Tokat neden atiyor, derdi neymis? Psikolojik problerimi var?Merhabalar
2 yıllık evliyim çocuğum yok eşim le sürekli bir inatlaşma içerisindeyiz. Dün akşam cola çekirdek istedi güzel ve düzgünce istemediği için getirmedim ve kavga ettik . Bu sabah hazırlan dışarı çıkalım dedi ilk defa kendi istegi ile ayaklandı normalde ben söylemeden çıkalım demez. Dün akşamku hareetin yanlıştı bidaha yapma dedim tamam dedi barıştık ve tam hazırlanıyorum kuzeni aradı deniz gidelim dedi eşimda tamam geliyoruz dedi. Denize gidiyoruz plan degişti dedi bende denize girmeyeceksem eğer gelmem ayrıca bana sözün var dedim. 1saat kavga ettik 2 tokat attı tehditler havada uçtu beni ağlatıp denize gitti ve bu ilk tokatı degil bıktım artık ne yapmalıyım sizce ?
Boşanın demekte modamidir nedir bu sitede o kadar çok okuyorumki basit geliyo heralde ama soylendigi kadar basit değil ama bosanmasi milletin ağzına sakız olmuş..
Sana gelince üzüldüm arkadasim ben zitlasilamamasindan tarafim çünkü erkekler güç gosterisi yapmayi seviyolar ve kolay onlar için önemli olan ona o fırsatı vermemek durumu o raddeye getirmemek yaptigini savunmuyorum bende sonuna kadar karsiyim daha bi tokat yemedim simdiye kadar o fırsatı vermedim çünkü tavsiyem bu kadar kesin ve keskin cevaplar vermemen karsi karsiya gelmemen bunu huy haline getirip ileriye goturmesin olayi
Hayır kesinlikle korka cekine yaşamakla alakasi yok sadece bosan demek yapmaktan daha kolay ve herkeste yapamaz bunu bosan bosan diyen yorumlari okumak sadece canini skmaktan başka bi ise yaramaz bosanmayi göze alsa zaten oturup buraya yazmaz yapacak olsa anında yapardi zaten ben sadece iyi niyetli yaklaşmaya calistim yoksa ben en başında esime soyledim yapamazsin demem yapabilirsin gucun yeter ama ikinci bi fırsatı vermem ayni yastikta yerimiz olmaz diye sonuna kadarda karşıyım siddete ama erkekler egilimli olduklari için o raddeyede getirmemek gerektigini dusunuyorumEşi potansiyel dayakcı bir kadının yorumu. Sen surekli eşi den korka, cekine dayak yememek için cabalamayı adet haline getirmiş olabilirsin yada senin karakterin pasiftir bu durumunu dert etmiyor olabilirsin ama senin dediğin gibi yaşamak herkesin kaldırabileceği birşey değil bu yüzden boşan diyorlar.
Evet ucmus gitmis yine mi bosa konustuk yahu :))Konu sahibinin hesabına ne oldu?
Benim gibi düşünen biri olmasına sevindim..bence boşanmak son çare olmalı.
hiç güzelce oturup dinlediniz mi birbirinizi.neden böyle oluyor diye ?
ama tabii ki tokat atan bir adamın ileride neler yapabileceğini düşünmek bile istemem ..
belki de ailesiyle falan konuşmalsınız ?
Boşanın demekte modamidir nedir bu sitede o kadar çok okuyorumki basit geliyo heralde ama soylendigi kadar basit değil ama bosanmasi milletin ağzına sakız olmuş..
Sana gelince üzüldüm arkadasim ben zitlasilamamasindan tarafim çünkü erkekler güç gosterisi yapmayi seviyolar ve kolay onlar için önemli olan ona o fırsatı vermemek durumu o raddeye getirmemek yaptigini savunmuyorum bende sonuna kadar karsiyim daha bi tokat yemedim simdiye kadar o fırsatı vermedim çünkü tavsiyem bu kadar kesin ve keskin cevaplar vermemen karsi karsiya gelmemen bunu huy haline getirip ileriye goturmesin olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?