sinirlerim tepeme sicradi

sakin olmaya çalışın zira hamile kalamamanın da etksi psikolojik olabiiliyor ilaçlar bile işe yaramaz sonra.

sakini
Ya Allah aşkına yapmayın, her sektörde olduğu gibi doktorlar arasında da işini layığıyla yapmayan bir ton doktor var. Kimse kalkıp burada doktor savunuculuğuna savunmasın. Herşeyden önce konu sahibi bebek tedavisi görüyor. Hassas yani, onun için boşa geçen her gün moral bozukluğu belki de. Bugün git yarın gel diye süründüren, yanlış teşhisler koyan, hastasıyla yeterince ilgilenmeyen gerçekten kötü doktorlar var. Ben hayatımda 1 kere annem için tıp fakültesine gittim, işim bitmedi ama mesai bitmişti. Koskoca fakültenin içinde yanımda hasta annem bir oraya bir buraya, in çık sakinleşmem ertesi günü bulmuştu.

Konu sahibi, inşallah Allah gönlünüze göre verir. Güvendiğiniz işinin ehli bir doktorla yola devam etmelisiniz bence.

tesekkur ederim yorumunuz icin deneye deneye iyisini bulacagim

devlet hastanesine gecen aylarda benzer bir sorundan gittim. .idrar testlerim pozitifti ama damla damla regl basliyor gibiydi dr gittim durumu anlattım hic bana bakmayan sekreterle kahve fali muhabbeti yapan dr..himm düşük yapiyosundur dedi ve fincanini geri eline alip sekretere döndü. .ben ne yapıcaz dedim kan testi yaptir dedi yazdi ..ultrason ile bakmayacakmisiniz dedim eh bakalim madem dedi.. yattim tuttupantolonum icin bilmem ne marka da bu 100 tl pazarda 30 tl dedi ve pazarcilik kavramindan
Bahsetmeye baslark3n kist var mi dedim..haa yok ya temiz kalk test yaptir yarin gel dedi.
Sanki zorla oraya oturtulup o meslegi ona yaptiriyorlar gibi okadar sinirlerim bozuldu 184 u aradım ve durumu anlattim ve ilgileneceklerini söylediler sonra tekrar arayip dr adina ozur dilediler ve durumu not ettiklerini belirttiler..sonra ben doktorumu da değiştirdim. .yani bazen gercekten bazi doktorlar silah zoruyla oturuyor gibi

aynen arkadasim yumurtalari buyutmek icin ilac vermisti dr ve ilacla catlatilmasi gerekiyo belli bi gunde catlatmazsam kist olusabilme ihtimali var bana verdigi igne piyasada yokmus bugun onuda dedim randevu aldiginda gel onuda yazayim dedi ya hemen acil al heran isteyebilirim senden diyende kendisiydi .. ayni dr a gitmeyi hic istemiyorum
nıye olmayan ıgneyı verdıkı. sonucta hepsı aynı etkıyı gosterıyor.
neyse hıc sınırlenme. degıstırırsın olur bıter. her dr a kendını bastan anlatmak onun senı tanıması zor ama memnun degılsen mecbur degısceksın.

sinir oluorum bu lütfediomuş gbi konuşup muayene eden dr lara, şiddeti küfrü doğru bulmasam da insanlar böle böle dövüo bazı dr ları demek ki demekten alamıorum kendimi:KK62:

Bu insanların bu kadar yıpratıcı eleştiriyle yargılama hevesi nedir anlayamıyorum.
Doktora küfür edilmez diye bir kaide mi var? Bazen insan öyle dolar ki, ufacık bir şey dahi eklense üzerine, patlama noktasına gelir. Sanki derdini kimselere aktaramıyor, kimse anlamıyor gibi gelir ve hırçınlaşır.
Tamam, bu doktora (daha doğrusu başka bir insana) küfür edebilme hakkımız olduğu anlamına gelmiyor ama insanlık hali ya...

Bu hanım da belli ki evlat hasreti yaşıyor, bir de yazmışsınız "Doktora küfür eden nasıl çocuk yetiştirecek" gibisinden. Allah aşkına hanginiz mükemmelsiniz ya? Biraz empati yapın. Bu gayet insani. Gidip doktora saldırsa, hastaneyi birbirine katsa, diğer hastaların hakkına girse bu arkadaş, ok. Dersiniz o zaman "Yahu bunun yöntemi bu değil, napıyorsun, bi dur yaptıklarına bak, bencilleşmişsin" diye.

Hayır yani şurada yazdıklarınız, destek görmek isteyen ve çocuk sahibi olmak adına hormon tedavisi-bilmem ne tedavisi görürken yıpranmış bir kadın için küfürden beter.

haklı veya haksızsınız bilemem ama keskin sirke küpüne zarar derler.

Back
X