- 10 Ekim 2014
- 33.081
- 149.049
- 798
- Konu Sahibi Soydanayse
Sizin atladığınız bir şey var, eşim her konuda ilgisiz ve ben bunun zorluğunu kendimce çok çektim. Hiç ben şöyle istiyorum böyle istiyorum demedim baya baya bekledim. Sonra baktım olmuyor konuşmayı denedim, sonra anlamadığına buna sahip olmadığını anladım, sonra kendisi ben söylemezsem bilemeyeceğini belirtti bende söylemeye başladım ona rağmen aynı. Olayın evreleri bu. Ama galiba gerçekten yok bu durum da benim isteklerim şöyle kenar da kalsın diyorsunuz siz, benimkiler abes şeyler değil ben buna inanıyorum. Mesela şöyle düşünün ( kusura bakmayın ) evliyseniz eşinizin sizinle birliktelik yaşamak istediğini varsayalım, sizde bu benim için senin hissettiğin kadar önemli değil deyip reddediyosunuz, 1 2 3 4 5 bilmem kaç defa onun arzularını önemsemeyerek yüz çeviriyorsunuz, iki ayda üç ayda bir birliktelik yaşıyorsunuz. Bu doğru mu, ona haksızlık değil mi ?
Evliyim ama buyüzden boşanmayacaginiza göre yapacak birsey var mi? Keske flört döneminde daha dikkatli olsaydiniz. Sevgiliyken hali altina supurulen, duzelir denilen hicbisey duzelmez aksine daha buyuk sorun olur. Sizde bazi seylerden mahrum kaliyorsunuzdur evet ama zorla yaptirmakta hakkiniz degil. İstemeyen insani benimle iliskiye girmesi icin zorlayamazdim ben.