Sinirlerim tepemde

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.371
598
Arkadaşlar ben taşınacağım ve bugün şirketten bir kadın gönderdiler, eski çalıştığım kadın gelmek istemedi anlamadım tavrını oysa fazladan da para verirdim neyse ben de son anda kaldım başkasın kadın bugün geldi boş evi temizleyecek, sabah 10da geldi, ne mutfağı temizlemiş, ne banyoyu, ne balkonu, ne koridoru, ne portmantoyu. 3 odayı temizlemiş ama nasıl silmiş yerde boya lekeleri hep var. Gittim 1 saat önce ve kadına dedim bak elimle siliyorum bile çıkıyor sen silmemişsin kabul etmiyorum dedim. O zaman diğerleri kalacak yetişemem dedi. Neyse verdim parasını. Şirketi de aradım kadın dedi telafi edicem diye ama ben Pazartesi taşınıyorum nasıl telafi edilecek bilmiyorum açıkçası.
Bebeğim var diye başında da duramıyorum sinirlerim çok bozuldu zaten taşınma stresim de var. Bir de temizliğin peşinde koşuyorum ya.
Pof. Mutfak zaten başlı başına bir olay. Camları da silmiş ama parlamıyor mat donuk böyle silinmiş gibi değil, yerlerde de hep su lekesi.
Of moralim bozuldu bu kadar kısa zamanda nerden bulacağım yeni birini bilmiyorum. Hiç keyfim yok.
Yazmak istedim sadece belki sinirim geçer diye :/

gerçekten sinir bozucu etrafında yok mu hani başka bir kadın yardımcısı olan sana tavsiye edebilecekleri

Kayseri de olsan benim ablayı gönderirdim çok iyi kadın. Onu bulana kadar sinirlerim çok yıpranmıştı :-(

Şirket temizliği olmuyor mu? Topluca gelip temizliyorlar. Yeni ev için şirket temizliği daha iyi oluyor pırıl pırıl veriyorlar bir kaç saate.

Yapmadiği temizliği için niye para verdin? Keşke hiçbirşey vermeseydin :KK43:

Eşin izin alip çocuğa bakamazmi? Yada annen/kv'de gelsin kadinin başinda dursun?

Ne kadar hak yiyiciler var ya. Insan utanir o parayi almaya!

Son düzenleme:
Bu işi hakkıyla yapan çok az kişi var ben bir türlü bulamadım . Bu evime taşınırken eşim şirketle anlaştı inanır mısın cam dışinda hiç bir yeri temizlememişler. 400 lirada para vermiş bide hakkını helal et demişler (inşaat pisliği değil bu arada) yıldım kendim yapmaya çalışıyorum

Sahsen parayi vermezdim. Onun yerine yanima birini cagrip kendim girisirdim. Sinirli olsam hem süper hem çabuk temizlik yapıyorum şahsen :KK70:
İşte benim alerjim var çocuğum da var yapamam maalesef.

gerçekten sinir bozucu etrafında yok mu hani başka bir kadın yardımcısı olan sana tavsiye edebilecekleri
Yok ya maalesef kimse memnun değil. Daha önce 1 sene çalıştığım kadın vardı memleketine gitti mumla arıyorum onu valla.

parayı vermişsiniz artık nasıl telafi ettirebilirsiniz ki, ödeme yapmamalıydınız.
Kadın dedi telafi edicem başka gün başkasını yolluycam dedi. Mecbur yapacak sürekli müşterisiyim bir de.

Kayseri de olsan benim ablayı gönderirdim çok iyi kadın. Onu bulana kadar sinirlerim çok yıpranmıştı :-(

Şirket temizliği olmuyor mu? Topluca gelip temizliyorlar. Yeni ev için şirket temizliği daha iyi oluyor pırıl pırıl veriyorlar bir kaç saate.

Yok ya daha önce 2 kişi gelsin evimi pırıl pırıl etsin dedim de bi şey yapamadılar.
Sirketle anlastıysanız bu kadın yapamıyor baska kadın gönderin diye konusun
Zaten konuştum gönderecekmiş ama Allah bilir ne zmaan.

Yapmadiği temizliği için niye para verdin? Keşke hiçbirşey vermeseydin :KK43:

Eşin izin alip çocuğa bakamazmi? Yada annen/kv'de gelsin kadinin başinda dursun?

Ne kadar hak yiyiciler var ya. Insan utanir o parayi almaya!
maalesef annem uzakta. Kayınvalidem zaten başka bir dert. Bir gün arayıp sormadılar bile :) benim de yumuşaklığım işte parasını verdim maalesef ne bileyim sonuçta kalmış diye.

Bu işi hakkıyla yapan çok az kişi var ben bir türlü bulamadım . Bu evime taşınırken eşim şirketle anlaştı inanır mısın cam dışinda hiç bir yeri temizlememişler. 400 lirada para vermiş bide hakkını helal et demişler (inşaat pisliği değil bu arada) yıldım kendim yapmaya çalışıyorum
Of kendim yapabilsem işte yapamıyorum ya.

benim ark ev aldi bebegi 4 aylik önüne asip tadilat yapiyorlar

Valla ev işi çok zor.. Ablamla beraber annemin evini temizliyoruz abca günde bir oda yapabiliyoruz bugün de mutfağı temizledik ama geniş çaplı yapıyoruz tüm bulaşıklar yıkandı duvarlar silindi, dolaplar.. Buz dolabı.. Balkon ama tek mutfağı yapabildik yani ikimizin de bebeği var onlar da zorladılar biraz..

benim ark ev aldi bebegi 4 aylik önüne asip tadilat yapiyorlar
Ben yapamam maalesef öyle yetenekli değilim bir de bebeğimin de benim de eşimin de alerjisi var deterjan toz falan.
Valla ev işi çok zor.. Ablamla beraber annemin evini temizliyoruz abca günde bir oda yapabiliyoruz bugün de mutfağı temizledik ama geniş çaplı yapıyoruz tüm bulaşıklar yıkandı duvarlar silindi, dolaplar.. Buz dolabı.. Balkon ama tek mutfağı yapabildik yani ikimizin de bebeği var onlar da zorladılar biraz..
Ya ev bomboş. Eşyalar bulaşıklar yok ki.

ya vermeyecektiniz yada yarım verecektiniz.
Verdim maalesef dalgınlığıma mı geldi bilmiyorum.

Of işinibyarım yapanlardan nefref ediyorum inş. Telafi ederler :olamaz:
İnşallah ya. Ben de nefret ediyorum hayır yani bu iş için geliyorsan yap yani. Ama yok.

gelen kadin yabanci uyruklu mu? ben de 2 kez yabanci uyruklu biri aldim ve sonuc korkunctu! sanirim bilmiyorlar temizlik yapmayi..yanlis anlasilmasin ayrimcilik yapmiyorum ama bi daha alirsaniz Türk temizlikci diye belirtin bizi onlar anliyor

gelen kadin yabanci uyruklu mu? ben de 2 kez yabanci uyruklu biri aldim ve sonuc korkunctu! sanirim bilmiyorlar temizlik yapmayi..yanlis anlasilmasin ayrimcilik yapmiyorum ama bi daha alirsaniz Türk temizlikci diye belirtin bizi onlar anliyor
Yo Türktü. Yabancı uyruklu gelmişti 1 sene çalışmıştık ondan çok memnundum ben. Bence farketmiyor. Özbekler çok titiz mesela.

Back
X