Beni kız rahatsız etti sanki ona karşı içinde bişey varmış gibi geldi sorun erkek arkadaşım değil o kendini benzetmiyor bileÜnlü olan herkes asiri yakisikli diye birsey yok. Bazen sirf unlu oldugu icin yakisikli olarak algiliyor, goruyor insanlar, ee tabi para da var bol bol, paranin karizmatik gostermedigi insan cok azdir.
Neyse standart hayatlar yaşasalar kimsenin sokakta dönüp bakmayacagi adamlarin yanlarinda da çok guzel kizlar oluyor. :) Yani tipi o ünlüye benziyor diye mankenler sevgilini sirada beklemiyor.
Sevgilin kendini kiyaslamasin yani, gerci sevgilin degil sen sevgilini kiyaslamişsin once ve durduk yere havalara sokmuşsun...
Genelde benle değil sevgilimle konuşur pek bı aramız yok. Birine benzetme muhabbetini konunun çıkış yerinin anlaşılması amacıyla yazdım takıntı yapmadım o kadar. Ama şuan kıza taktımAslında ilk okuduğumda sizi baya haksız buldum, sevgilinizi ünlü birine benzetip buna bu kadar takılmanız vs değişik geldi bana açıkçası. Benim de gözlerim bozuk bazen erkek arkadaşıma benzeyen birilerini gördüğümü sanıyorum ama o kadar takılmam böyle şeylere. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Fakat mesela benim bi arkadaşım birine aşırı benzese "aynı sen ama yanındaki kız taş" falan demek aklıma gelmez. Daha doğrusu benzerlik gözüme çarpmışken yanındaki kızla ilgili fikir beyan bile etmem. Sanırım ben de böyle bir şey duysam sinirlenirdim ama belki de o an lafı tartmadan öyle dedi. Kızla normalde aranız nasıl?
Genelde benle değil sevgilimle konuşur pek bı aramız yok. Birine benzetme muhabbetini konunun çıkış yerinin anlaşılması amacıyla yazdım takıntı yapmadım o kadar. Ama şuan kıza taktım
Siz normal mi karsilardinizKaldiramiyorsan ayril. Niye elin kizina takiyorsun. Bu boyutta takinti iyi degildir.
Beni kız rahatsız etti sanki ona karşı içinde bişey varmış gibi geldi sorun erkek arkadaşım değil o kendini benzetmiyor bile
Ikiz bile olsalar , ciktigin insan belli degil mi? Birine benziyor diye ona hesap sormak nedir?Siz normal mi karsilardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?