Sinirlerimi bozan kiz

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
Tv izlerken erkek arkadaşımla çok benzeyen birini keşfettim (yabancı, bilindik biri değil Türkiye'de), o çocuğun eşiyle fotoğraflarını görmek bile zor geliyo sanki oymuş gibi ama istemsiz bi şekilde de bakıyorum.Neyse ona söyledim şu kişiyi çok andırıyorsun diye o da arkadaşlarına bahsetmiş şimdi ortak buluşmalarda arkadaşları sürekli bu konuyu açıyor bi kız arkadaşı sevgilime "bu kişi senin aynın ya ama x kadınla evlenmiş " dedi (kadının çok iyi olduğunu ima etti) benimki bir güldü bir güldü hiçbir yorum yapmadı sanki hoşuna gidiyor.Ee yani dedim kız "Biz de sürünelim ne hayatlar yaşıyolar" diye biseyler saçmaladı toparlamak için.Daha sonra da "Sen söyledikten sonra izledim benziyosunuz içim tuhaf oldu izlerken dedi" O kız arkadaşını görmek istemiyorum.İki gündür kavga ediyoruz. Kiz ne demiş boş muhabbetmiş bana bi ima olmamış kız hep beni övermiş niye öyle desinmiş.Hem bana laf soktu hem sevgilime icim tuhaf oldu aynı sen gibi dedi bu alınganlık mı.Keşke söylemeseydim diyorum bi yandan da iyi oldu.Bu kızla görüşmesini istememekle haksız mıyım?

Haklisin ama sevgilin diretiyosa onda da sikini var. Bence uyardiktan sonra uzakta gozlemle. Yanlis biseyde de affetme . Bak daha sevgiliymissin. Bosver.

Ünlü olan herkes asiri yakisikli diye birsey yok. Bazen sirf unlu oldugu icin yakisikli olarak algiliyor, goruyor insanlar, ee tabi para da var bol bol, paranin karizmatik gostermedigi insan cok azdir.

Neyse standart hayatlar yaşasalar kimsenin sokakta dönüp bakmayacagi adamlarin yanlarinda da çok guzel kizlar oluyor. :) Yani tipi o ünlüye benziyor diye mankenler sevgilini sirada beklemiyor.

Sevgilin kendini kiyaslamasin yani, gerci sevgilin degil sen sevgilini kiyaslamişsin once ve durduk yere havalara sokmuşsun...

Aslında ilk okuduğumda sizi baya haksız buldum, sevgilinizi ünlü birine benzetip buna bu kadar takılmanız vs değişik geldi bana açıkçası. Benim de gözlerim bozuk bazen erkek arkadaşıma benzeyen birilerini gördüğümü sanıyorum ama o kadar takılmam böyle şeylere. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Fakat mesela benim bi arkadaşım birine aşırı benzese "aynı sen ama yanındaki kız taş" falan demek aklıma gelmez. Daha doğrusu benzerlik gözüme çarpmışken yanındaki kızla ilgili fikir beyan bile etmem. Sanırım ben de böyle bir şey duysam sinirlenirdim ama belki de o an lafı tartmadan öyle dedi. Kızla normalde aranız nasıl?

Beni kız rahatsız etti sanki ona karşı içinde bişey varmış gibi geldi sorun erkek arkadaşım değil o kendini benzetmiyor bile

Genelde benle değil sevgilimle konuşur pek bı aramız yok. Birine benzetme muhabbetini konunun çıkış yerinin anlaşılması amacıyla yazdım takıntı yapmadım o kadar. Ama şuan kıza taktım

Genelde benle değil sevgilimle konuşur pek bı aramız yok. Birine benzetme muhabbetini konunun çıkış yerinin anlaşılması amacıyla yazdım takıntı yapmadım o kadar. Ama şuan kıza taktım

Anladım. Dediğim gibi ben de sinirlenirdim ama belki de fotoğrafı ilk görür görmez kıza odaklandı sevgilinize o kadar bakmamış bile olabilir o an. Sonradan tekrar izleyip "evet gerçekten de aynısınız" demiş ya. Belki de sonradan baktı erkek arkadaşınıza.
Ben de takardım valla ama şu an için yapacak bir şey yok belki de patavatsız biridir öyle gelişine bir şey demiştir.

kız ne demiş ki..
ama x le evli de ki x kadının ismi mi?
bi ben mi anlamadım ne iması var bunda?

Beni kız rahatsız etti sanki ona karşı içinde bişey varmış gibi geldi sorun erkek arkadaşım değil o kendini benzetmiyor bile

Yok artik kizin icinde bisey oldugunu sanmiyorum sevgiline karsi. Olsa olsa laf sokmus, dalga gecmis gibi azicik

Yaşınız kaç bilmiyorum ama taktığınız şey çok çocukça.
Sevgiliniz ünlü birine benziyormuş. Ee yani? Her ünlü çok mu yakışıklı? Ya da hepsinin sevgilisi/eşi çok mu güzel?
Öyle olsa bile ne olur ki?
Kız boş konuşmuş, takacak bir şey yok bence.

Ben kendimi anlatamadım heralde. Ben sevgilime hesap sormuyorum veya bu kişilere takıntı değilim. Kısa yazayım diye eksik anlamlar çıktı. Kızın rahatsız edici bı iması oldu ortamda beni yok sayan tavırları var. Baya bı yanlış yere gidiyo konu. 15yasinda falan değilim. Empati kuramadigim şeye ben yorum yapmıyorum, okuyup geçebilirsiniz siz de mantıklı gelmek zorunda değil.

Kız bir an boş bulunmuştur. Olabilir herkesin derdi sevgiliniz değil.Sinir olduysanız fazla görüşmesinin olur biter hisleri olsa böyle diyeceğini zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…