Sinirlerime hakim olamıyorum !

Sizin atladığınız bir şey var, eşim her konuda ilgisiz ve ben bunun zorluğunu kendimce çok çektim. Hiç ben şöyle istiyorum böyle istiyorum demedim baya baya bekledim. Sonra baktım olmuyor konuşmayı denedim, sonra anlamadığına buna sahip olmadığını anladım, sonra kendisi ben söylemezsem bilemeyeceğini belirtti bende söylemeye başladım ona rağmen aynı. Olayın evreleri bu. Ama galiba gerçekten yok bu durum da benim isteklerim şöyle kenar da kalsın diyorsunuz siz, benimkiler abes şeyler değil ben buna inanıyorum. Mesela şöyle düşünün ( kusura bakmayın ) evliyseniz eşinizin sizinle birliktelik yaşamak istediğini varsayalım, sizde bu benim için senin hissettiğin kadar önemli değil deyip reddediyosunuz, 1 2 3 4 5 bilmem kaç defa onun arzularını önemsemeyerek yüz çeviriyorsunuz, iki ayda üç ayda bir birliktelik yaşıyorsunuz. Bu doğru mu, ona haksızlık değil mi ?

Evliyim ama buyüzden boşanmayacaginiza göre yapacak birsey var mi? Keske flört döneminde daha dikkatli olsaydiniz. Sevgiliyken hali altina supurulen, duzelir denilen hicbisey duzelmez aksine daha buyuk sorun olur. Sizde bazi seylerden mahrum kaliyorsunuzdur evet ama zorla yaptirmakta hakkiniz degil. İstemeyen insani benimle iliskiye girmesi icin zorlayamazdim ben.

Evliyim ama buyüzden boşanmayacaginiza göre yapacak birsey var mi? Keske flört döneminde daha dikkatli olsaydiniz. Sevgiliyken hali altina supurulen, duzelir denilen hicbisey duzelmez aksine daha buyuk sorun olur. Sizde bazi seylerden mahrum kaliyorsunuzdur evet ama zorla yaptirmakta hakkiniz degil. İstemeyen insani benimle iliskiye girmesi icin zorlayamazdim ben.

Ay ben onu örnek verdim öyle bir sorunumuz yok erkeklerin genel arzusu odur ya oradan örnek verdim :) Ama ben sizinde fikirlerinizi doğru bulmuyor değilim zorlayamam lâkin böyle de ben mutlu değilim törpülemek zorunda mıyım anlamıyorum.

Ay ben onu örnek verdim öyle bir sorunumuz yok erkeklerin genel arzusu odur ya oradan örnek verdim :) Ama ben sizinde fikirlerinizi doğru bulmuyor değilim zorlayamam lâkin böyle de ben mutlu değilim törpülemek zorunda mıyım anlamıyorum.

Bazi seyler törpülenebiliyor ama bazi seyleri oldugu gibi kabul etmek gerekiyor. Aylarca, yillarca ayni konuda baş ağritmanin anlami yok. Degiscek olan zaten bikac ciddi konusmada en azindan çabalamaya başlar.

Merak ediyorum seni aslında düşünmeyen(senin tabirinle) bi adama zorla hediye aldırtıp kendine sürprizler yaptırtınca nolacak?bu seni tatmin edecek mi?yani sonuçta onun içinden gelmiyor sen zorlayınca ne anlamı olacak bence çok saçma elindeki adam bu ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin zorla güzellik olmaz

Hepinize günaydın, beni uyku tutmadı..
Önceden çok sakin, eline vur ekmeğini al bir tiptim. Evlendikten sonra yediğim kazıklarla birlikte maymun gözünü açtı. Her neyse. Eşim aşırı umursamaz bir insan, bilenler bilir bir türlü benimle aile olmayı beceremiyor. Her özel günümüz bir iğrenç hatırayla hatırlanıyor bizde. İl senemiz mesela, hatırlamadı üstüne birde beynim çok dolu bunu mu düşünücem diyerek kavga etti benimle. Ve nicesi hep böyle hepsi ayrı birer rezalet, düğünüydü, balayıydı, ilk aylarımızdı geriye dönüp bakınca hiç güzel bir anımız yok.
Velhasıl eşimle bunu milyon kez konuştum, telafi edilen hiç bir şey yok. Bir kaç gün önce ona çok güzel bir haber verdim haliyle hani insan bir çiçek veya kendini önemli hissettirilsin diye bekliyor. Benim kocam yine eli boş geldi ve yine bi şekilde üste çıktı..
Neyse asıl meseleye geliyorum, beni önemsemediğini düşünüyorum bu yüzden içimde aşırı bir kin var kus kus bitmiyor. En son arkadaşlarının yanında düğün meselesini açtılar düğünümüzün ne kadar saçma olduğundan felan bende içimdekileri tutamadım ve hepsini kustum, düğünün iğrenç olduğundan hatta eşimin tarafının görgüsüz olduğundan çok sinirli bir şekilde konuştum. Eşim çok mahçup oldu hiç bir şey demedi. Benim tavrım çok yanlıştı. Ama evde konuştuğumuzda bunları önemsemediği için insanların önünde onu rezil etmek istedim belki utanır diye..
Eve gelince çok pişman oldum ve bunu bir iki kez daha yapmıştım. İnsanların gözünde kim bilir nasıl bir duruma düştük. Bu durumu nasıl telafi edebilirim ?
o da hak etmis.teleafi edilecek bisey yok bence.

Back
X