- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 103
- 32
Tv izlerken erkek arkadaşımla çok benzeyen birini keşfettim (yabancı, bilindik biri değil Türkiye'de), o çocuğun eşiyle fotoğraflarını görmek bile zor geliyo sanki oymuş gibi ama istemsiz bi şekilde de bakıyorum.Neyse ona söyledim şu kişiyi çok andırıyorsun diye o da arkadaşlarına bahsetmiş şimdi ortak buluşmalarda arkadaşları sürekli bu konuyu açıyor bi kız arkadaşı sevgilime "bu kişi senin aynın ya ama x kadınla evlenmiş " dedi (kadının çok iyi olduğunu ima etti) benimki bir güldü bir güldü hiçbir yorum yapmadı sanki hoşuna gidiyor.Ee yani dedim kız "Biz de sürünelim ne hayatlar yaşıyolar" diye biseyler saçmaladı toparlamak için.Daha sonra da "Sen söyledikten sonra izledim benziyosunuz içim tuhaf oldu izlerken dedi" O kız arkadaşını görmek istemiyorum.İki gündür kavga ediyoruz. Kiz ne demiş boş muhabbetmiş bana bi ima olmamış kız hep beni övermiş niye öyle desinmiş.Hem bana laf soktu hem sevgilime icim tuhaf oldu aynı sen gibi dedi bu alınganlık mı.Keşke söylemeseydim diyorum bi yandan da iyi oldu.Bu kızla görüşmesini istememekle haksız mıyım?