadin bagirmaya basladi öyle bagiriyorki yer gök inledi sanki.Ben durmadim kavga esnasinda cünkü sese kavgaya gelemiyorum...
Ardindan esim annesi ile epey kavga etmis ve eve geldi derken bir baktik tel geldi ikinizde gelin dedi annesi,bizde gittik,bu sefer bana bagirdi kizdi,derdin nedir dedim,e gidiyorsunuz neden izin almiyorsunuz
edim ben senin karin degilim sende benim kocam degilsin,ne diye gelip senden izin alayim vs..Geldigimden beri türlü türlü entirikalar ceviriyordu ve sonra hep kendini aklamaya calisiyordu..En sonunda patladim,sen bana karisamazsin,kocam burda ki ben ondan bile izin almiyorum,gelip senden ne diye izin alayim dedim..

Arada bagrislar cagrislar derken 3 seneye yakindir evliyim ve ilk defa böyle bir kavga oldu kaynana ile,ama esim arada gidiyor ve kavga ediyorlardi,sorun hep esimin ona söylememesi,birsey yaparken haber vermemesiyle ilgiliydi..
Simdi bana siz söyleyin,ben 2 bucuk ay yokum bu Cumartesi ucuyorum,
Bana küs gitme diyor esimin kardesi,git baris sonra git yoksa haksiz duruma düsersin,bende diyorumki senin annen ile normal konusulmuyorki,sürekli yüksek sesle konusuyor diyorum..
Bana küs gitme diyor esimin kardesi,git baris sonra git yoksa haksiz duruma düsersin,bende diyorumki senin annen ile normal konusulmuyorki,sürekli yüksek sesle konusuyor diyorum..
Oda bana olsun ama kavgali küs gitme,simdi ben ne yapayim kizlar?
Cumartesi gidiyorum 2 bucuk ay görmeyecegim onu...
Cumartesi gidiyorum 2 bucuk ay görmeyecegim onu...
Son düzenleme: