Sinirlerim iyice bozulmaya başladı..

Haklısınız boşanmasın. Bir yumruk kafasına gelir beyin kanaması mı geçirir, yada aldığı darbe ile yere düşüp ölür mü bunlar önemli değil yeter ki o tü kaka kelimeyi kullanmayalım.
Yuva yıkıcı konuşmakta ne kadar kolay belki bekarsindir bilemiyorum ondan kolay geliyodur dile belkide evli ve rahatsindir ama insanlari biraz olsun anlamak ve can skici konuşmamak gerektiğini dusunuyorum senin dedgin şeyleri yaşayıpta evli kalmak zorunda olan insanlarda var empati yaparak konuşma bi tavsiye ederim

Hayır kesinlikle korka cekine yaşamakla alakasi yok sadece bosan demek yapmaktan daha kolay ve herkeste yapamaz bunu bosan bosan diyen yorumlari okumak sadece canini skmaktan başka bi ise yaramaz bosanmayi göze alsa zaten oturup buraya yazmaz yapacak olsa anında yapardi zaten ben sadece iyi niyetli yaklaşmaya calistim yoksa ben en başında esime soyledim yapamazsin demem yapabilirsin gucun yeter ama ikinci bi fırsatı vermem ayni yastikta yerimiz olmaz diye sonuna kadarda karşıyım siddete ama erkekler egilimli olduklari için o raddeyede getirmemek gerektigini dusunuyorum

Benim esimin sinirlarini zorladigim olmustur. Keza oda benim sinirlarimi zorlar boyle seyler olur bazen evliliklerde ama dayak atcak diye sozumu esirgemedim, kesin ve net konusmaktan kacmadim hicbirzaman ve dayak yemedim. Demekki benim eşim erkek degil, ADAM.
Siz boyle erkekler soyledir, boyledir diye kabullenmeye devam edin onlara gore kendinizi ayarlayin hep.

Benim esimin sinirlarini zorladigim olmustur. Keza oda benim sinirlarimi zorlar boyle seyler olur bazen evliliklerde ama dayak atcak diye sozumu esirgemedim, kesin ve net konusmaktan kacmadim hicbirzaman ve dayak yemedim. Demekki benim eşim erkek degil, ADAM.
Siz boyle erkekler soyledir, boyledir diye kabullenmeye devam edin onlara gore kendinizi ayarlayin hep.
Ne güzel boyle bir eşiniz olduğu için allah bozmasin herkes sizin kadar şanslı olmuyor malesef yada sizin karakterinizde kendimi bi kenara koyuyorum ne dayak ne boşanma söz konusu bile değil ama insanlara bosan bosan diyerek veya bana yaptigin gibi onyargili konusarak bi faydan dokunmaz y

Ne güzel boyle bir eşiniz olduğu için allah bozmasin herkes sizin kadar şanslı olmuyor malesef yada sizin karakterinizde kendimi bi kenara koyuyorum ne dayak ne boşanma söz konusu bile değil ama insanlara bosan bosan diyerek veya bana yaptigin gibi onyargili konusarak bi faydan dokunmaz y

Bence butun kadınlar kendine değer vermeli. Nereye kadar allttan al adamin sinir yapısına gore davran. Yani soylicegim lafı dimdik soyleyemiyorsam kendimi ona göre ayarlamak durumundaysam hayat bana çekilmez olur yani benim kafamda dediginiz şey faydalı birsey degil kimseye boyle bisey oneremem.
Bosancak olsa buraya konu acmazdi diyorsunda bu kadinin ilk dayagida degil. Dayak istemiyorsa susmayi dusunurdu heralde.. Ayrica buraya konu acan bosanmiyor diye bisey yok bosananlarida gorduk.

Konuyu açan ortada yok daha öncesini bilmiyorum tabi ben ama bosa tartisiyoruz herkes evinde mutlu mesud olsun ne diyeyim

şu erkeklerin inatlaşıp kavga etmeden uzaklaşanı makbuul 2kere tokat devamı gelirse çokmu sevap bu evlilik bir danışana gidin çocuk yapmayınn düzelmiyossa yol ayırın !

Ohh bey efendi her isine gelmeyen tartismada tokat atsin. Uste ciksin. Sanki ALLAH erkekleri kadinlari dovsun diye guclu yaratmis. Bilekleri guclu yurekleri zavalli varliklar.

Gül gibi geçinip gidiyorlar. Dayakta cennetten çıkmadır zaten. Boşanmasınlar devam etsinler. Yuvaları yıkılmasın. Kafası kırılsın ne olacak ki..

Merhabalar
2 yıllık evliyim çocuğum yok eşim le sürekli bir inatlaşma içerisindeyiz. Dün akşam cola çekirdek istedi güzel ve düzgünce istemediği için getirmedim ve kavga ettik . Bu sabah hazırlan dışarı çıkalım dedi ilk defa kendi istegi ile ayaklandı normalde ben söylemeden çıkalım demez. Dün akşamku hareetin yanlıştı bidaha yapma dedim tamam dedi barıştık ve tam hazırlanıyorum kuzeni aradı deniz gidelim dedi eşimda tamam geliyoruz dedi. Denize gidiyoruz plan degişti dedi bende denize girmeyeceksem eğer gelmem ayrıca bana sözün var dedim. 1saat kavga ettik 2 tokat attı tehditler havada uçtu beni ağlatıp denize gitti ve bu ilk tokatı degil bıktım artık ne yapmalıyım sizce ?

Nasil yaa isin ozu adam cani sikildimi sana el kaldiriyor ya kocana iyi bir ayar cekecek aile buyuklerinden birisi yada bu boyle gitmez yani gerisini sen biliyorsun...

Back
X